Bližšie info z natáčania Ninja Korytnačiek

pridal quit 1.4.2007 o 19:12 pod filmy
FILMY > NOVINKY >

Kedže nový herný prírastok Teenage Mutant Ninja Turtles sa radí medzi hry podľa filmu, všetci s očakávaním... očakávajú... film? Podľa slovenskej oficiálnej stránky Dannyho DeVita sa neoficiálne informácie o jeho účasti v tomto čerstvo vydanom korytnačom dobrodružstve potrvdili. Malý veľký herec bol vyžiadaný priamo režisérom tejto snímky na pomoc pri motion capturingu samotných Ninja Korytnačiek, nakoľko chceli na túto pozíciu naozaj skúseného herca a DeVitove telesné proporcie vraj navyše rapídne znížili náklady na animácie. Postavu má podľa jeho slov na túto rolu perfektnú, akoby v puberte prežil obdobnú mutáciu ako filmoví hrdinovia. Toto tvrdenie však výslovne popiera ako Danny DeVito, tak ešte stále aj Michael Jackson.

Animátori a grafici si spoluprácu veľmi pochvaľovali a páčil sa im DeVitov zodpovedný prístup. Desiatu a obed si na natáčanie nosil z domu, nunčaky si požičal z telocvične nejakého Chucka a pri vytváraní Donatelovej superšpeciálnej karate űber-palice herec zašiel dokonca do vlastnej záhradky a obetoval oporu jednej zo svojich milovaných rajčiniek (tajný zdroj tvrdí, že z toho neboli moc nadšené).
 
"Po grafickej stránke je Danny DePinguin dokonalý model. Híí? Povedal som "pinguin"? Em... smiech Na jeho pleš nahodili zelenú textúru chlapci z univerzity, čo u nás praxovali, pancier spredu a zozadu vyriešili cez obednú prestávku tak isto, jediný problém je iba v jeho prízvuku. Ale i na tom už zapracovali naši najlepší logopédi", hovorí samotný Majster Splinter, scénarista a zároveň predstaviteľ vedľajšej úlohy vo filme. Ďalej dodáva, že najťažšie bolo obsadiť rolu Shreddera. Záujemca síce vyhovoval iba jeden, ale kvôli jeho honoráru sa musel rozpočet filmu ztrojnásobiť. Tých $20.000 sa nakoniec našlo a v snímke ho teda bude hrať Bender, prirodzený talent na negatívne ladené železné postavy.
 
Z ostatných úloh za zmienku stojí i starý známy Krang z Dimenzie X, ktorého si mal tak ako v predošlých dieloch zahrať nenápadný diktátor Bill Gates, no celé účinkovanie bolo ohrozené kvôli Billovej matke, pretože mu dala domáce väzenie za kompatibilitu hier na Viste. Uvidíme, ako to celé nakoniec dopadlo. Premiéra filmu bola v USA 23. marca, v našich kinách by sa mal film objaviť v priebehu apríla.





Bližšie info z natáčania Ninja Korytnačiek
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






PC

Vývoj: -
Štýl: Akcia
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20045)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk