Remedy zrušilo vývoj multiplayerovky Kestrel

Vývojári sa chcú radšej sústrediť na iné projekty.

pridal matus_ace 7.5.2024 o 11:08 pod hry
Remedy zrušilo vývoj multiplayerovky Kestrel

HRY > NOVINKY >

Fínske štúdio Remedy má po vydaní Alan Wake 2 plné ruky práce a pracovalo hneď na niekoľkých rôznych projektoch s rôznymi partnermi. Teraz však má na krku o jeden projekt menej. Ako sme sa dozvedeli, štúdio zrušilo vývoj multiplayerovky pod kódovým označením Kestrel, na ktorej spolupracovalo spolu s čínskym Tencentom. Projekt Kestrel bol predtým známy ako Vanguard a bola to premium kooperačná multiplayerovka, ktorý v Remedy tvoril menší tím. A aj keď sa ukazovala sľubne, rozhodli sa ju zrušiť a sústrediť sa na ostatné projekty, ktorých majú tiež dosť.

Rozhodnutie zrušiť projekt Kestrel umožňuje spoločnosti Remedy sústrediť sa viac na ostatné hry v jej portfóliu. Ostatné prebiehajúce projekty vývoja hier dostanú skúsení vývojári preradení z Kestrelu. Okrem toho sa odstránia plánované investičné potreby pre Kestrel a znížia sa celkové potreby spoločnosti Remedy na nábor zamestnancov,“ uviedla spoločnosť.

CEO Remedy Tero Virtala uviedol: „Projekt s kódovým označením Kestrel bol sľubný už na začiatku, ale stále bol v ranom štádiu konceptu. Naše ďalšie projekty dobre pokročili a posúvajú sa do ďalších fáz vývoja a zvýšené zameranie na ne nám prináša výhody.

Talentovaných vývojárov z projektu Kestrel môžeme prerozdeliť na tieto iné herné projekty a mnohé z našich podporných funkcií získajú dodatočné zameranie na svoju činnosť. Je to ďalší prostriedok, ako zabezpečiť, aby naše herné projekty naďalej dobre napredovali.

Chcem sa poďakovať nášmu vývojárskemu tímu Kestrel. Hoci sme sa rozhodli projekt ukončiť pre širší prínos pre Remedy, náš tím odviedol dobrú prácu a poskytol nám cenné poznatky. Chcem tiež poďakovať spoločnosti Tencent za doterajšie partnerstvo. Boli veľmi profesionálni a podporovali nás.

Aktuálne tak majú v Remedy rozpracované projekty Max Payne 1 a 2 remakov, Control 1 a muultplayerovku Condor, ktorá sa odohráva v Control svete. Každý z projektov je v inom štádiu vývoja.





Páči sa mi! (+3)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Kodi (5)
Používate niekto KODI ? Potreboval by som pomôcť s...
|Steam deck - emulácia ps2 hier (2)
Čau. Hráva tu niekto PS2 hry na SD? Samozrejme poz...
|Stalker shadow of chernobyl - ... (0)
Čaute, dostal som chuť si prejsť znova trilógiu St...
|Driver updater (4)
Ako najlepšie aktualizovať ovládače vo Windowse ? ...
|Fc24 pc - nejde spustiť, antic... (2)
Dobrý deň, zakúpil som FC 24 na PC, hru mi nejde s...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20971)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk