Nočný Nintendo Direct bol poriadne nabitý novinkami

Nintendo síce sľúbilo zameranie nového Directu na dve hry, no prinieslo oveľa, naozaj oveľa viac.

pridal matus_ace 5.9.2019 o 9:35 pod hry
Nočný Nintendo Direct bol poriadne nabitý novinkami

HRY > NOVINKY >

Nintendo síce sľúbilo zameranie nového Directu na dve hry, no priniesli oveľa, naozaj oveľa viac. Koniec koncov celú prezentáciu otvorili trailerom pre Switch verziu Overwatch. Hra na Switch príde už 15. októbra. Došlo však aj na sľúbené hry a keďže Luigi's Mansion 3 vychádza už 31. októbra, videli sme niekoľko nových prostredí z hry.

Kirby sa na Switch dočkal novej free to play hry pre Switch nazvanej Super Kirby Clash. Je to kooperatívny titul pre 4 hráčov, ktorí si v hre rozdelia 4 triedy postáv a púšťajú sa do questov (tých je viac ako 100) a bojov proti naozaj tuhým nepriateľom. Hru včera oznámili a rovno aj vyšla. Hrať môžete na jednej konzole, po lokálnej sieti a aj online.

Viac sme videli z remaku Trials of Mana. V hre si zo 6 hrdinov vyberiete svoju postavu a dvoch spoločníkov a podľa toho sa bude hra odvíjať, keďže niektoré príbehy sa vám otvoria, iné zas uzavrú. Súbojový systém je voľný, ponúka dokonca robiť kombá. Hra vychádza 24. apríla 2020.

Úspešný indie titul Return of the Obra Dinn má namierené na Nintendo Switch, kde ponúkne svoj netradičný herný zážitok kombinujúci detektívku a naozaj netradičné grafické spracovanie. Hra vyjde na jeseň.

Game Freak pripravujú novú RPG Little Town Hero, ktorú už môžete preloadovať. V hre skúšajú netradičný koncept. Stanete sa odvážnym chlapcom, ktorý bráni svoje mestečko pred útokom netvora, pričom v boji nepoužíva zbrane, ale nápady. Počas bojov navyše môžete získať podporu od obyvateľom. Hra vychádza 16. októbra.

Challenger Pack 3: Banjo & Kazooie DLC pre Super Smash Bros. Ultimate je už taktiež dostupné. Potvrdili sa tiež leaky, že ďalšia DLC postava bude od SNK a v novembri do hry pribudne Terry z Fatal Fury. Zároveň potvrdili, že pracujú aj na vývoji ďalších DLC postáv okrem tých pôvodných.

Septembrová Zelda nám takto tesne pred vydaním ukázala svoj editor dungeonov. Tie môžete zdieľať aj prostredníctvom amiibo figúrok.  Zároveň spolu s hrou vyjd enová amiibo.

Dragon Quest 11S vychádza už 27. septembra a v deň vydania dostane aj kozmetické DLC zadarmo. Demo si môžete zahrať už teraz.

Nintendo tiež na Switch prinesie ďalšie kvalitné hry z Wii U, ktoré si tam nezískali také publikum, aké by si zaslúžili. Tentoraz to budú Xenoblade Chronicles: Definitive Edition a Tokyo Mirage Sessions ♯FE Encore. TMS sa rozrastie o nový obsah na Switchi a vyjde 17. januára 2020. Preload je dostupný už teraz. Xenoblade Chronicles vyjde v roku 2020, zatiaľ bez dátumu a detailov.

Swery je späť a na Switch prinesie pokračovanie svojho kultového survival hororu Deadly Prmeonition. Spolu s oznámením dvojky sme sa však dočkali aj vydania prvej časti, ktorá na Switch vyšla digitálne ako Deadly Premonition Origins.

Ak máte radi RPG, rovno po prezentácii vyšla hra Divinity: Original Sin 2 Definitive Edition, takže si túto vynikajúcu RPG môžete brať so sebou už aj na cesty. Hra ponúka cross save funkciu medzi PC a Switchom.

Bethesda v prezentácii nechýbala a Pete Hines potvrdil vydanie Doom 64 z Nintenda 64 pre Nintendo Switch, čo sa čakalo už dávnejšie, keďže informácie o hre unikli. Hra vyjde 22. novembra.

Štúdio Hi-rez predviedlo svoju novú značku Rogue Company, v ktorej preberiete agentov tejto organizácii v boji proti skupine Jackal. Každý agent má unikátne schopnosti, agentov môžete customizovať a hrať PvP alebo PvE na hromade máp a v hromade režimov. Hra na Switch vyjde v roku 2020.

Dočkali sme sa tiež detailnejšieho predstavenia niektorých noviniek v Pokémon Sword a Pokémon Shield.

Veľkým oznámením je konečne príchod SNES hier do ponuky Nintendo Switch Online knižnice. Konkrétne ukázala Super Mario Kart, Kirby's Dream Course, Super Mario World 2: Yoshi's Island, F-Zero, The Legend of Zelda: A Link to the Past, Star Fox, Super Mario World, Stunt Race FX a ďalšie. Hry ponúknu lokálny aj online multiplayer, funkciu pretáčania a ďalšie. Prvých 20 hier príde už 6.septembra. Časom budú pribúdať ďalšie. Nintendo taktiež vydá bezdrôtový ovládač k Switchu v podobe SNES ovládača, ktorý si budú môcť členovia Nintendo Switch Online kúpiť za 30 eur.

Tetris 99 sa dočkal rozšírenia o nový survival režim nazvaný Invictus, prišli aj nové denné misie s odmenami v podobe nových skinov pre hru. Ďalšia časť plateného DLC prináša režim 2P Share Battle pre dvoch hráčov. Local Arena režim zas spojí až 8 Switchov v lokálnej sieti. Update vychádza dnes. 20. septembra vyjde krabicová verzia hry s DLC a aj 12 mesačným členstvom v Nintendo Switch Online.

8. novembra vychádza nový olympiáda s Mariom a Sonicom a okrem plejády športov ponúkne aj 10 retro eventov v 8-bitovom štýle, nové minihry a príbehový režim s odkazom na tokijskú olympiádu v roku 1964.

Mecha akcia Daemon X Machina sa na eShope dočkala prológu, ktorý si môžete zadarmo stiahnuť a zahrať. Demo ponúka kooperáciu pre 4 hráčov aj lokálne a progres z neho si prenesiete do plnej hry, ak si ju rozhodnete kúpiť.

Klasika Star Wars: Jedi Knight 2 - Jedi Outcast je späť a príde na Switch 24. septembra. Drobné ukážky sme videli aj zo Zaklínača 3 Assassin's Creed:  The Rebel Collection (Black Flag a Rogue) s dátumom vydania 6. decembra, všetkým DLC obsahom, podporou dotykového ovládania a tiež s pohybovým ovládaním. Dauntless sa nám taktiež ukázala v krátkom videu a vyjde už čoskoro.

Bleskový zostrih ukázal páč ďalších hier a k nim aj dátumy vydania: Just Dance 2020 (5. november), GRID Autosport (19. september), Farming Simulator 20 (3. december), Ni No Kuni (20. september), NBA 2K20 (zajtra), Call of Cthulhu (8. október), The Outer Worlds (čoskoro), Devil May Cry 2 (19. september), Vampyr (29. október).

Detailnú ukážku priniesli na Animal Crossing: New Horizons. Hra vyjde 20. marca 2020.





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19964)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk