Bioware zapracuje pripomienky k Mass Effect 3

Šéf Bioware Ray Muzyka napísal otvorený list hráčom, v ktorom sa zaoberá aktuálnou vzburou fanúšikom ku koncom Mass Effect 3

pridal saver 22.3.2012 o 10:17 pod hry
Bioware zapracuje pripomienky k Mass Effect 3

HRY > NOVINKY >

Šéf Bioware  Ray Muzyka napísal otvorený list hráčom, v ktorom sa zaoberá aktuálnou vzburou fanúšikom ku koncom Mass Effect 3. Je to situácia, ktorá sa doteraz nestala a na jednej strane je veľmi pozitívne ako hráčom záleží na hre, na druhej strane to niektorí so svojou deštruktívnou kritikou preháňajú.

Mass Effect 3 je podľa Raya doteraz ich najlepším dielom a preto je bolestné počúvať hráčov, ktorým koniec nesplnil očakávania. Mohli by sa brániť vysokými hodnoteniami kritiky, ale pre rešpekt k fanúšikom musia ich názory akceptovať. Mass Effect séria totiž dáva hráčovi toľko kontroly nad svojou postavou a rozhodnutiami, že nedokázali predpovedať, aké emócie môžu konce hry vyvolať. Fanúšikovia ich v odozve príjemne prekvapili.

Firma pracuje na ďalších rozšíreniach do hry, ktoré zodpovedajú nezodpovedané otázky a zároveň rozmýšľajú nad tým ako do hry zapracovať komentáre od hráčov. Hľadajú rovnováhu medzi ich pripomienkami a štýlom pôvodného príbehu.

Ak by sme sa opierali o predošlé neoficiálne informácie, Bioware už pred vydaním plánovalo ďalší koniec hry vo free prídavku a možno hráči správne vytušili, že aktuálne konce môžu byť len ilúzia.  Teraz by ho autori len doladili podľa aktuálnych reakcii. Ale ak by spravili koniec čisto len na požiadavky hráčov a zároveň by obchody pokračovali vo vracaní peňazí za hru len preto, že sa niektorému hráčovi nepáči koniec, čo bude nabudúce?  Čo ak sa nebudúce nebude niekomu páčiť začiatok hry? Niektorí autori hier to už označili ako nebezpečný precedens smerujúci k ničeniu pôvodnej umeleckej vízie. Veľmi opatrne by s týmto problémom nakladal aj Ken Levine autor Bioshocku.

Ohlásenie prídavkov môžeme čakať v priebehu apríla, s tým, že do hry prídu v priebehu nasledujúcich mesiacov. Zatiaľ tu máme fanart ukazujúci ten správny koniec hry.





Páči sa mi!






PC
PS3
Xbox 360

Vývoj: EA / BioWare
Štýl: Akcia / RPG
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 9. marec 2012
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19554)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk