Týždenník - Mobilná nádielka začína

Uplynulému týždňu stále vládol Kingdom Come a jeho patche, dopĺňalo to Age of Empires, Assassin a hlavne mobily, keďže začína MWC výstava.

pridal saver 25.2.2018 o 20:20 pod hry
Týždenník - Mobilná nádielka začína

HRY > NOVINKY >

Uplynulému týždňu stále vládol Kingdom Come a jeho patche, dopĺňalo to Age of Empires, Assassin a hlavne mobily, keďže začína MWC výstava. Z mobilov predstavil svoje kúsky Xiaomi, ku ktorým sme tu už mali aj bechmarky a to pre Redmi Note 5 a 5 plus, Nokia ohlásila rovno 5 mobilov, začala s banánovým telefónom a skončila pri vylepšenej Nokii 8. Samsung ponúkol dva očakávané mobily a to Galaxy S9 a S9 plus. Ďalšie ohlásenia budú nasledovať.

Z Kingdom Come: Deliverance sme tu mali rozpísané plánované patche, ako aj zaujímavé porovnanie skutočných stavieb a budov v hre, doplnilo nám to porovanie oproti bete z roku 2016. Nakoniec autori dodali, že by boli radi, keby mali na finálne dotiahnutie viac času. Zrejme už bolo vydanie dohodnuté a nič sa s tým nedalo robiť.

Far Cry 5 nám tento týždeň ukázalo svoju faunu a to ako psa Boomera, ktorý vám bude pomáhať, tak aj zvyšný ekosystém zvierat, ktorý bude fungovať nezávisle od vás. Keď sme pri Ubisofte, ten ponúkol nový patch na Assassin's Creed Origins, ktorý obsahoval ako vylepšenia do hry s New Game+, tak aj historický režim. V ňom, ako sme zistili, sú zcenzúrované všetky vyzlečené sochy. Je to zvláštne rozhodnutie, ale ratingy v hrách nepustia a Ubisoft chcel tento režim priniesť všetkým hráčom a aj nehráčom. Predstavená bola aj nová príbehová expanzia, v ktorej sa presunieme do podsvetia.

 

Z nových hier bola ohlásená Assetto Corsa Competizione, nová racingovka od autorov Assetto Corsa, ale teraz na Unreal engine a špecializovaná na jednu GT3 sériu. V ohlasovaní racingov sme pokračovali a EA predstavilo Burnout Paradise Remastered, ktoré príde na Xbox One a PS4 a neskôr aj na PC.

Tento týždeň prišilo do Battlefieldu 1 nové DLC Apocalypse, ktoré pridalo pekné mapy a aj nový čisto letecký režim. Hrá sa to celé veľmi dobre. Keď sme pri multiplayerovkách, vylepšený bol aj PUBG, ktorý so svojim novým matchmakingom závislom na pingu odstránil z hier Číňanov a teda aj väčšinu cheaterov.

Z recenzií sme si pripravili videorecenziu na PUBG, pozreli sme sa bližšie na oživenie Age of Empire v definitívnej edícii, ohodnotili sme survivalovku Rust, ktorá sa už dostala z Early Access, EA vydala arkádovu Fe. Ohodnotili sme Battlerite a aj menší titul Hacktag. Pri príležitosti štartu otvorenej bety multiplayerovej stratégie Total War: Arena sme priniesli rozhovor s Creative Assembly.





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (12)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20213)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk