World of Warships dostáva v novom update HOMM III crossover

Wargamingom sa spojil s Ubisoftom a spravili zvláštny crossover.

pridal saver 13.10.2023 o 11:12 pod hry
World of Warships dostáva v novom update HOMM III crossover

HRY > NOVINKY >

Wargamingom sa spojil s Ubisoftom a spravili zvláštny crossover. Totiž spojili dve odlišné značky a to lodičkovú onlineovku World of Warships s fantasy Heroes of Might and Magic značkou. Spolu s tým prichádza hallowensky update s transylvániou a japonské bojové lode.

Might and Magic vo World of Warships

Heroes of Might Magic III sa objavuje práve v čase najmystickejšieho mesiaca v roku! Šesť nových veliteľov z kultovej ťahovej stratégie prichádza 19. októbra v hre World of Warships, aby zaistili námornú nadvládu nad šírym morom. Každý z týchto veliteľov je vybavený vlastným unikátnym hlasovým sprievodom, vrátane prerozprávania ich rolí pôvodnými hlasovými hercami pre Catherine Ironfist of the Castle a Sandra of the Necropolis. Všetci títo high-fantasy kapitáni majú desať bodov zručností a sú pripravení viesť akúkoľvek armádu k víťazstvu.

V zbrojnici je možné nájsť novú mapu priamo inšpirovanú hrou Heroes of Might and Magic III, kde si hráči odomknú veliteľa spolu s rôznymi zdrojmi, ako sú kredity, skúsenostné body, voľný prístup k prémiovému účtu a ekonomické bonusy.

Spolu s tým World of Warships predstavilo aj špeciálny DLC na Steame, ktorý obsahuje ikonického veliteľa Sandra, prístup k prémiovému účtu a množstvo herných bonusov, odmien a kreditov.  Toto DLC je však špeciálne keďže majitelia dostanú aj hru Heroes of Might and Magic III HD Edition.

Tri nové japonské lode

V aktuálne prepracovanom prístave Kure zakotvia Tier VIII Yumihari, Tier IX Adatara a Tier X Bungo, ktoré vyplávajú do predbežného prístupu a budú dostupné pre všetkých.

Tieto lode, ktoré je možné zakúpiť prostredníctvom japonských žetónov, sa vyznačujú vysokým dostrelom a dobrou presnosťou japonských delových lodí. Vedľa veľkorážových diel hlavnej batérie majú tieto lode sloty pre spotrebný materiál Stíhačka alebo Pozorovacie lietadlo, aby sa prispôsobili svojmu nižšiemu fondu zásahových bodov. Na oslavu týchto prírastkov do hry bola tiež pridaná tematická kolekcia, ktorá odmení tých, ktorí dokončia 60-dielnu kolekciu, trvalou kamuflážou Mount Fuji Sunrise pre Yumihari.
Halloween je tu

Aktualizácia tiež prináša množstvo strašidelného obsahu práve na Halloween! Popri štandardných a prémiových kontajneroch s lampášom Jack-o'-Lantern prichádza do hry aj špeciálna strašidelná operácia.

V tejto misii, ktorá bude prebiehať na regionálnych serveroch od 25. októbra do 9. novembra, budú hráči sprevádzať a brániť Transylvánii na jej nebezpečnej ceste. za nájdením a zničením portálu a zabránením ďalšiemu šíreniu Síl temnoty. Ako kompenzáciu za túto zákernú situáciu sa tohtoročné Halloweenské operácie môžu zúčastniť lode všetkých typov v rozsahu VIII-IX úrovne - s bonusom špeciálnych modifikátorov na vyrovnanie výkonu.

Týmto to nekončí, keďže od 3. novembra budú dostupné kontajnery pre Black Friday 2023 a do hry pribudnú štyri nové lode. Patrí medzi ne veľmi žiadaný americký torpédoborec Black B a tri ďalšie bojové lode a krížniky japonského, nemeckého a sovietskeho námorníctva.





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19969)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk