God of War ukazuje nové obrázky, Barlog potvrdzuje, že po skončení hry sa budú dať lokality znovu navštíviť

Unikli nové obrázky a Cory Barlog pridal aj niekoľko detailov. Nové God of War uvidíme už o mesiac.

pridal Gam_er 16.3.2018 o 18:22 pod hry
God of War ukazuje nové obrázky, Barlog potvrdzuje, že po skončení hry sa budú dať lokality znovu navštíviť

HRY > NOVINKY >

Očakávaný reboot série God of War k nám dorazí už budúci mesiac, presnejšie 20. apríla, samozrejme exkluzívne na PS4. Pôjde o prvú God of War hru, ktorá vyjde po piatich rokoch a ukáže mnohé zmeny (God of War: Ascension vyšiel v marci 2013 pre PlayStation 3). Rovnako to bude tiež prvá nová hra značky, ktorá vyjde na PS4 a ukáže svoju silu na aktuálnej generácii konzol, kde sme doteraz videli len remaster God of War III. 

Fanúšikovia hry sa už nevedia dočkať a prahnú po dosiaľ neznámych novinkách. Situáciu vylepšujú štyri nové obrázky, ktoré vyšli aj napriek embargu na španielskom webe Game It. Článok s nimi je už odstránený, no obrázky sa šírili rýchlo ďalej. Ich kvalita síce nie je najvyššia, no môžeme na nich vidieť nove miesta, ktoré hra ponúkne. Medzitým režisér hry Cory Barlog cestuje po celom svete na tzv. tlačové turné hry, kde sa venuje jej propagácii. To mu však nebráni, aby odpovedal fanúšikom na niekoľko otázok aj na svojom Twitteri. 

God of War ukazuje nové obrázky, Barlog potvrdzuje, že po skončení hry sa budú dať lokality znovu navštíviť

Napríklad nedávno odhalil, že väčšinu miest hry bude možné navštíviť znova aj po jej dokončení, bez nutnosti novej hry. V predchádzajúcich dieloch to nebolo možné, čo len zvýrazňuje mnohé zmeny, ktorých sa tento rok God of War dočkalo. Opätovná návšteva miest tak bude užitočná pre dokončenie bočného obsahu a zhromažďovanie zberateľských predmetov, čo poteší najmä lovcov trofejí. Bude tiež zaujímavé vidieť, ako táto možnosť prispeje k perspektíve príbehu. Barlog tiež dúfa, že sa bude môcť nové God of War posadiť na trón ku God of War II, ktoré zožalo obrovský úspech a ktoré tiež režíroval. 

Tým chcel apelovať trošku na fanúšikov pôvodných hier, ktorým sa možno nie všetky zmeny môžu páčiť. Tvrdí, že dvojku miluje, no do aktuálneho dielu dal spolu s tímom všetko, preto verí, že uspeje minimálne rovnako. 

God of War ukazuje nové obrázky, Barlog potvrdzuje, že po skončení hry sa budú dať lokality znovu navštíviť

Predobjednávka na Amazone tiež ukázala niekoľko kľúčových vlastností hry:

Výrazný nový začiatok

Jeho pomsta proti bohom Olympu je už roky za ním. Kratos teraz žije ako obyčajný muž v ríši nórskych bohov a monštier. Nachádza sa v drsnom, nepoddajnom svete, kde musí bojovať, aby prežil. Okrem toho musí tiež učiť svojho syna, aby robil to isté. Toto spojenie rekonštruuje základné prvky predchádzajúcich hier, no znova spája fascinujúci bojový systém, úchvatnú škálu prostredí a silný príbeh. 

Druhá šanca

Kratos je znova otec. Ako mentor a ochranca Atrea, syna, odhodlaného získať jeho rešpetk, je nútený riešiť a ovládať svoj hnev, ktorý ho dlho definoval. Keď sa nachádza so svojim synom vo veľmi nebezpečnom svete, niekedy to bude pre neho ťažké. 

Ponurý, viac elementárny svet

Z mramoru a stĺpov ozdobeného Olympu do hustých lesov, hôr a jaskýň. Svet ponúkne jedinečné nové oblasti s vlastnou mytológiou, tvormi príšerami a bohmi. S pridaným dôrazom na objavovanie a prieskum, bude svet nabádať hráčov, aby preskúmali každý centimeter ohromne vyzerajúcej krajiny. 

Nebezpečný fyzický boj

S kamerou umiestnenou za rameno hlavného hrdinu berie dianie v hre hráčov k akcii bližšie než kedykoľvek predtým. Nová hlavná zbraň a nové schopnosti si zachovávajú ducha God of War série, pričom predstavujú víziu násilného konfliktu, ktorý v žánri vytvára nové miesto.

God of War ukazuje nové obrázky, Barlog potvrdzuje, že po skončení hry sa budú dať lokality znovu navštíviť





Páči sa mi! (+6)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (12)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19955)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk