Marvel: Ultimate Alliance pretlak hrdinov

pridal spacejunker 1.7.2006 o 18:23 pod hry
HRY > NOVINKY >

Dodnes zvádzali superhrdinovia boje so superzloduchmi výhradne vo svojich rodných mestách a stačili im na to vlastné superschopnosti. Ale keď sa objaví Dr. Doom a tí najväčší superzlodusi, vystupujúci pod tímovým názvom Masters of Evil, musia sa v akčnom RPG Marvel: Ultimate Alliance zjednotiť aj superhrdinovia, aby ich premohli. A nebude obyčajná to aliancia štyroch, alebo desiatich hrdinov. Komixové univerzum Marvel ponúka nespočetné množstvo rôznych postáv a v Marvel: Ultimate Alliance ich bude "len" 140. O tom s akými postavami budete mať tú česť, hovorí minútu a pol dlhé video, kombinujúce zábery z cut-scén a priamo z hry. Vo videu sa predstaví napr. Heimdall, profesor X, Black Widow, Karnak a samozrejme aj oveľa väčšie hviezdy. Video nájdete tu (74 MB) alebo v dvoch veľkostiach tu (13/32 MB).

Hra, vychádzajúca zo série X-Men Legends, vám umožní vytvoriť si svoj vlastný vysnívaný úderný tím superhrdinov, ktorí natrhnú zadnicu Dr. Doomovi, či Galactusovi. Naraz však budete môcť komandovať iba štvoricu. Rozhodovať isto budú sympatie a v neposlednom rade aj upgradovateľné superschopnosti. Medzi 20-kou ovládateľných postáv isto zažiari Wolverine, Spider-Man, Elektra, Captain America, Thor a v tieni isto nebudú stáť The Thing či Ghost Rider. Svoj tím povediete cez 17 dôkladne vybraných úrovní a zúčastníte sa legendárnych bojov, ktoré poznáte iba z komixov.

Súbojový systém doznal od X-Men: Legends drobných zmien. Okrem tradičných úderov, používania super síl a koncentrácie síl všetkých hrdinov do jedného útoku, budete v početných bojoch využívať unikátne zbrane (do jednej alebo oboch rúk) a boostovateľné super sily. V deštrukčnom prostredí bude na vás čakať viacej objektov, ktoré budete môcť pochopiteľne hádzať po nepriateľoch a množstvo misií, plnením ktorých budete rozhodovať, akým smerom sa príbeh bude uberať. O osude Marvel univerza a Zeme budete môcť koncom roka rozhodnúť aj v kooperatívnom multiplayeri. 





Marvel: Ultimate Alliance pretlak hrdinov Marvel: Ultimate Alliance pretlak hrdinov Marvel: Ultimate Alliance pretlak hrdinov Marvel: Ultimate Alliance pretlak hrdinov Marvel: Ultimate Alliance pretlak hrdinov Marvel: Ultimate Alliance pretlak hrdinov Marvel: Ultimate Alliance pretlak hrdinov Marvel: Ultimate Alliance pretlak hrdinov
Páči sa mi!

Zaradené pod: ati






PC
PS2
PS3
PSP
Xbox
Xbox 360
Wii

Vývoj: Activision / Raven Software
Štýl: Akcia / RPG
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  2006
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20016)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk