Sony E3 press konferencia (3:00)

Ak budete ponocovať môžete si ráno o tretej zapnúť Sony E3 press konferenciu.

pridal play3man 13.6.2016 o 23:50 pod hry
Sony E3 press konferencia (3:00)

HRY > NOVINKY >

Ak budete ponocovať môžete si ráno o tretej zapnúť Sony E3 press konferenciu.  Sony by na nej malo ukázať hlavne PS VR so všetkými možnými titulmi, možno predstaví Slim verziu PS4.  Chýbať nebudú tituly ako Gran Turismo Sports, Last Guardian, zrejme aj Uncharted 4 DLC,  eventuálne aj God of War 4. Chýbať nebude Detroit: Become Human, Horizon, Final Fantasy 7 Remake a Shenmue 3. Plus rôzne arkádové indie tituly.

Sledujte Livestream alebo gamespot YouTube. Vysielanie začne o 3:00.

 

Sony konferencia začína v netradičnom prostredí a aj s netradičným vystúpením - živým symfonickým orchestrom, ktorý nám hra pravdepodobne soundtrack z niektorej novej hry. Po odohraní piesne prichádza ukážka na God of War - vidíme záber na syna Kratosa, ktorého Kratos učí žiť v divočine a loviť. Zasnežené prostredie lesa vyzerá pôsobivo. Začína sa hon na jelene, pričom my budeme ovládať práve Kratosa, aj keď v určitých momentoch prevezmeme ovládanie aj za syna. Ide o poriadnu zmenu v hrateľnosti, kedže už nejde o tunel, v podstate z pohľadu z vrchu (ako v predchádzajúcich dieloch) a prostredie je otvorenejšie. Do cesty sa Kratosovi dostáva niekoľko nepriateľov, s ktorými si hravo poradí brutálnym spôsobom. Prichádza súboj s bossom, s ktorým sa taktiež veľmi nehrá. Na záver môžeme vidieť ako sa synovi podarí dolapiť jeleňa, pričom s jeho zabitím mu pomôže Kratos. Kamera pri vzďaľovaní ukazuje záber na okolité prostredie a z diaľky prichádza drak.

Na scénu prichádza Shawn Layden, šéf SCEA. Tak ako pri konferencii Ubisoftu, tak aj tu sa spomínajú tragické udalosti v Orlande. Pokračujeme pohľadom na novú hru štúdia Sony Bend. Ako naznačovali už dávnejšie úniky, ide o survival hru v otvorenom svete s názvom Days Gone. Bez prestávky prichádza ukážka na The Last Guardian, ktorý má aj dátum vydania - 25. októbra 2016. Na zozname je ďalšia ukážka, a to na Horizon: Zero Dawn. Ide o ukážku hrateľnosti, kde opäť môžeme vidieť známe prostredie s hrdinkou. Prostredie je plné detailov a žije farbami. Začína sa lov na robotov, ktoré majú dôležité komponenty. Po súboji s menším robotom prichádza krátky dialóg a ďalší lov robota. Toho však nezabije, iba ho spúta a osvojí si ho, vďaka čomu ho môže využiť na rýchlejší presun po mape. S ukážkami to nekončí a prichádza Detroit: Become Human od Quantic Dream. Ukážka sa nám snaží povedať, ako veľmi dôležité budú rozhodnutia v tejto hre. Podľa popisu a videa budú rozhodnutia veľmi rozsiahle a doslova by sme si mali vytvárať vlastný príbeh. Prichádza ukážka na ďalšiu hru - Resident Evil VII, vyjde 24. januára 2017 a plne bude podporovať PlayStation VR.

Na pódium prichádza Shawn Layden a pokračuje v rozprávaní o VR. PlayStation VR vyjde v USA 13. októbra 2016 za cenu $400. Vraciame sa späť k ukážkam a teraz tu máme pohľad na zaujímavo vyzerajúcu hru Farpoint odohrávajúcu sa na cudzej planéte. Ďalej tu máme krátku ukážku na Star Wars Battlefront s podporou PlayStation VR. Pokračujeme teaserom na nového Batmana, ktorý vyjde už v októbri a taktiež bude podporovať PS VR. Nasleduje krátka ukážka z Final Fantasy XV, kde sa ukazuje aj dátum vydania - 30.9.2016. Podporu pre PS VR dostane aj FF XV. Nechýba dlhá ukážka hrateľnosti nového Call of Duty, vyjde 4.11.2016, a aj zábery na Call of Duty Modern Warfare Remastered.

Zvučka Crasha Bandicoota pri príchode Shawn Laydona na pódium - pôvodné diely Crash Bandicoota prídu v remastrovanej verzii na PS4! Máme tu ukážku z novej Lego Star Wars hry. Shawna vystriedal na pódiu Andrew House. Na pódium pozýva Hidea Kojimu a predstavuje svoju novú hru na prvej ukážke. Hru vydáva Sony, takže pôjde o exkluzivitu. Hlavnú rolu si v hre zahrá Norman Reedus. Keď už sa nepodarila spolupráca na Silent Hills, objaví sa aspoň tu. Hra sa volá Death Stranding. Ďalšia ukážka a tentokrát ide o novú hru zo štúdia Insomniac Games - ide o Marvelovku - tvorcovia Ratcheta pracujú na novom Spidermanovi. Na pódiu je opäť Shawn Layden a uvádza ukážku hrateľnosti k Days Gone. Môžeme vidieť pekné otvorené prostredie, ale aj hordy zombíkov. Konferencia touto ukážkou skončila.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (12)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19941)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk