Jericho Cliva Barkera

pridal spacejunker 14.6.2007 o 11:14 pod hry
HRY > NOVINKY >

Každých tisíc rokov sa objaví zlo. Každých tisíc rokov sa naplní proroctvo o konci sveta. Každých tisíc rokov je so zlom vedený súboj na život a na večnú smrť. Každých tisíc rokov je do boja povolaný tím Jericho, ktorý v rovnomennej FPS akcii (nesúcej meno Cliva Barkera) bude ovládať. Podpis majstra hororu sme už mohli vidieť v neskutočne atmosférickom Undying, tentoraz sa pán Barker vŕtal (okrem scenára) aj v dizajne postáv. Z aktuálnych alebo aj starších obrázkov z nich srší typická barkerovská bizarnosť, ktorá pomáha budovaniu diabolskej atmosféry.

Tím Jericho, pripravený zastreliť čokoľvek nadprirodzene, je zložený zo siedmych členov. Nájdete tu telekinetičku otvárajúcu dvere myšlienkou, ďalej medika, exorcistu na počarovanie zbraní a masochistickú magičku na imobilizovanie nepriateľov vlastnou krvou. Hru budete začínať iba s jedným členom, ale postupne príde aj na ľubovoľné prepínanie medzi vojakmi, čo vytvára priestor pre taktiku a strategické využívanie špeciálnych schopností tímu. Slabšie postavy, ako sniperov alebo oživovačov padlých (v hre sa nezomiera, postavy zachráni tímový kolega ako v Gears of War), si budete držať vzadu, zatiaľ čo do prvej línie postavíte tažnotonážnika s rotačákom.

Postavy poslúchajú na jednoduché príkazy, ale nemožno im rozkázať, aby použili špeciálnu schopnosť, útočiť však budú samostatne. Neskôr v hre sa budú dať špeciality aj navzájom kombinovať a vytvárať tak super ničivé kombá v bojoch s bossmi.

V preview na IGN sa ďalej dočítate, že hra používa ostré textúry a mesto Al-Khali je vymodelované presne podľa šialených predstáv autorov. Levely navyše budú značne variabilné, pretože každý z nich sa odohráva v inom čase. Predstavte si matriošku alebo cibuľu. Každá jedna vrstva predstavuje inú epochu ľudstva a vy budete postupovať zvonka do vnútra - k samotnému jadru. Takto sa postupne dostanete zo súčasnosti, cez druhú svetovú, dobu križiackych výprav, až do starého Ríma.

Barker vypustí do terénu tím Jericho už tento september.





Jericho Cliva Barkera Jericho Cliva Barkera Jericho Cliva Barkera Jericho Cliva Barkera Jericho Cliva Barkera Jericho Cliva Barkera
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






PC
PS3
Xbox 360

Vývoj: Codemasters / Mercury Steam
Štýl: Akcia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  september 2007
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19969)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk