Na čo sa môžete tešiť v Júli?

Čo nás čaká a neminie v Júli?

PC
pridal Rolash1 3.7.2013 o 10:56 pod používateľské články

Tak, po dvoch mesiacoch som sa opäť vrátil k seriálu, ktorý vám predstaví, na čo sa môžete tešiť v jednotlivých mesiacoch. Tento mesiac bude naozaj suchý a tým nemyslím počasie vonku. Ak si zdvojnásobíte herné suchoty, ktoré sme pociťovali v Apríli, tak dostanete Júl. Jediné čo by som vypichol, je vydanie expanzie Trackmanie s podtitulom Valley. Trackmania 2:Canyon sa dostala do srdca nespočetnému množstvu hráčov. Vývojári dúfajú, že sa tak stane aj pri už spomínanej expanzií.

Oproti Júnu, v ktorom nám vyšlo napríklad Last of Us, Remember me alebo Deadpool sa však nemáme na čo tešiť. Menšou záplatou na našej hráčskej duši môže byť rozšírenie pre hru Civilization s názvom Brave new World alebo vydanie Limba pre iOS zariadenia.

3. Júla – LIMBO (iPhone, iPad)

Vývojári z Playdead oznámili vydanie atmosférickej adventúry Limbo pre iOS zariadenia na budúcu stredu, teda, 3. Júla. Slávna plošinovka už predala viac ako 3 milióny kópií na Mac, PC, PlayStation 3 a Xbox 360.

Oznámenie prišlo iba mesiac po vydaní Limba na PS Vita. „Pracovali sme veľmi tvrdo, aby sme zaistili, že Limbo vyjde na viacerých zariadeniach. Vykonávanie rozsiahlej optimalizácie zabezpečilo, aby hra bežala plynulo na dotykových zariadeniach iPad 2 (a vyššie), iPad mini, iPhone 4S (a vyššie) a najnovšia generácia iPod Touch“ tvrdí hovorca Playdead.

Ak ste ešte Limbo nekúpili ani na Xbox 360, tak teraz máte šancu, hra je v súčasnej dobe za polovičnú cenu do 1. Júla, za 600 Microsoft Points.

3. Júla –Mortal Combat Complete Edition (PC)

Ako sa dalo očakávať, Mortal Combat Complete Edition pre PC bola oznámená.

Obsahuje všetky DLC vydané pre konzolovú verziu. Vrátene Skarlet, Kenshi, Rain a Freedyho Kruegera. K dispozícií je tiež 15 klasických Mortal Combat skinov a tri zakončenia pre Scorpiona, Sub-Zera a Reptila. PC verzia podporuje Mortal Kombat Tournament Edition Fight Stick a ďalšie ovládače. Očakávajte aj achievementy a rebríčky.

Port pre PC bol vytvorený vývojármi High Voltage Software a vydaný bude 3. Júla. Krabicové verzie budú dostupné 2. Augusta.

4. Júla – Trackmania 2: Valley (PC)

Vývojári z Nadeo oznámili vydanie Trackmanie 2: Valley. Hra má byť vydaná 4. Júla pre PC.

Valley je prvé rozšírenie pre Trackmaniu 2: Canyon, ktorú si hráči obľúbili. Hra je tématikou zameraná na rally a preto tam nájdeme napríklad stromy a úzke zaprášené cesty. Aj samotné autá sú upravené pre rally štýl hry.

Valley je vo vývoji už „roky“. Vývojár z Nadeo napísal na ich Facebook stránku, že hra bude obsahovať 65 kampaňových tratí a nové bloky pre vytváranie vlastných tratí.

12. Júla – Dynasty Warriors 8 (PS3, Xbox360)

Tecmo Koei oznámili, že hra Dynasty Warriors príde na trh v Európe 12. Júla a v Severnej Amerike 16. Júla. V Európe a Severnej Amerike hra vychádza na PS3 a Xbox 360, zatiaľ čo v Japonsku je hra exkluzívne pre PS3. Naša verzia obsahuje anglický aj japonský dabing s titulkami v angličtine, francúzštine a nemčine.

DW8 obsahuje niekoľko koncov založených na Čo keby? scénaroch. To znamená, že postavy ktoré by inak vo vopred stanovenom príbehu, založenom na historickej novele Romance of the Three Kingdoms, zomreli, budú žiť a bojovať ďalej.

Medzi nové postavy patrí Yue Jin a Li Dian z kráľovstva Wei. Hra obsahuje okolo 70 hrateľných postáv.

Novinkou je tiež Rage mód, ktorý zlepšuje schopnosti officerov. Vývojári sa takto, podľa ich slov, snažia vysporiadať s väčším množstvom nepriateľov v hre.

12. Júla – Civilization V: Brave new World (PC)

Po expanzií God´s and King´s ma pre piate pokračovanie civilizácie vyjsť ďalšie rozšírenie s názvom Brave new World. Do hry pridáva 9 nových národov, napríklad Indonéziu alebo Maroko, osem divov sveta a dva scenáre, War Between the States a Scramble for Africa. Prvý z nich je zameraný na americkú občianskú vojnu, druhý na súperenie o africké kolónie. Taktiež má byť v hre implementovaný vylepšený systém obchodovania a možnosť výhry cez kultúrnu dominanciu.

Brave new World má výjsť na PC a Mac 12. Júla.

16. Júla – Mamorukun Curse! (PS3)

Štúdio Ikaruga vydáva vertikálnu strielačku Mamorukun Curse! exkluzívne pre PS3. Pre Európu však hra zatiaľ nebola oznámená.

Hra dovolí hráčom vybrať si zo siedmich postáv, ktoré sa budú prebojovávať cez netypicky roztomilé prostredia Netherworldu v snahe zabrániť temnote, aby prevzala vládu nad svetom.

Mamorukun Curse! bude obsahovať všetky japonské DLC, bez príplatku. Tie zahŕňajú dva ďalšie Netherworldy, dve nové postavy a podporu pre 66 získateľných trofejí.

Ak sa chcete o hre dozvedieť viac, pozrite sa na najnovší trailer.

18. Júla – Plants vs. Zombies 2: It´s About Time (Android, iPhone)

Dlho očakávané pokračovanie vynikajúcej Plants vs. Zombies vyrazí na App Store po celom svete 18. Júla. A minimálne na začiatku bude exkluzívne pre iOS zariadenia, čo je určite sklamanie pre hráčov na iných konzolách.

Veľa sa zmenilo. Ako už názov napovedá, hra sa presunie od šialeného Dava do starovekého Egypta, Divokého Západu a na palubu pirátskych lodí.

Hra bude kompletne zdarma, avšak dovolí vám utratiť reálne peniaze za upgrady a in-game predmety. Napriek tomu, „drvivá väčšina hry bude zadarmo“ tvrdí PopCap.

Dokonca aj herné mechaniky Plants vs. Zombies budú upravené. V hre majú byť prístupné rôzne power-upy, ktoré aktivujete dotykom na zombie. To ponúka rôznu škálu nových možností, ako dokončiť jednotlivé levely.

Musím však pripomenúť, že pôvodný tvorca Plants vs. Zombies, George Fan, bol prepustený vlani v lete spolu s päťdesiatimi ďalšími zamestnancami, len deň po tom, čo Plants vs. Zombies 2 bolo ohlásené.

25. Júla – Shadowrun Returns (PC, Mac, Android, iPad)

Bolo nám povedané, že hra Shadowrun Returns bude vydaná v Júni. Avšak, nestalo sa tak. Hra bola preložená na 25. Júla.

Shadowrun Returns je návrat starej a populárnej SNES RPG, ktorá bola založená na hre Shadowrun PnP. Hra vyjde na PC (Windows a Linux), Mac a tablety Android a iOS. Hra obsahuje aj editor úrovní, z ktorého už jeden let´s player natočil video.

26. Júla – Pikmin 3 (Wii U)

Výborná strategická hra, Pikmin 3, vyjde 26. Júla. V treťom pokračovaní budú pikminovia objavovať novú planétu a zbierať ovocie, aby nakŕmili svojich vyhladovaných spoluobčanov.

Hra bude exkluzívne na Wii U a bude obsahovať aj multiplayer. Ovládať malé potvorky, stavať s nimi rôzne cesty a iné veci a využívať ich špeciálne schopnosti, môže byť naozaj zábava. Škoda len, že nie som pyšným majiteľom Wii U.

Júl 2013 - Halo: Spartan Assault (PC, Windows Phone)

Niekedy v Júli má vyjsť top-down strieľačka Halo: Spartan Assault, ktorá je exkluzivitou pre Windows 8.

Hra využíva dva virtuálne ovládače na oboch stranách mobilného telefónu. Ľavou stranou určujete, kam sa postava pohne. Pravou stranou určujete smer strieľania. Môžete hádzať granáty, prepínať zbrane, bojovať na blízko a používať pozemné vozidlá. V hre však nemôžete skákať a ani tam nie sú žiadne vozidlá, určené na lietanie.

Príbeh je zasadený medzi udalosti z Halo 3 a Halo 4 a točí sa okolo veliteľky Sarah Palmerovej a jej postup z ODST medzi Spartanov. Počas 25tich misií prejdete cez boje proti Covenant a Ayoub. Dostať sa cez celú kampaň, zaberie približne 2 hodiny.

Ak sa chcete o hre dozvedieť viac, doporučujem vám prečítať nejaké preview.

The Walking Dead: 400 Days (PC, Mac, PS3, Xbox360, iPad, iPhone, PS Vita)

Z toho čo som sa o rozšírení pre Walking Dead dočítal, sa jedná o 5 krátkych príbehov. Ako názov napovedá, 400 Days zaberie prvých 13 mesiacov zo zombie apokalypsy. Hru môžete hrať aj pred základnou Sezónou 1, ale nedoporučujem to. Niektoré vaše rozhodnutia zo základnej hry sa môžu preniesť do rozšírenia. A vaše rozhodnutia v ňom, ovplyvnia hru v druhej sezóne.

K hraniu 400 Days, však budete potrebovať minimálne prvú epizódu z úvodnej sezóny hry Walking Dead.


napísal Rolash1 3.7.2013



Páči sa mi!

NA ČO SA MÔŽETE TEŠIŤ V JÚLI?

Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
NOVÉ RECENZIE HRÁČOV
6.0
| The Last Of Us Part II
[pridal PrecedaVlasť 3.3.2024 3]
6.0
| The Last Of Us Part 2 remastered
[pridal PrecedaVlasť 27.2.2024 90]
6.5
| Star Wars Jedi: Survivor
[pridal PaPoČa 22.1.2024 21]
| Tomb Raider I-III Remastered
[pridal T0M0 16.1.2024 18]
9.3
| Alan Wake 2
[pridal Tiqer 20.12.2023 21]
| Witcher 4
[pridal Joey N 10.12.2023 0]
8.5
| Marvels Spider-man 2
[pridal Filip Basketak 27.10.2023 21]
8.9
| Remnant 2
[pridal Umelec roku 19.8.2023 11]
8.3
| Final Fantasy XVI
[pridal Tiqer 2.8.2023 27]
2.0
| Modern Warfare 2022 - minirecenzia
[pridal PrecedaVlasť 23.7.2023 0]
9.0
| Modern Warfare 2019 - minirecenzia
[pridal PrecedaVlasť 23.7.2023 0]
8.6
| Assassins Creed Valhalla
[pridal Lukášcico 11.7.2023 2]
| Preview na Final Fantasy 16
[pridal Sidh 26.5.2023 11]
8.2
| Star Wars Jedi: Survivor
[pridal Tiqer 12.5.2023 9]
9.5
| Resident Evil 4 (2023)
[pridal saimonkaca 5.4.2023 0]
10
8.7
| Resident Evil 4
[pridal Tiqer 4.4.2023 26]
9.0
| Lorelai
[pridal de Bielawa 1.4.2023 5]

SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (34)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18433)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk