Týždenník - Battlefield Overdrive

Tento týždeň prišiel už dlhšie naznačovaný Sunder Overdrive na PC, potvrdené boli remastre C&C, pokračovala príprava na plné vydanie Battlefield V, ktorý dostal raytracing a pridalo sa aj ohlásenie Sony, že budúci rok nebude na E3.

pridal saver 18.11.2018 o 21:36 pod hry
Týždenník - Battlefield Overdrive

HRY > NOVINKY >

EA uplynulý týždeň oficiálne potvrdila remastre starých Command and conquer hier, konkrétne zatiaľ prvých dvoch a to Command and Conquer: Tiberian Dawn a spin-offu Command and Conquer: Red Alert. Obe sú to strategické klasiky, ktoré pomáhali definovať žáner. Pri tejto príležitosti sa EA znovu spojilo s autormi pôvodného C&C, teraz združenými v Petroglyph Games. Uvidíme, čo z toho nakoniec vyjde a akú hru ponúknu.

 

Battlefield V sa blíži a EA sa pomaly pripravuje na ostré vydanie. Doteraz hrali len Deluxe hráči, ale už v utorok pôjde pre všetkých. Náležite tomu už cez týždeň priniesli prvý patch, ktorý zafixoval veľa problémov a na PC k tomu pridali aj raytracing. Ten samozrejme hneď dostal benchmarky.

Z iných noviniek sme tu mali ohlásenie príchodu PUBG na PS4 v decembri a potvrdený a rovno vydaný bol Sunset Overdrive na PC, konkrétne na Steame a aj Store a to za 20 eur. K tomu budúci týždeň príde aj balená verzia hry. V hre sa pustíte do boja proti mutantným zombíkom, explózie nebudú chýbať. Z iných zaujímavostí svoj systém ničenia más zombíkov predstavil aj titul Black Masses

Veľa vecí sme tu mali z hardvéru, kde svoje vydanie na začiatok roka ohlásil PC handheld Smach Z s AMD procesorom aj s VEGA grafikou. Aj keď bude drahý a reálne použiteľná verzia ide až od 800 dolárov. Popritom AMD vydalo svoju RX590 kartu, ktorá síce mierne predbehla RX580 a GTX1060 6GB, ale za cenu masívneho odberu, ktorým dobieha RTX2080ti kartu. Teda najrýchlejšiu kartu na trhu.

Z konzolového sveta Sony potvrdilo, že nebude budúci rok na E3, čo tak bude už druhý veľký event, ktorý vynechá. Oproti tomu spustilo Black Friday zľavy na hry a konzoly. Rovnako výpredaje spustil Microsoft, ktorý má zlacnenú konzolu a aj hry. K tomu Microsoft oficiálne spustil podporu myši a klávesnice a prvé hry už pridali svoju podporu. Ide už Fortntie, Warframe a aj War Thunder. Ďalšie budú nasledovať.  Rovnako prídu brandované Xbox klávesnice a myši aj s Xbox tlačidlom.

Okolo Xbox One sa objavila zaujímavosť a to, že Microsoft pripravuje Xbox One konzolu bez mechaniky. Mala by vyjsť začiatkom budúceho roka s tým, že zrejme nahradí Xbox One S 500GB, ktorá sa už dopredáva. Nakoniec vidíme to aj v aktuálnych predajoch konzol a ich zľavách, ktoré sme si pri príležitosti čierneho piatku zhrnuli.

 

Keďže sa končí rok, začínajú už rôzne ankety a vyhodnotenia, kde práve prebehlo jedno vyhodnotenie a to Golden Joystick, kde ako hra roka skončilo Fortnite. Ďalší výber malo Time, a to výber inovácií, kde sa umiestnil Xbox Adaptive controller a aj kartónové Nintendo Labo.

Z recenzií sme pridali videorecenziu na Red Dead Redemption 2, ktorá je v trochu v inom štýle. Pridali sme recenziu na Battlefield V, na Switch sme sa pozreli na Diablo III: Eternal collection. Pridali sme Football Manager 2019, titul Dark Occult, primárne VR záležitosť Downward Spiral a aj pixelovku Death's Gambit. Doplnili sme to recenziou na zrejme najlepší mobil roka - Huawei Mate 20 Pro. A priblížili sme si aj Day Z od Bohemia Interactive.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19964)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk