EVOLVEO predstavilo vertikálnu ergonomickú TwinVerti myš

Ak máte s klasických myší problémy s rukou a karpálnym tunelom, môžete skúsiť vertikálne.

pridal saver 30.4.2024 o 16:06 pod hardware
EVOLVEO predstavilo vertikálnu ergonomickú TwinVerti myš

HARDWARE > NOVINKY >

Ak máte s klasických myší problémy s rukou a karpálnym tunelom, môžete skúsiť vertikálne. Jednu práve predstavilo EVOLVEO. V Evolveo TwinVerti ponúkne myš umožňujúcu prácu na troch pripojených zariadeniach a umožní úchop, ktorý účinne obmedzuje dopady syndrómu karpálného tunela a zbavuje užívateľov bolesti zápästia pri práci s myšou na počítači.

Zároveň pomocou funkcie SmartWap je možné s touto myšou pracovať striedavo na troch zariadeniach. Ergonomická myš EVOLVEO TwinVerti ponúka tri voliteľné úrovne rozlíšenia (800/1200/1600 DPI) a jej farebné LED podsvietenie je možné individuálne nastaviť. Ergonomická myš EVOLVEO TwinVerti je vybavená optickým snímačom PAW3205, má dve samostatné navigačné tlačidlá na pohyb vpred a vzad, posuvné koliesko na vertikálny posun, rolovacie koliesko na horizontálny posun a sedem tlačidiel. Použité mechanické spínače majú životnosť tri milióny kliknutí.

EVOLVEO predstavilo vertikálnu ergonomickú TwinVerti myš

Funkcia SmartSwap umožňuje používať vertikálnu ergonomickú myš EVOLVEO TwinVerti striedavo na troch počítačoch alebo notebookoch a ľubovoľne sa medzi nimi prepínať. Využiť k tomu je možné 2,4GHz bezdrôtové pripojenie s dodávaným USB nano receiverom, ktorý sa jednoducho pripojí do USB portu zvoleného notebooku alebo stolového počítača. Ďalšie dve zariadenia sa ľahko pripoja pomocou Bluetooth.

Nie len pre užívateľa Excelu ponúka ergonomická myš EVOLVEO TwinVerti skvelú kombináciu na vertikálne aj horizontálne rolovanie. Vertikálne rolovanie je podobne ako pri klasických myšiach riešené posuvným kolieskom umiestneným medzi ľavým a pravým tlačidlom. Horizontálne rolovanie sa využije u zvlášť obsiahlych tabuliek s mnohými stĺpcami a je riešené rolovacím kolieskom umiestneným v hornej časti myši.

 Vertikálna ergonomická myš EVOLVEO TwinVerti eliminuje bolesť zápästia a únavu pri práci s myšou. Úchop myši dostane ruku do prirodzenej polohy, kedy nedochádza ku kríženiu v zápästí, a ruka tak drží myš v úplne prirodzenej polohe.

EVOLVEO TwinVerti dostanete za 36 EUR.





EVOLVEO predstavilo vertikálnu ergonomickú TwinVerti myš  EVOLVEO predstavilo vertikálnu ergonomickú TwinVerti myš  EVOLVEO predstavilo vertikálnu ergonomickú TwinVerti myš
Páči sa mi! (+2)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Stalker shadow of chernobyl - ... (0)
Čaute, dostal som chuť si prejsť znova trilógiu St...
|Driver updater (4)
Ako najlepšie aktualizovať ovládače vo Windowse ? ...
|Fc24 pc - nejde spustiť, antic... (2)
Dobrý deň, zakúpil som FC 24 na PC, hru mi nejde s...
|Wargame - european assault (3)
zdravím vás. ked to nainštalujem zo steamu,mám pln...
|Prezeranie fotiek na xbox seri... (5)
Chcem sa opýtať. Mám HDD 4TB s fotkami. Keďže je t...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20921)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk