Tím stojaci za System Shock 3 už na hre nepracuje

Ako to vlastne teraz bude s hrou pokračovať?

pridal DeCain 10.2.2020 o 12:27 pod hry
Tím stojaci za System Shock 3 už na hre nepracuje

HRY > NOVINKY >

V priebehu posledných piatich mesiacov opustilo projekt niekoľko kľúčových vývojárov. Podľa jedného anonymného vývojára je dokonca celý tím v spoločnosti OtherSide už „nezamestnaný“. Anonymný zdroj tiež uviedol, že System Shock 3 bol vo svojom vývoji „kriticky pozadu“. Hru malo vydávať Starbreeze (PAYDAY, Dead by Deadlight), ale kvôli finančným problémom od projektu odstúpilo.

,,Keby sa Starbreeze nedostal do krízy, myslím, že by sme poskytli niečo zaujímavé s inovatívnou hrateľnosťou. Mohli sme ale vyvíjať len oveľa menšiu hru, než akú ľudia očakávali, a to by nevyhnutne viedlo ku sklamaniu fanúšikov. Vysoké očakávania viedli k nákladným pokusom. Boli sme malý tím, ale boli sme na ceste, aby sme urobili niečo jedinečné a zábavné, ale pravdepodobne by to nebolo to, čo by obecenstvo očakávalo."

Možno práve pre obavy zo sklamania a tým pádom aj slabej návratnosti investície nakoniec Starbreeze projekt pustil k vode. Krátko po odstúpení Starbreeze od projektu Warren Spector ubezpečoval fanúšikov, že štúdio jedná s mnohými publishermi, ktorí pomôžu projekt financovať, druhou možnosťou podľa neho bolo, že si hru vydajú sami. To bolo v máji 2019, odkedy bolo okolo hry ticho. V tieni terajšieho stavu, kedy väčšina vývojárov od projektu odišla a sú proste nezamestnaní, to vyzerá, že sa práce na hre jednoducho zastavili.

Na druhú stranu, Kickstarter projektu remastru prvého System Shock sa darí veľmi dobre. Takmer 22 tisíc backerov hru podporilo čiastkou 1,350,000 dolárov. Možno to je cesta aj pre OtherSide, ísť s hrou na Kickstarter a dúfať, že práca, ktorú do projektu doteraz vložili, nevyjde nazmar.





Páči sa mi! (+3)







Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19974)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk