Veselý Silvester a šťastný Nový rok

pridal saver 31.12.2007 o 19:41 pod informácia
INFORMÁCIA > NOVINKY >

Ako každý rok, aj tento vám zo Sectoru želáme veselého Silvestra a šťastný Nový rok 2008. Za nami je herne vcelku slušný rok a ďalší (herne) ešte lepší pred nami. V tento rok sa nám rozbiehali ďalšie next-gen konzoly Wii a PS3 a pridali sa k minuloročnému Xbox360. Všetky spolu dokázali vytvoriť tržbami zatiaľ najlepší rok a budúci rok to hádam nebude inak. Dúfajme, že sa v ňom Xbox360 vymaní zo svojej chybovosti, PS3 zo svojho stagnujúceho predaja a Wii z neustáleho nedostatku. Čo sa týka PC, to je tu stále a tam veríme, že si autori dajú viac záležať na portoch z konzol, vďaka ktorým má teraz síce PC viac hier, ale zatiaľ nie všetky firmy dokážu svoje porty aj náležite zoptimalizovať.

Čo sa týka hier, tam budúci rok očakávame killer tituly ako napríklad GTA 4, Alan Wake, MGS 4, GT 5, Splinter Cell Conviction, Fallout 3, LOST, Tiberium, Halo Wars, Fable 2, Saint's Row 2, Resident Evil V, No More Heroes alebo Mario Kart Wii a hádam príde aj Mafia 2. Zo zaujímavých MMO hier by ste nemali obísť Stargate, Age of Conan, naplánovaný je aj FireFly a akčný multiplatformový Huxley. Plus veľa ďalšieho. Môžeme dúfať aj v Duke Nukem Forever, v ktorého sme dúfali aj na Silvestra roku 2001.

Z hardvéru nečakáme žiadnu novú konzolu, ale každá konzola dostane nové ovládače, kde PS3 dostane k motion sensingu späť vibrácie, okolo Xbox360 ovládača sa šepká, že by mal naopak dostať k vibráciam aj motion sensing a Wii dostane Fit podložku. Zrejme každej konzole pribudnú aj nové verzie, ale tam je to už ťažko odhadovať koľko GB disk dostane ďalšia PS3 verzia a čo všetko sa v nej znovu pomení, aká bude ďalšia Xbox360 verzia a čo všetko jej pribudne a pri Wii tam dúfajme, že príde aspoň v iných farbách. PC má ako každý rok o zábavu postarané a Quadcore a nové grafiky budú v kurze. Z handeheldov nečakáme nič nové, iba menší rozmach nastane v mobilnej oblasti, kde sa znovu rozbehne platforma N-Gage.

Čo sa týka noviniek na Sectore, čoskoro sa konečne presunieme na nové rýchlejšie servre, v priebehu pár mesiacov rátajte aj s novým dizajnom, s ktorým prídu rôzne vylepšia a zmeny. Tak dúfajme, že všetko dopadne dobre a bude sa páčiť. Zatiaľ hor sa oslavovať a ešte raz štastný Nový rok od Sector tímu!





Veselý Silvester a šťastný Nový rok
Páči sa mi!

Zaradené pod: gta, xbox, quadcore, ati






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19961)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk