Týždenník - GTA V sa predviedlo

Ďalší prázdninový týždeň sa niesol v duchu GTA V, ktoré ukázalo dlho očakávaný gameplay, dopĺňali to informácie z Watch Dogs a Division, Steam začal svoje zľavy a Microsoft priniesol niekoľko ďalších informácií k Xboxu zo svojej Partners konferencie.

pridal saver 14.7.2013 o 10:55 pod hry
Týždenník - GTA V sa predviedlo

HRY > NOVINKY >

Ďalší prázdninový týždeň sa niesol v duchu GTA V, ktoré ukázalo dlho očakávaný gameplay, dopĺňali to informácie z Watch Dogs a Division, Steam začal svoje zľavy a Microsoft priniesol niekoľko ďalších informácií k Xboxu zo svojej Partners konferencie.

GTA V s prehľadom ovládol týždeň, kde trailer ukázal prakticky všetko, čo hráči potrebovali vidieť, a priniesol aj prvé náznaky multiplayeru v hre, ktorý zrejme bude sandboxový. Viac o ňom povie Rockstar už čoskoro. Zatiaľ sme si zhrnuli možnosti ukázané vo videu a pridali sme si aj nové zábery.

Xbox sa tento týždeň ukázal na Microsoft Partners konferencii, kde firma približovala konzolu partnerom a napríklad ukázala rozmanité koncepty designu a konzolu ponúkli aj malým firmám, ktoré ju môžu využiť na telekonferencie, sharovanie a rôzne ďalšie veci, keďže tam budú fungovať aplikácie.  Nakoniec Ballmer tento týždeň reštrukturalizoval vedenie Microsoftu, kde divízie rozdelil na systém, hardvér, cloud a aplikácie. Xbox prebrala Julia Larson Greenová.  

K tomu sme si zhrnuli aj naše dojmy z gamepadov Xbox One a PS4. Broadway muzikál má pre zmenu vlastný pohľad na boj konzol:

Z technologickej sféry nám Nokia ukázala svoju Lumia 1020 verziu s očakávaným 41 Mpx foťákom, kde upgradoval hárdvér Lumia 920, pridal pamäť a s prídavnou Camera Grip násadou rozšíril aj batériu. Hlavnou správou týždňa však bola ukážka od MSI, ktorý názorne priblížila, ako zložiť počítač:

Z iných noviniek sa Xbox One a PS4 pripravujú na ComicCon tento týždeň, počuli sme viac o MMO akcii Division, GT6 ukázalo novú trať, Watch Dogs naznačil simuláciu mesta, Assassins Creed 4 zase priblížil život piráta a ukázal sa aj Rambo vo svojom on-rail hernom dobrodružstve.

Z článkov sme priniesli recenziu Civilization V: Brave New World, preview na návrat zlodeja v Thief, recenziu na zábavnú stratégiu Castle Storm, recenziu na 3DS titul Pokémon Mystery Dungeon a nakoniec aj na PC vesmírny titul Strike Suit Infinity.

Tento týždeň nás čaká ComicCon a teda znovu veľa videí a aktuálnych, ale aj next-gen hier a k tomu určite aj nové informácie o konzolách.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (10)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20010)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk