Vampire: The Masquerade - The Coteries of New York vás vezme do vojny upírov v meste, ktoré nikdy nespí

Paradox Interactive prinesú nové príbehy a rozšíria svet Vampire značky. Budete nováčikom, ktorý sa ocitne vo vojne dvoch upírskych frakcií v New Yorku.

pridal Gam_er 17.8.2019 o 9:39 pod hry
Vampire: The Masquerade - The Coteries of New York vás vezme do vojny upírov v meste, ktoré nikdy nespí

HRY > NOVINKY >

Vampire: The Masquerade - The Coteries of New York vás vezme do konfliktu medzi dvoma upírskymi frakciami Camarilla a Anarchs. Autori nás prenesú na ikonické miesta mesta, ktoré nikdy nespí, pričom má ísť o atmosferický zážitok pre jedného hráča, zasadený do plne licencovaného univerza Vampire: The Masquerade 5th Edition. 

Paradox Interactive vytvárajú nové príbehy a prispievajú k rozširovaniu sveta a lore vo Vampire: The Masquerade 5th Edition. Coteries of New York je zároveň autormi označovaný ako perfektný vstup do série pre nováčikov, ktorý však zaujme aj vášnivých hráčov a fanúšikov značky. V príbehu prevezmete úlohu novo vyvinutého upíra v New Yorku. Ten je v hre opisovaný ako pulzujúca, veľká a moderná metropola, kde stretnete mnoho NPC postáv. Budete sa učiť najhlbšie tajomstvá upírov, ovládať svoje schopnosti a hlavne budete stáť v strede príbehu konfliktu medzi dvoma frakciami. Vašu cestu budú určovať vaše rozhodnutia.

 

Hra je primárne zameraná na textovo poháňaný príbeh. Okrem toho tu však bude niekoľko mechaník, ktoré vám pomôžu odhaľovať temné pravdy v príbehu. Budú tu tri štatistky, ktoré môžete modifikovať na základe vašich rozhodnutí. Ich zisk alebo strata bude ovplyvňovať hranie. Keďže hráte za upíra, bude tu hlad, ktorý označuje neustálu potrebu krvi. Môžete ju napĺňať počas questov. Ak ju však budete ignorovať bude to mať svoje následky. 

Ďalšou štatistikou bude ľudskosť, ktorá ukazuje, ako silno sú vo vás zakorenené vlastnosti človeka. Na základe toho sa mení hodnotenie questov, od čoho sa potom odvíjajú ďalšie možnosti v hre. Posledným ratingom je Masquerade. Ten sleduje, ako sa darí vašej postave prelínať so smrteľnou spoločnosťou. Zostať nenápadným bude totiž pre upírov dôležitejšie než kedykoľvek predtým. 





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19959)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk