Crossout bude viac prepracovaný a plný noviniek

Postapokalyptická automobilová akčná hra prechádza na nový engine.u, ktorá realistickejšie zohľadňuje hmotnosť.

pridal PR 11.10.2022 o 14:25 pod hry
Crossout bude viac prepracovaný a plný noviniek

HRY > NOVINKY >

Spoločnosť Gaijin Entertainment oznamuje, že postapokalyptická online akčná hra Crossout aktualizuje herný engine na Targem Engine 2.0 s vydaním veľkej aktualizácie a tieto zmeny prinesú používateľom nový vizuálny aj herný zážitok. Doslova každý aspekt hry je prepracovaný: osvetlenie a tiene, vizuálne efekty, fyzický model, farby, rozhranie a ovládacie prvky, zvukové efekty a je toho oveľa viac! Systémové požiadavky a výkon zostanú rovnaké. Aktualizácia sa volá Crossout: Supercharged a vyjde 25. októbra.

Vďaka technológii Global Illumination implementovanej v Targem Engine 2.0 hra teraz presne vypočíta odrazené a rozptýlené svetlo, takže obraz v slabo osvetlených a úplne zatienených oblastiach bude vyzerať skutočnejšie. Na správne vykreslenie tieňov a odrazov objektov akejkoľvek veľkosti a na akomkoľvek povrchu vrátane vody sa používajú technológie kontaktných tieňov (SSC) a miestnych odrazov priestoru na obrazovke (SSLR). Efekty následného spracovania ako Motion Blue, Lens Flare a Bloom ešte viac približujú obraz v hre k skutočnému životu a napodobňujú prácu zariadení na natáčanie fotografií a videí. Všetky tieto zmeny budú dostupné na všetkých platformách vrátane PlayStation 4 a Xbox One.

V Crossout Supercharged bude každé postapokalyptické obrnené vozidlo, starostlivo poskladané hráčom z tisícov dostupných častí. Vďaka novej fyzike kolies a správaniu kamery je jazda pohlcujúca a pocit z rýchlosti intenzívnejší. Odpruženie bude teraz realisticky reagovať na zákruty, prudké rozjazdy alebo zastavenia a jazdu cez prekážky. Interakcia s prostredím je teraz tiež realistickejšia, s lepšou simuláciou trakcie a novými efektmi, ako je sklz pri rozjazde vozidla. Výbuchy sa tiež stali veľkolepejšími, rozmanitejšími a dôveryhodnejšími: časti odlietajúce zo zničeného obrneného vozidla sú reálnejšie, na zemi zostáva obhorený stroj a stopy ohňa, následky deštrukcie generátorov, motorov a sudov s palivom boli prepracované.

Mnoho častí vozidla bude teraz fungovať inak a tiež bola aktualizovaná schéma ovládania a rozhranie v hre. Pohodlnejšie sa budú používať napríklad vozidlá s podvozkom, ktorý vám umožní pohybovať sa akýmkoľvek smerom, ako sú mechanické nohy alebo vznášadlá. Teraz ich môžu hráči otáčať a ostreľovať spôsobom typickým pre strieľačky, vďaka čomu je ovládanie oveľa pohodlnejšie, najmä na konzolách. Okrem toho boli vylepšené animácie a efekty pre vznášadlá a tieto stroje sa teraz budú správať realistickejšie, pretože každý pohyb bude teraz brať do úvahy polohu svojho ťažiska. Nohy tiež dostali aktualizovanú fyziku pohyb

Viac informácií o technických, vzhľadových zmenách, alebo zmenách v rozhraní hry po aktualizácii Crossout: Supercharged bude zverejnených na oficiálnej internetovej stránke hry v najbližších týždňoch.





Crossout bude viac prepracovaný a plný noviniek  Crossout bude viac prepracovaný a plný noviniek  Crossout bude viac prepracovaný a plný noviniek
Crossout bude viac prepracovaný a plný noviniek  Crossout bude viac prepracovaný a plný noviniek
Páči sa mi!






PC
PS4
Xbox One

Vývoj: Gaijin Entertainment / Targem Games
Štýl: Akcia / MMO
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 30. máj 2017
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19993)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk