7FRAMED - indie AAA fps akcia s prvkami puzzle aj FPS

Malé štúdio skúša vytvoriť AAA titul pri nízkych nákladoch. Dokážu to?

pridal roberto 13.2.2014 o 20:31 pod hry
7FRAMED - indie AAA fps akcia s prvkami puzzle aj FPS

HRY > NOVINKY >

Už ste niekedy počuli o indie AAA titule? Ja nie. Čo by to malo znamenať? Mohla by to byť napríklad indie hra, ktorá sa chystá predať viac než milión kópií, alebo sa možno kvôli nej autori poriadne zadĺžili... Tak, či onak, presne takto Dave Massicotte a jeho štúdio Vie Games charakterizovalo svoj titul v práve odštartovanej KickStarter kampani - 7FRAMED (indie, AAA action-shoooter). Odkiaľ pramení ich sebavedomie vám bude zrejmé po zhliadnutí prvých sekúnd traileru.

Minimálne medzi indie hrami bude grafika a spracovanie 7FRAMED ťažko hľadať konkurenciu a na zvukoch v traileri sa tiež evidentne nešetrilo. Štúdio Via Games pri tvorbe hry používa vlastný "motion capture" systém, ako aj ďalšie technológie na animovanie tváre a vytvárania uveriteľnej postavy.

V 7FRAMED preberiete úlohy siedmich postáv, poctivých občanov, ktorí sa stanú obeťami zločineckých skupín, ktoré začnú úplne ovládať ich konanie. Príbeh však spoznáte nie len očami siedmich obetí, ale aj z pohľadu ostatných postáv príbehu. Každá nová postava odhalí kúsok zo zdanlivo nezodpovedateľných otázok - "Prečo?" a "Prečo ja?".

Hra ponúkne hráčom aj multiplayer možnosti, ale základom hry je singleplayer kampaň pozostávajúca zo streleckej, parkúrovej a puzzle zložky. Dôležitú úlohu zohrajú "cross path" misie, čiže misie, v ktorých sa pozrieme do minulosti a prežijeme rovnaké udalosti znova, ale tentokrát z pohľadu inej osoby. Tá spravidla odkryje nové skutočnosti, ale zároveň prinesie aj nové otázky.

Tri a pol minútový trailer naznačuje, že z hry by sa mohol vykľuť aj beznádejný tunel, v ktorom je úlohou hráča iba občas stlačiť nejakú tú klávesu, ale na také súdy je ešte priskoro. Navyše, pri takmer filmovej grafike by zástupy hráčov odpustili tvorcom asi čokoľvek.

KickStarter kampaň si dáva za cieľ vyzbierať aspoň $300 000. Kampaň sa pomaly rozbieha a na konte už majú prvých 6 tisíc.







7FRAMED - indie AAA fps akcia s prvkami puzzle aj FPS  7FRAMED - indie AAA fps akcia s prvkami puzzle aj FPS  7FRAMED - indie AAA fps akcia s prvkami puzzle aj FPS
7FRAMED - indie AAA fps akcia s prvkami puzzle aj FPS  7FRAMED - indie AAA fps akcia s prvkami puzzle aj FPS  7FRAMED - indie AAA fps akcia s prvkami puzzle aj FPS
Páči sa mi!






7FRAMED - indie AAA fps akcia s prvkami puzzle aj FPS
PC

Vývoj: Vie Games
Štýl: Akcia
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19964)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk