Týždenník 011 - Angry Birds, návrat na farmu a PC

Nahnevané vtáky migrovali do vesmíru, BioWare upraví záver Mass Effect 3, na PC sa chystajú nové hry, návrat Epic Mickey!

pridal spacejunker 25.3.2012 o 12:20 pod informácia
Týždenník 011 - Angry Birds, návrat na farmu a PC

INFORMÁCIA > NOVINKY >

Včera vyšla správa o novom albume obľúbenej kapely, ešte som ju ani nedočítal a už som ho kupoval cez iTunes. Bez premýšľania. Zvykol som si a takto si budem musieť zvyknúť aj na fakt, že podobným spôsobom budem konzumovať aj knihy, komiksy, hry a filmy. Ale konzervatívec vo mne chce ísť von a siahnuť si na nové krabice a prelistovať si strany. Správa o ochrane pred veriteľmi zo strany siete predajní GAME je o to smutnejšia, keď si k nej vytvoríte vzťah. Vždy môžete prejsť k inému predajcovi, ale ten prvý, je raz len prvý.

David Braben z britského Frontier Developments si však myslí, že takéto predajne, ktoré žijú prevažne z bazárového predaja, parazitujú na vývojároch. Z jednej krabice tak dostávajú peniaze iba v úvodných dňoch a keď sa kópia vráti alebo je vymenená za druhú, už nevidia ani cent.

Proti bazárovému predaju sa zatiaľ bojuje rôznymi online passmi, ale keď EA vypne servery povedzme na bojovke MMA, tak je vám na nič. Nepripojíte sa na servery, podobne ako aj ďalšie hry, ktoré musia dať priestor novším.

Kým budú existovať špecializované obchody s hrami, vždy sa bude viesť debata o ich výhodách a naopak nevýhodách. Myslíte, že keď vo štvrtok 22. marca vyšla Angry Birds: Space bežali ľudia do obchodov? Ale kdeže, za 79 centov sťahovali vtákov zo serverov k sebe na mobil. A ak ešte stále váhate, vyskúšajte demo!

Budúcnosť v akcii Binary Domain od autorov série Yakuza je nejasná, no my vieme, že vojna robotov a ľudí bude rozpútaná v apríli aj na platforme PC. Tá v poslednom období, hlavne zo strany japonských spoločností, naberá na nových tituloch. Má sem namierená aj hard-core RPG Dark Souls od Capcomu aj 3rd person akcia Inversion, v ktorej manipulujete gravitáciou.

Na PC sa objaví aj krokovací dungeon Legend of Grimrock, ktorý zaváňa súčasne nostalgiou, ale aj modernými prvkami.

A keď už sme pri PC, tak po Slovensku cestuje road show Microsoftu Tech Days, takže ak sa chcete niečo priučiť o platformách Windows, a vypočuť prednášky, nasmerujte kroky na stránku, kde nájdete, v ktorých mestách sa bude konať táto akcia.

Warren Spector sa znovu hrá v Disneylande a jeho najnovším projektom je reparát Epic Mickey 2: The Power of Two. Kooperačná hopsačka s Mickey Mousom a Oswaldom dorazí tentoraz aj na PS3, Xbox360 aj 3DS.

V uplynulých dňoch nás zasiahol nečakaný odchod Lukáša Ladru, prvého šéfredaktora Excaliburu do herného neba. Česť jeho pamiatke.

BioWare vás naučí hrať multiplayer v Mass Effect 3 v dvoch inštruktážnych videách, v ktorých sa rozoberajú stratégie ako aj classy a jednotlivé druhy nepriateľov. Vyzerá to tak, že fanúšikovia si vydupali koniec ságy, po akom pišťali a autori sa im snažia vyhovieť. A ak by vám robil príbeh problémy, skúste doplniť znalosti v knihách a komiksoch z Mass Effect univerza.

Na prehliadku sveta datadisku Mists of Pandaria k MMO World of Warcraft vás pozýva Blizzard. Nazrite sem vo štvorici videí.

V uplynulých dňoch ste si mohli prečítať výlet na exotický ostrov FarCry 3 v preview, zostili sme aj na nové SimCity, pod čiernu zem skritizovali IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover, nenechali sa uniesť vizuálom Escape Plan, ktorá pripomína Portal aj Limbo, a rozhodli aj o tom, kto je lepší v ringu Street Fighter alebo Tekken. Zrecenzovali sme aj najnovšiu adventúru Yesterday od tvorcov Runaway.

A čo bude ďalej? Hneď zajtra odlietame do Londýna pozrieť sa na Borderlands 2, odkiaľ prinesieme dojmy, keď sa dvihne embargo. V recenziách sa pozrieme na brutálnu shoot em up s pôvodom z Maďarska Sine Mora, prinesieme preview Guild Wars 2 z prvého uzavretého betatestu, pozriete si video recenziu Mass Effect 3, ale aj japonskú chuťovečku Catherine, ktorá nie je tým, za čo sa vydáva.

Na záver malé prekvapenie, Farming Simulator 2012 prichádza v najbližších dňoch na 3DS!





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dragons dogma 2 (1)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20219)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk