LA Rush look

pridal saver 29.9.2005 o 16:24 pod hry
HRY > NOVINKY >

Práve som si zahral L.A. Rush, novú racingovku od Midwayu na Renderware engine, prichádzajúcu na PC, Xbox a PS2. Hra je niečo ako kombinácia Midnight Club a Burnout, teda pohyb po rozsiahlom meste, vyberanie si závodov a dostávanie sa stále do vyšších tried vozidiel a nesmie chýbať upgradovanie a tunovanie. To celé je podtienené sľubne vyzerajúcim príbehom, ktorý hru dostatočne odlišuje od konkurencie a viac približuje ku GTA štýlu. Dostávate sa totiž do úlohy šoféra, ktorý z vrcholu spadol na úplne dno a znovu sa pokúsi dostať späť hore a získať späť svoje autá.

Mesto, v ktorom sa hra nachádza, je plne prepracované LA a musím povedať, že je niekoľko násobne lepšie prepracované ako sme ho videli napríklad v True Crime. Navyše mesto vyzerá kvalitnešie ako mestá v GTA. Je tu viac deštrukcie, viac detailov na okolí, väčšia premávka a aj celý engine je viditeľne kvalitnejší. Vyzerá to na novú verziu Renderware, ktorú sme videli v novom Burnoute. Síce vzhľadom na rozsiahlosť detailov nie sú rovnaké ako pri Burnoute, ale nechýbajú tu kvalitné odlesky, deštrukcia vozidiel, iskry všade naokolo a spomalené kolízie priam, ako vystrihnuté z Burnoutu, samozrejme aj s finálnym výbuchom.

Treba však mať jasno, hra nedosahuje kvalít ani Midnight Clubu ani Burnoutu, ale napriek tomu vyzerá slušne. Premávka v meste je hustá, policajti vás naháňajú vždy, keď porušíte nejaký predpis. A nechýba dostatok závodov, v ktorých musíte vyhrávať, aby ste si zarobili nejaké tie peniaze, dostávali sa na kvalitnejšie platené lowriders závody, upgradovali a kupovali si nové autá a nakoniec, aby ste aj mali na pokuty policajtom.

Z typov závodov tu budete mať checkpointy, point-to-point, okruhové jazdy a zaujímavý je mód cruise, kde vaša rýchlosť nemôže klesnúť pod 55 míľ - teda Speed len bez autobusu :), plus séria ďalších, ktoré sa postupne otvoria. Nikde samozrejme nie je obmedzená trať určujúca, ako máte ísť a vždy sa na trati nájde množstvo skokov a iných prekvapení, ktoré si môžete vychutnať. Jediná škoda, že Nitro musíte zbierať po cestách v podobe ikoniek. Z vedľajších misií budete musieť nenápadne ukradnúť svoje autá a striasť sa prenasledovateľov, alebo zničiť čo najviac majetku vášho protivníka.

Celkovo hra sa mi hra na prvý pohľad páčila (zatiaľ okolo 80%), síce ovládanie mohlo byť vyladenejšie, nemusela byť vždy totálka, keď narazíte do protiidúceho auta (nasleduje vždy respawn za pár sekúnd), ale hlavne pre PCéčkarov, ktorí nemali možnosť zahrať si ani Midnight ani Burnout to bude príjemné osvieženie. Ja som síce zatiaľ hru hral len na Xboxe, ale myslím, že grafika na PC bude postačovať. Konzolové verzie vychádzajú 10.10., PC verzia je ohlásená na začiatok novembra (u nás od KONTIKI). Viac si pozrite na oficiálnej stránke.





LA Rush look LA Rush look LA Rush look LA Rush look LA Rush look LA Rush look LA Rush look LA Rush look LA Rush look
Páči sa mi!

Zaradené pod: gta, xbox, ati






na
PS2
PC
Xbox

Vývoj: Midway Games / Midway Games
Štýl: racing
Dátum vydania:  2005
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20044)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk