Star Citizen si zase môžete zahrať zadarmo

Zároveň môžu hráči hlasovať za najpopulárnejšie lode v hre.

pridal matus_ace 31.8.2023 o 19:01 pod hry
Star Citizen si zase môžete zahrať zadarmo

HRY > NOVINKY >

Star Citizen Ship Showdown je každoročná oslava galaktických rozmerov, ktorej cieľom je odhaliť najobľúbenejšie stroje komunity. Fanúšikovia na celom svete sa združujú a hlasujú za svoju najobľúbenejšiu loď alebo riadené pozemné vozidlo. Každoročne sa rozrastá zostava súťažiacich vozidiel, ktoré sa uchádzajú o lásku komunity, pričom tohtoročný Showdown je prvým ročníkom pre mnohé z najlepších plavidiel Drake vrátane základného transportného Cuttera, ikonickej záchranárskej lode Vulture alebo prieskumného plavidla Corsair s viacčlennou posádkou. V prvej fáze súťaže sa komunita spojila za svojimi favoritmi s originálnymi kreatívnymi výtvormi, ako sú videá, piesne, miniatúry, fotografie, maľby a ďalšie. Hráči si môžu všetky tieto výtvory prezrieť v archíve v špecializovanom komunitnom centre. Podujatie sa teraz nachádza vo fáze Live Showdown, v ktorej sa každý deň hlasuje v priamom prenose. Táto fáza sa skončí 7. septembra, keď bude korunované víťazné vozidlo.

Na oslavu štúdio CIG víta nových hráčov bezplatným prístupom k stiahnutiu a hraniu hry Star Citizen a zároveň poskytuje novým aj existujúcim pilotom bezplatný prístup k ôsmim najlepším lodiam v rámci Ship Showdown. Hráči, ktorí vlastnia niektorú zo štyroch finálových lodí, sa môžu tešiť aj na ďalšie ceny vrátane exkluzívnych herných farieb a plagátov s motívom výrobcu, a to všetko zadarmo. Tieto štyri lode budú tiež predstavené ako vozidlá "Best In Show" na tohtoročnom novembrovom podujatí Intergalactic Aerospace Expo (IAE), kde budú oprávneným podporovateľom rozdané ceny. Konečná víťazná loď komunitnej súťaže zostane k dispozícii na lietanie zadarmo pre všetkých podporovateľov po jej korunovácii 7. septembra až do 30. septembra.

V Star Citizen si tak môžete zadarmo zalietať odteraz do 7. septembra, akurát je otázne, či si vývojári vybrali ten najlepší čas na takéto promo. Po rokoch vývoja totiž práve vychádza iná dlho očakávaná hra so slovom Star v názve, ktorá ukazuje, že vývoj naozaj nemusí trvať večne.





Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20042)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk