Nové prémiové slúchadlá od Bang & Olufsen zaujmú smart prvkami, no taktiež vysokou cenou

Luxusné bezdrôtové slúchadlá ponúkajú dlhú výdrž na jedno nabitie, funkcie ako aktívne potlačovanie ruchu či vyhotovenie z drahších materiálov, ktoré však nepotešia ochrancov zvierat

pridal play3man 29.5.2019 o 9:24 pod hardware
Nové prémiové slúchadlá od Bang & Olufsen zaujmú smart prvkami, no taktiež vysokou cenou

HARDWARE > NOVINKY >

Bang & Olufsen prichádza so svojim najnovším produktom. Ide o slúchadlá s označením Beoplay H9, ktoré vynikajú predovšetkým svojim spracovaním, a teda aj vyššou cenou. Ponúkané funkcie však taktiež nie sú na zahodenie, pričom najmä podpora smart funkcií je príjemným bonusom. Beoplay H9 sú ale v prvom rade bezdrôtové slúchadlá, ktoré sa pripájajú so zariadeniami cez Bluetooth vo verzii 4.2 a vyššie, no prítomná je tiež možnosť pripojenia cez klasický 3,5mm jack. Vďaka tomu je teda zabezpečená široká kompatibilita s rôznymi zariadeniami, vrátane herných konzol.

Ak by ste ich však využívali výhradne v bezdrôtovom režime, batéria by mala zvládnuť až 25 hodín nepretržitého prehrávania. Oproti predošlej verzii sa tak výdrž viac ako strojnásobila - váha slúchadiel je aj napriek tomu len 258 gramov. Čo sa týka samotných funkcií, firma spomína najmä pokročilý systém aktívneho potlačenia ruchu. Prítomná je však tiež podpora pre smart službu Google Assistant, vďaka čomu môžete mať pod kontrolou svoj mobil aj vtedy, keď ho aktuálne nemáte v rukách. S tým súvisí aj dedikované tlačidlo pre vyvolanie asistentov - podporovaná je aj Siri pri zariadeniach od Apple. Zaujímavý je tiež spôsob ovládania slúchadiel a to cez dotykovú plochu, ktorá by mala byť teraz ešte prepracovanejšia a intuitívnejšia.

Nové prémiové slúchadlá od Bang & Olufsen zaujmú smart prvkami, no taktiež vysokou cenou

Firma sa pýši tiež spracovaním. Kostru slúchadiel tvorí kovový rám, ktorý je obalený do hovädzej kože. Ušnice okolo sú zase vyrobené z teľacej kože, v ktorej je ukrytá výplň z pamäťovej peny. Pre slúchadlá je tiež dostupná samostatná aplikácia pre mobilné telefóny, s ktorou si môžete upraviť rôzne nastavenia zvuku podľa svojich preferencií.

Nepoteší však cena. Tá je stanovená na 500€. Dostupné sú v dvoch farebných vyhotoveniach - Argilla Bright a Matte Black.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (12)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19941)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk