Nové funkcie Android P verzie boli predstavené

Google predstavilo nový Android P systém, ktorý vylepšuje ako prístup k batérii, tak aj multitasking a ďalšie prvky systému.

pridal saver 9.5.2018 o 18:38 pod hry
Nové funkcie Android P verzie boli predstavené

HRY > NOVINKY >

Google predstavilo nový Android P systém, ktorý vylepšuje ako prístup k batérii, tak aj multitasking a ďalšie prvky systému. Sú to nové prvky, ktoré práve prišli do dev preview 2 verzie systému a aj do niektorých mobilov.

Hlavne Adaptive Battery systém bude zaujímavým vylepšením, kde systém už bude posielať vedľajšie procesy na pomalšie jadrá mobilu a prioritu na batériu dostanú tie aplikácie, ktoré najviac používate.

Gestá na tasky sa upravili, nová verzia má štandardne horizontálne zobrazenie otvorených aplikácii, pribudne aj označovanie textu z aplikácii v overview mode.  Dole na displeji sa už nebudú objavovať tri štandardné tlačidlá Androidu, ale len jedno, ktoré podľa potreby doplní ďalšie.

Nové funkcie Android P verzie boli predstavené

Nové možnosti umožnia obmedziť svoj čas strávený na mobile. Môžete si pozerať koľko ktorú aplikáciu používate a aj obmedziť jej čas používania, kedy vás upozorní, že už máte dosť. Rovnako bude vylepšený mod nerušiť, kedy ak otočíte mobil displejom dole, budú príjmané len prioritné hovory.

Nové funkcie Android P verzie boli predstavené

Do systému prídu App Actions, ktoré budú ponúkať návrhy, čo môžete s mobilom spraviť ako ďalšie. Napríklad po zapojení slúchadiel môže ponúknuť aplikácie na prehrávanie.

Nové funkcie Android P verzie boli predstavené

Slices sú prepojenia na aplikácie pri vyhľadávaní. Napríklad keď začnete vyhľadávať niečo ako Lyft ride, Android rovno zobrazí Lyft ikonu a dizajn samotnej aplikácie. Zaisťuje to, aby ste nemuseli neustále prepínať medzi aplikácii a stratili sa niekde v sociálnych feedoch.

Nové funkcie Android P verzie boli predstavené

Popritom Google prepracuje aj Google News,  vylepšenia dostane Google Lens, Google Photos, zaujímavou novinkou bude Duplex, ktorá umožní objednať napríklad reštauráciu prostredníctvom asistenta. Samotný asistent bude rovnako vylepšený.

 





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (12)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19941)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk