Blizzard zrušil tohtoročný BlizzCon 2024

Tradičné podujatie, na ktorom známa spoločnosť prezentuje svoje hry a láka naň mnohých fanúšikov, tento rok nebude.

pridal uni 26.4.2024 o 15:18 pod hry
Blizzard zrušil tohtoročný BlizzCon 2024

HRY > NOVINKY >

Blizzard zverejnil na svojej stránke toto vyhlásenie, ktorým potvrdzuje zrušenie podujatia aj alternatívne spôsoby, akými bude v dohľadnej dobe informovať o svojich produktoch:

Po dôkladnom zvážení v minulom roku sme sa my v Blizzarde rozhodli neusporiadať BlizzCon v roku 2024. Toto rozhodnutie nebolo urobené ľahko, pretože BlizzCon zostáva pre nás všetkých veľmi špeciálnou udalosťou a vieme, že mnohí z vás sa naň tešia. Aj keď k tomuto roku pristupujeme inak a keďže sme v minulosti skúmali rôzne formáty podujatí, buďte si istí, že sme rovnako nadšení ako kedykoľvek predtým, že v budúcich rokoch prinesieme BlizzCon späť.

V priebehu niekoľkých nasledujúcich mesiacov sa podelíme o ďalšie podrobnosti o našich predstaveniach hier koncom tohto roka, vrátane World of Warcraft: The War Within a prvej expanzie Diablo IV: Vessel of Hatred. Aby sme oslávili tieto nadchádzajúce vydania a spojili naše komunity novými a špeciálnymi spôsobmi, čoskoro sa podelíme o niekoľko vzrušujúcich plánov pre ďalšie priemyselné veľtrhy a konferencie, ako je Gamescom. Už sa nevieme dočkať, kedy vám o týchto plánoch povieme viac. Tešíme sa aj na šampionáty Overwatch Champions Series v Dreamhack Dallas a Dreamhack Stockholm. A sme nadšení, že plánujeme viacero globálnych osobných podujatí na pripomenutie si 30. výročia Warcraftu, ktoré sa budú konať popri oslavách v hrách v našich hrách Warcraft počas roku 2024. Aj keď sa tieto udalosti odlišujú od BlizzConu, využívame všetku našu kreativitu a predstavivosť, aby sme zabezpečili, že sa budú niesť v rovnakom duchu oslavy a spolupatričnosti.

Dúfame, že tieto skúsenosti – spolu s niekoľkými živými prenosmi priemyselných podujatí, na ktorých vás budeme informovať o dianí v našich herných univerzách – zachytia podstatu toho, čo robí komunitu Blizzard takou výnimočnou.

Bez ohľadu na to, ako sa s nami tento rok na týchto podujatiach spojíte – či už osobne alebo virtuálne – nemôžeme sa dočkať, kedy vás tam uvidíme!





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Stropné reproduktory pre dolby... (1)
Zdravím. Je tu niekto, kto sa vyzná do audio techn...
|Ssd sata + hdd + m2 ssd ? (6)
Ahojte, mam uz par rokov zapojene Ssd sata na ktor...
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (2)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20353)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk