Fanatec spustil predaj Clubsport Racing Wheel F1 bundlu

Fanatec priniesol nový bundle určený pre F1 hráčov, ale nezabúda ani na Gran Turismo hráčov.

pridal saver 22.3.2024 o 8:27 pod hardware
Fanatec spustil predaj Clubsport Racing Wheel F1 bundlu

HARDWARE > NOVINKY >

Ak hrávate na volantoch a špeciálne F1 a chcete sa posunúť s kvalitou volantu a celého ovládania vyššie, pozrite sa na nový bundle Fanatecu. Ide o Clubsport Racing Wheel F1 bundle, ktorý spája ich výkonný Clubsport DD+ wheel base s 15nm silou a s konzistentným krútiacim momentom a pridáva 270mm Clubsport Steering Wheel Formula V2.5 volant s karbónovým povrchom. 

Bundle vytvorili v partnerstve so Sony a znamená to, že ClubSport Racing Wheel F1 bezproblémovo funguje so všetkými systémami PlayStation4 a PlayStation5. Samozrejme, ide štandardne aj na PC, tak ako všetky volanty.  Ak by ste chceli Xboxovú verziu, tá nemá bundle a musíte si spojenie vyskladať samostatne (zoberte Clubsport DD a ClubSport Steering Wheel Formula V2.5 X). Zároveň, ak ešte nemáte žiadne Fanatec vybavenie, rátajte s tým, že bundle je bez pedálov a pri objednávke si pribaľte si aj tie. 


Bundle presnejšie prinesie:

Fanatec spustil predaj Clubsport Racing Wheel F1 bundlu

Volant navrhnutý pre F1 Sim Racing

Ikonický 270 mm volant ClubSport Formula, oficiálne licencovaný Formulou 1, ponúka modrý kovaný karbónový povrch s perforovanými koženými rukoväťami. Programovateľný RGB RevLED pásik môže zobrazovať otáčky motora a optimálny bod radenia. Pridávajú sa dve RGB FlagLED, ktoré môžu byť spustené telemetriou, ako je preklzávanie pneumatík, hladina paliva alebo varovné príznaky.

Fanatec spustil predaj Clubsport Racing Wheel F1 bundlu

 

Intuitívne ovládanie

CNC vyrobené hliníkové magnetické shiftery ponúkajú autentický pocit z preraďovania aj s kliknutím. Koleso je vybavené 11 tlačidlami, 12-smerovými viacpolohovými prepínačmi, palcovými kódovačmi, prepínačmi – všetko je rozmiestnené ergonomicky, aby ste mohli rýchlo trénovať svoju svalovú pamäť. Pritom môžete dolaďovať force feedback  počas jazdy pomocou OLED displeja a tuning menu.

Fanatec spustil predaj Clubsport Racing Wheel F1 bundlu

 

Najpokročilejší systém Direct Drive oficiálne licencovaný pre PlayStation 5.

Kombinácia výkonu konzoly PlayStation 5 s technológiou FANATEC Direct Drive poskytuje citlivú a neuveriteľne dynamickú spätnú väzbu. Samozrejme, ClubSport DD+ Wheel Base funguje aj na PC.

 

Rovnomerný chod motora

Fanatec rozdelením rotora na offsetové segmenty sa prirodzene znížil krútiaci moment ozubenia. V kombinácii patentovanou technológiou FluxBarrier, ktorá zvyšuje účinnosť a plynulosť, prenáša volant do vašich rúk jasné informácie o sile spätnej väzby v každej jazdnej situácii.

Fanatec spustil predaj Clubsport Racing Wheel F1 bundlu

 

Konzistentný krútiaci moment, kolo za kolom

ClubSport DD+, navrhnutý tak, aby spĺňal prísne požiadavky na chladenie, je tepelne najstabilnejším wheel base vo svojej triede, takže si môžete byť absolútne istý, že výstupný krútiaci moment a silová spätná väzba zostanú konzistentné bez ohľadu na to, ako dlho budete jazdiť.

Fanatec spustil predaj Clubsport Racing Wheel F1 bundlu

 

Bleskové zrýchlenie.

Rýchlosť servomotora ClubSport DD+ umožňuje Fanatecu vyladiť jeho správanie s väčšou presnosťou ako v hociktorom inom wheel base predtým. To znamená, že budete cítiť, že váš volant je veľmi aktívny, jasne komunikuje aj do najmenších detailov a zároveň sa je dokonale stabilný a odolný voči nežiaducim osciláciám.

 

Force Feedback 2.0 pre direct drive

Existujúci protokol odozvy sily bol navrhnutý pre zariadenia poháňané ozubenými kolesami a remeňmi – jediný hardvér dostupný v tom čase. FullForce je nový protokol odozvy sily prispôsobený špeciálne pre FANATEC Direct Drive. Využitím okamžitej odozvy a nulovej vôle technológie priameho pohonu FullForce generuje vysokofrekvenčné vibrácie pre novú úroveň efektov. Cítite otáčky motora a detaily povrchu vozovky, ako nikdy predtým. Iba FullForce vám poskytne plný zážitok z jazdy v pretekárskom aute.

Fanatec spustil predaj Clubsport Racing Wheel F1 bundlu

 

Presná odozva

Špičkový výkon rýchlosti otáčania vo svojej triede v kombinácii s výkonným procesorom robí každú reakciu motora neuveriteľne rýchlou a dynamickou, pričom zostáva dokonale stabilný. Toto správanie sa hodí pre tradičné signály spätnej väzby sily, ako aj vylepšené signály FullForce (v podporovaných hrách).

Fanatec spustil predaj Clubsport Racing Wheel F1 bundlu

 

 

Ak by ste neboli zameraný práve na F1, Fanatec má v ponuke za rovnakých 1299 eur aj Gran Turismo DD Extreme bundle. Ten spája rovnaký ClubSport DD+ motor s 15nm výkonom so štandardným 300mm volantom, ktorý pridáva aj doplnkový 2.7" displej a RGB led.

Fanatec spustil predaj Clubsport Racing Wheel F1 bundlu





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20007)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk