Burnout dominuje racingom

pridal spacejunker 8.2.2007 o 14:39 pod hry
HRY > NOVINKY >

Kormidlo po Criterione na výrobe pokračovania racingovej série Burnout, šitého na mieru PS2 a PSP, prezvala britská pobočka EA. Dovedie Burnout Dominator šťastne do cieľa, alebo si uštedrí sama sebe takedown? Na túto otázku budeme koncom marca poznať jednoznačnú odpoveď, zatiaľ nás ani Nick Channon (senior producer) nepresvedčil o prednostiach posledného mohykána, ktorý sa nebude pýšiť nálepkou next-gen. V takmer päť minútovom interview (36 MB) predstavuje dopodrobna obe verzie. Po niekoľko násobnom pozretí sa nevieme zbaviť pocitu, že EA robí to isté, ako pri preklínanej sérii NFS. Či ide o premyslený kalkul alebo o dôstojné zakončenie série na platforme, odkiaľ sa diabolský racing zrodil, ukáže až 23. marec. Ale vráťme sa k spomínanému interview a novinkám.

Každé nové pokračovanie Burnoutu prinieslo nový herný režim a vychytávku, na základe ktorej fungoval zbytok herných módov. V Burnout 3 to boli takedowny, v Revege zase atakovanie bežnej premávky (Traffic Attack), Dominator kreslí za sebou čiaru režimom Maniac, čo nie je nič iné, ako agresívna jazda bez havárie. Poviete si, že Maniac vychádza z módov Eliminator a Traffic Attack, ale nie je to celkom tak. Základom sa stávajú tzv. challenges, čo je jazda v protismere, driftovanie, skoky a iné životu nebezpečné kúsky. Za každú takúto challenge dostávate body a keď si k tomu pripočítate nový systém násobičov Burnouts, tak vaše výsledné Maniac skóre vyletí k oblakom.

Burnout je v podstate jednorázové vyprázdnenie nádrže nitra bez kolízie. Ak sa vám podarí zreťaziť takýchto vyprázdňovačov niekoľko za sebou (zvyšuje sa násobič bodov), celú trať prefrčíte na maximálke a to je už solídny výkon. Tam, kde ide o body, ide aj o čas. Maniac bude limitovaný klesajúcim časom, podobne ako v Traffic Attack a chýbajúce sekundy vám doplnia spomínané challenges. Tentoraz to bude chcieť trochu viac ako kŕčovito stlačený plyn a nitro.

Challenges sa objavia aj vo zvyšku obľúbených módov (road rage, race, eliminator) a za ich splnenie si môžete odomknúť nové auto. Samotná garáž má obsahovať iba nové trhače asfaltu, rozdelené do niekoľkých kategórií. K novým autám patria aj úplne nové trate, čo poteší každého fanúšika Burnoutu. Z videa je možné odpozorovať, že budete jazdiť po celom svete, dokonca si strihnete aj jazdu do kopca v Japonsku. Trate budú (ako obvykle) plné driftovacích zákrut, širokých roviniek, ale aj miest s hustou premávkou.

Veľkou motiváciou v Dominatore má byť popri odomykateľných dobrotách prekonávanie najlepších časov na tratiach. Record Breaker bude podľa slov Channona odmeňovať hráča skutočne kráľovsky. Ale bez novinky s názvom Signature Shortcuts nezlomíte žiaden rekord. Pamätáte si na autá omotané okolo stĺpov nadzemky, za ktoré ste získavali fotografie? Singnature Shortcut funguje na podobnom princípe, len s tým rozdielom, že protivníkovi musíte uštedriť takedown pred vybranou zákrutou. Vrak potom preletí cez bariéru a vám sa otvorí sekundy šetriaca skratka.

Dosiahnuté rekordy bude môcť lámať v Party móde alebo v prípade PSP ich môžete uploadovať na stránku a porovnávať ich so zvyškom sveta. Čo sa týka multiplayeru, PS2 pravdepodobne príde o online podporu, ktorú nahradí splitscreen, PSP zase ponúkne iba preteky cez lokálne Wi-Fi pre šiestich hráčov. A kde je obľúbený mód Crash? Tejto téme sa Channon v každom interview diplomaticky vyhýba. Chce nám tým povedať, že preplnené križovatky nebudú vybuchovať?

Generácia Burnoutu očakáva šialenú jazdu s poriadnymi plameňmi za zadkom v marci a boh ochraňuj EA UK, ak sprasí Dominatora!





Burnout dominuje racingom Burnout dominuje racingom Burnout dominuje racingom Burnout dominuje racingom Burnout dominuje racingom Burnout dominuje racingom Burnout dominuje racingom Burnout dominuje racingom Burnout dominuje racingom
Burnout dominuje racingom  Burnout dominuje racingom  Burnout dominuje racingom
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






PS2
PSP

Vývoj: EA / EA UK
Štýl: Racing
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 23. marec 2007
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Metro séria (6)
Chcem sa len opýtať pre zaujímavosť Metro hry sú u...
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (10)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20204)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk