Lovec bol vypustený

pridal saver 4.4.2009 o 9:22 pod hry
HRY > NOVINKY >

Tretia veľká 3D webová free hra tohto roku bola práve spustená a po beta verziách Quake Live a Battlefield Heroes tu máme loveckú hru The Hunter. Na rozdiel od prvých dvoch spomínaných titulov Hunter si odpustil beta nálepku a rovno sa prihlásil plnou verziou. No podobne ako pri ostatných hrách, aj tu si budete musieť stiahnuť a nainštalovať takmer 400 megový súbor, ktorý vám následne umožní hru spúštať z prehliadača.

Zatiaľ čo Quake ponúka hardcore rýchlu akčnú hru, Battlefield zábavnú casuálnu hrateľnosť, Hunter je lovecká hra a to znamená pomalší simulačný štýl, kde vystrelíte len raz za polhodinu a tú polhodinu strávite blúdením po lese a volaním zvery. Síce to výrazne orezáva publikum, ale na druhej strane ho aj presne špecifikuje na fanúšikov lovenia. To znamená ako komunitu s rovnakými záujmami, tak aj možnosť presne cielenej reklamy. Ale nebude to len reklama, z ktorej autori plánujú získavať peniaze, v hre sa dá kúpiť členstvo v klube, ktoré vám rozšíri možnosti hry, pridá ďalšie zvieratá, zbrane a možnosti (postupne ako budú do hry pribúdať). Zrejme sa za kvalitnejšiu výbavu bude dať zaplatiť aj samostatne, ale tieto možnosti v štartovacej fáze hry nie sú prístupné.

Hra vám umožní loviť zver na rozsiahlom súostroví, bude monitorovať všetky vaše úkony, lovecké trofeje a postupne vám pridávať bonusy do vašej výbavy a aj otvárať nové teritóriá. Rebríčky následne určia najlepších lovcov. 

Pre nelovcov bude najlepším elementom v hre grafika, ktorá na free hru exceluje a naznačuje aj čo môžeme čakať od Just Cause 2, keďže hra beží presne na tomto engine, keďže na oboch tituloch robí firma Avalanche. Užijete si detailnú prírodu, ohýbajúcu sa trávu pod vašimi nohami, motýle, poletujúci hmyz, kvetinky, detailné tiene a hlavne nádherné výhľady. 

Hru nájdete na adrese http://www.thehunter.com a určite sa oplatí pozrieť. Aj keď, možno nejaký arkádový mód pre nelovcov by nebol zlý, alebo, čo takto poľovnícky sniper multiplayer?





Lovec bol vypustený Lovec bol vypustený Lovec bol vypustený Lovec bol vypustený Lovec bol vypustený Lovec bol vypustený
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati, battlefield






na
PC

Vývoj: Avalanche studios
Štýl: Akcia
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20059)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk