Týždenník - predkrm pred E3

Tento týždeň sme tu mali pomalý nábeh informácií pred E3, kde sa chcelo vytiahnuť Google, doplnilo to Apple so svojimi super drahými zariadeniami.

pridal saver 9.6.2019 o 19:29 pod hry
Týždenník - predkrm pred E3

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň sme tu mali pomalý nábeh informácii pred E3, kde sa chcelo vytiahnuť Google, doplnilo to Apple so svojimi super drahými zariadeniami a mega drahým stojanom. Totiž Apple ohlásilo ako Mac Pro za 5999 dolárov, s vnútornosťami maximálne v hodnote 2000 dolárov, tak aj zaujímavý 5K monitor za 4999 dolárov, ktoré doslova zabilo samostatne dokúpiteľným stojanom za 999 dolárov. Zábava na účet Apple zo strany ostatných firiem na seba nenechala dlho čakať.

Google poodhalilo svoju Stadia streamovaciu službu, ale len vo veľmi skromnom streame, kde ukázalo niekoľko nevýrazných titulov a odhalilo cenu 10 eur za streamovanie v 4K, plus v balíku budú staršie hry, nové hry si budete musieť kupovať za štandardnú cenu. Budúci rok príde streamovanie v 1080p zadarmo, ale hry si budete musieť kupovať všetky. 

Zaujímavejšie veci odhalilo EA a to hlavne gameplay zo Star Wars Jedi: Fallen Order, kde ukázalo 14 minút hrateĺnosti a ponúklo detaily. Zároveň odhalilo nové mapy pre Battlefield V, kde prichádza veľká nádielka máp a na jeseň príde aj pacifický front, kde už pripravujú Iwo Jima mapu. Predstavili aj FIFA 20, ktorá dostane pouličný futbal

Z menších leakov sme tu mali ukázanú štandardnú edíciu Cyberpunku 2077, ktorá bude predstavená dnes večer. Watch Dogs Legion bol tiež naznačený a ukáže nám Londýn po Brexite. Ešte pred dnešnou Microsoft press konferenciou sa nám ukázala nová Xbox aplikácia pre PC a aj PC Game Pass tituly, kde bude predplatné len 4 eurá na mesiac. Pričom 1 eurové akcie nebudú chýbať. Nasledovať ho budú ďalšie press konferencie, ich zoznam už vyvesený na titulke.

Z ohlásení sa Peter Sagan dostal na obal nového Tour De France 2019 titulu, ale vyšiel aj Quake II RTX s raytracingovým enginom, predstavený bol aj Baldur's Gate 3

IDEO66068.

Objavili sa aj zaujímavé hardvérové novinky, kde Xiaomi a aj Oppo priblížili koncepty mobilov s kamerou pod displejom. Xiaomi priblížilo aj technológiu, na akej to funguje.

Z článkov sme pridali recenziu na MSI Optix 32 palcový monitor, doplnili sme to recenziou Samsung QLED 65 TV. Z hier sme sa pozreli na Warhammer: Chaosbane, pridali sme aj recenziu na hororovku Layers of Fear 2, doplnili sme to My Arcade Pixel Player handheldom, pozreli sme sa na Oculus Quest a Beat Saber. Keďže mal Tetris 35 rokov, spomenuli sme si na jeho začiatky. Doplnili sme to interview s Bryce Johnsonom z Microsoftu o vývoji adaptívneho gamepadu a aj sme zisťovali, ako vznikala postava Spider-mana. Ďalšie zaujímavé rozhovory so známymi menami herného biznisu budú pokračovať.





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (12)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19943)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk