EA press konferencia z E3

EA press konferencia na E3 bude u nás o 23:00.

pridal saver 15.6.2010 o 0:16 pod hry
EA press konferencia z E3

HRY > NOVINKY >

EA press konferencia na E3 bude u nás o 23:00. Predstaví nám Crysis 2, Dead Space 2 a pravdepodobne aj prekvapenie Microsoft konferencie ďalšiu hru od Cryteku Kingdoms.

Naživo ju budú textovo reportovať napríklad vg247 na ve3D, joystiq.. Video má gamespot a mal by ísť live aj na IGN. Vzhľadom na rýchlosť, respektíve pomalosť ign a gamespotu možno bude najlepšie naladiť si priamo http://www.ea.com/1/e3-live, kde si konferenciu vysiela samotné EA, aj keď rýchlosť tam tiež nie je najstabilnejšia.

Efektný začiatok press konferencie ponúkol trailer na NFS s policajnou naháňačkou. Celý názov hry znie NFS: Hot Pursuit a je od Criterionu. Hra ponúkne porovnávanie s priateľmi v štýle twitteru. Hráči si budú môcť vybrať stranu policajtov, alebo unikajúcich šoférov luxusných vozidiel a budú môcť hrať aj v splitscreene a to už 16. novembra.

Ďalším titulom je Dead Space 2, ponúka prakticky štandard. aký sme už vo videu videli a možno viac akcie ako sme videli v jednotke. Hra vyjde 25. januára 2011. Nasleduje ho Medal of Honor, na ktorom spolupracuje EA LA a Dice. Priamo na konferencii prezentovali team assault mod s 24. hráčmi. Beta bude 21. júna na všetky tri platformy.

EA pri tej príležitosti ohlásilo Gunclub stránku - http://gunclub.ea.com, centrum pre multiplayerových hráčov akčných hier, kde dostanú špeciálne zbrane, prístupy do beta verzii hier atď. Odtiaľ bude aj prístup do bety MOH. Vojnové hry zaklincoval trailer na Battlefield Bad Company 2 expanziu Vietnam, ktorá vyjde už túto zimu a bude tak konkurovať novému COD.

Nastupujú športy, kde Peter Moore (vyzerá viac zničene ako za starých čias v Microsofte) predstavuje MMA bojovku s vraj najprepracovanejším bojovým enginom. EA sports k tomu pridáva Ea sports Live Broadcast, kde môžete svoj zápas s priateľom vysielať k ďalším hráčom online a live. Pokračujú s ďalším športom a to EA sports Active 2.0, ktoré sme si už v novinke dnes predstavili. Ukázali live demo na každú z platforiem, každá sa mierne líši ovládaním. Nechýbala ani ďalšia verzia NFL znovu s množstvami vylepšení.

Od športov prešlo EA na casual titul a porozprávali o Sims 3, ktoré prinášajú na konzoly túto jeseň s heslom Play with Life.

EA Partners, konečne začína zaujímavá časť, v ktorej sa predstaví Epic a Crytek. Sekciu otvára Crysis II. Cevat Yerli prišiel titul odprezentovať. Pravdepodobne hrá xboxovú verziu, ktorá vyzerá prekvapivo čisto a kvalite oproti slabým videám ktoré sme predtým videli na gametrailers. S padajúcim mrakodrapom priam epicky. Hra bude ako jediná hrateľná túto jeseň v 3D na všetkých troch platformách PC, Xbox360, PS3.

Nasleduje Bulletstorm a na scénu prišiel Clifford z Epicu. Hra vyjde 22. februára 2011 a vyzerá na väčší masaker ako sa to pôvodne zdalo. Kvalitná grafika, hlášky v štýle Duke Nukem a silné zbrane.

Trailerom s masívnym bojom sa prezentuje nová Star Wars MMO hra Old Republic. Znovu sa postavil Jedi proti Sithovi, tentoraz Sith prehral.





EA press konferencia z E3  EA press konferencia z E3  EA press konferencia z E3
EA press konferencia z E3  EA press konferencia z E3  EA press konferencia z E3
EA press konferencia z E3  EA press konferencia z E3  EA press konferencia z E3
EA press konferencia z E3  EA press konferencia z E3  EA press konferencia z E3
EA press konferencia z E3  EA press konferencia z E3  EA press konferencia z E3
EA press konferencia z E3
Páči sa mi!

Zaradené pod: microsoft, xbox, sims, crysis, cod, battlefield






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (12)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19955)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk