Ghost Recon 3 Xbox look

pridal saver 14.3.2006 o 11:09 pod hry
HRY > NOVINKY >

Po Xbox360 verzii hry Ghost Recon Advanced Warfighter prichádza aj Xbox verzia, aj keď na svojho veľkého brata nemá, má v sebe ten upravený (možno nie najlepším smerom) štýl Ghost Reconu 2. Hlavná zmena bude tentoraz v FPS pohľade, do ktorého pribudne novinka a to špeciálny bojový oblek. Ten bude v hre vašim najväčším pomocníkom. Váš oblek, teda hlavne prilba má v sebe všetko, čo na bojisku budete potrebovať a to priame spojenie s vašim koordinátorom v helikoptére, mapu, vyznačenie nepriateľov v dosahu, komunikáciu s vašim tímom, ale aj stav vášho zdravia a aj nábojov v zbraniach. Prvý krát si ho nasadzujete počas výletu nad rozsiahlym Mexico City, kde sa počas summitu prezidentov Severnej Ameriky snažíte zachovať poriadok a zabrániť útokom. No zatiaľ čo vy útočíte inde, na kolónu s prezidentmi je zaútočené a americký prezident je unesený. Tu začína naozajstná misia. Zachrániť ho za každú cenu. Mexico City na vás čaká.

Hra ponúka mierne pomenené ovládanie GR2, teda ovládate jedného člena tímu a ostatným zadávate jednoduché rozkazy (cieľ, útok, regroup), nechýba séria niekoľkých zbraní, ktorými vás hra automaticky predvybaví, a s ktorými si budete musieť vystačiť. Hra na jednej strane zjednodušuje postup tým, že vďaka satelitným indikátorom vidíte nepriateľov skôr ako výjdu spoza budov alebo prekážok a teda sa môžete na nich pripraviť, ale na druhej strane, začnete sa na to rýchlo spoliehať a často zabudnete, že vám niekto môže prísť aj od chrbta. V konečnom dôsledku, aby to nebolo príliš jednoduché, autori v obtiažnosti pritvrdili a aj na easy sa máte čo obracať.

Čo sa týka grafického spracovania, je to slušné, ale oproti predošlému dielu príliš monotématické.  Mimo mesto sa odohráva len minimum misií, teda stále budete zavalení šedou pieskovou farbou mesta doplneného o neustále žiariace slnko. Zo začiatku je to pekné, ale neskôr už stále rovnaké. Plus úplne ľudoprázdne mesto hre nedodáva na autenticite.

Celkovo by som povedal zníženie kvality a aj možností hry (hlavne menej modov) oproti predošlej hre. Trochu škoda, na toto by som povedal skôr okolo 80% (možno ešte menej) a nie cez 90% ako Xbox360 verzia. Uvidíme, ako v lete dopadne PC verzia, ktorá sa bude podobať na túto Xboxovú, len bude mať pridanú taktickú stránku. Tu sú videá z hry - gameplay1, gameplay2.





Ghost Recon 3 Xbox look
Páči sa mi!

Zaradené pod: xbox, ati






Xbox 360
PC
PS2
Switch 2

Vývoj: Ubisoft / Ubisoft
Štýl: akcia / taktická
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  marec 2006
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Xbox hľadám hračou (5)
Zdravim od včera som hráč Xboxu prešiel som s ps5 ...
|Stropné reproduktory pre dolby... (6)
Zdravím. Je tu niekto, kto sa vyzná do audio techn...
|Ssd sata + hdd + m2 ssd ? (7)
Ahojte, mam uz par rokov zapojene Ssd sata na ktor...
|Zháňam labo variety kit 01 pre... (1)
Mal by niekto na predaj Labo Variety Kit 01 (Toy-c...
|Dragons dogma 2 (2)
Zdravim, mam otazku ohladne DG2 a to ze ako mam pa...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20426)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk