NHL 06

PC
pridal Liam Gallagher 24.8.2006 o 18:54 pod používateľské recenzie

8.8


Zdrawím . Tak...každy rok to stale pride v septembri,hraye sa to na počitači a da sa aj v skutočnosti a vyrabaju to tvorcovia od EA SPORTS...čo je to ?? Ano...správne...herna seria NHL..ladovy hokej,ktori nas všetkych bavi...niekoho vjac a niekoho zase ovela menej. Abscencia NHL 05 sa na mojom kompe prejavila a ked som si mohol nainštalovať 06,tak som to urobil hned a chybu som určite nezrobil,lebo opať som sa bavil strielanim golov,bodičkovanim a všetkym dalšim,čo k hokeju patri...dokonca som hru hral,aj ked išli zapasy našich hokejistov v telke...proste navykovosť a lasku k PC hrám proste nezakrijem. No nič...šupnime štart hry,vidime krasne hokejovo-modre menu a pripravme sa na hru...GO !


V zatial najnovšej NHL-ke na vas čakaju už klasicke mody,s ktorymi sa stretavame už dlhe roky...takže najdete tu rychlu hru,exhibicie,sezonu...moju oblubeny Dynasty mod,v ktorom si možete meniť všetko možne od zakladov (prestupy hračov,nastavovať mod treningu,nakupovať trenerov,vylepšovať) a nechybaju tu ani elitne ligy (opať Švedska,Nemecka a Finska),Svetovy pohar a Free for all. Je tu možnosť aj multiplayeru,ktory som z jednym kamošom tiež po LAN-ke skúsil a bola to sakra paráda.


Kedže som hral naposledy 04,tak tento novy diel budem porovnavať s nou. Samotna hra je zo začiatku naozaj velmi zabavna...Al protihračov,brankara je už na ovela vyššej urovni,ako to bolo po minule roky. Trošku sa s hrou budete musieť pohrať,než vam padne do ruky a odporučam hrať na obtiažnosti snadna a až neskor presedlať na tažšie obtiažnsoti...ja som potom skusil len strednu a to bolo už dosť zložite. Tu sa pozastavim nad myšlienkou,že ta obtiažnosť je dosť nevyvažena,pretože na snadnej obtiažnosti sa to hrať naučite podstatne skoro,ale na tej strednej je to dosť zložite. Hra mi prišla zaujimava aj tym,že sa da streliť gol naozaj z velkeho množstva pozicii a na niektore kusky,ktore som strelil som obvzlašť hrdy. Prestreliť brankara od modrej,dať gol spoza branky alebo ho položiť na zem klučkou a tak vystreliť je neskutočna parada...v hre vas čakaju aj 4 typy spominanych paradičiek,ktore perfektne vyzeraju a ešte lepšie učinkuju. Počitačovy super vam može byť často vyrovnany super a nie raz vas prekvapi rychle strelenym golom. Rozhodca píska tiež na urovni a nezvykne vylučovať pre všelijaku somarinu. Trošku ma v hre sklamala len obrana...či už moja alebo ta počitačova...proste sa mi zdalo,že sa da pred superovu branku dostať moc,moc lahko a to iste aj naopak...častokrat som sa až smial,ked mi hrači odkorčulovali prestriedať a protihrai v plnom prude utočili. Puk sa sprava naozaj velmi realisticky a neiekdy vas až prekvapi a poviete si -wáááááw...čo to tam v tej bránke robi-.


Ja som odohral v tejto NHL-ke okolo 120-130 zapasov a možem povedať,že to bola zatim ta najlepšia NHL-ka,aku som kedy hral...FIFA 06 sa nechyta a ta ma prestala nudiť hned,ale toto nje... . Prve som hral dynasty mod...celu sezonu,82 zapasov + playoff a to som si nastavil tretinu na 10 min. . V dynasty mode je naozaj široka ponuka možnosti na vyber...je už ovela prehladnejši,ako napr. ten v 04 a je tu už aj možnosť vstupiť do simulovaneho stretnutia. Ostatne si možete dokupovať novych trenerov,managerov,atd...dokupovať hračov,vystroj...meniť im platy a tym meniť aj ich moralku,atd,atd. V dynasty mode si vychutnate asi najvačši požitok z hry... .No...na ostatne si pridite už sami. Svetovy pohar som si zahral tiež a neni nič krajšie,ako po jeho uspešnom ukončeni začne hrať hymna vašeho narodneho mužstva. Dalej je v hre opať možnosť tvorenia si vlastnych hračov,ktoru som tiež neobišiel a vytvoril som najlepšieho hokejistu na svete...seba :) .


Technicke spracovanie hry je opať kvalitnejšie...perfektne modely a animačky hračov su na vysokej-vysokanskej urovni a ked k tomu pridám neuveritelne realnu mimiku tvare,tak je to len dalšie velke + pre túto hru. Trošku menej sa mi pačili len replaye...vtedy mi ti hrači prišli nejaki čudni :). Ešte musim pozdvihnuť štadiony a hraciu plochu...perfektne tienovanie ladu a klzanie korčuli po nom vyzera naozaj bravurne... . K tym animaciam medzi prestavkami počas zapasu - su tiež naozaj perfektne spracovane,ale je ich neskutočne malo a strašne rychlo som si ich obpozeral a preto som neskor začal tieto animačky preskakovať a radšej som hned hral.

Audio stranka hry je tiež na vysokej urovni...stale som mal pocit,že som naozaj na tom hokejovom štadione...perfektne burácanie fanušikov,trieskanie hokejok o lad,bušenei o mantinely..to všetko je perfektne. Ešte k tomu všetkemu prirátam perfektny soundtrack presne podla štylu,ktory ja musím,tak je to ešte lepšie...len škoda,že je ten soundtrack naozaj velmi obmedzeny a dosť rychlo sa obpočúva.


Tak...to bolo opis dalšieho dielu NHL...tentokrat zatial toho najnovšieho...mne sa moc lúbil,ale ten najnovši diel už hrať nebudem,pretože ide o velmi navykovu vec...ale velmi som sa s hokejom zase zblížil a o take 2 ročniky neskor si s nim na PC monitoroch opať podám ruku.


+ + + + +

-Technicke a audio spracovanie.
-Dynasty mod
-Hokej,ako ma byť :).


- - - - -

-Slabá obrana.
-Nevyvaženosť obtiažnosti.
-Málo animačiek.


Liam Gallagher
Dont believe The Truth

napísal Liam Gallagher 24.8.2006



Páči sa mi!

8.8
NHL 06

PC
PS2
Xbox
Gamecube

Vývoj: EA / EA Canada
Štýl: šport
Web: domovská stránka hry
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
NOVÉ RECENZIE HRÁČOV
6.0
| The Last Of Us Part II
[pridal PrecedaVlasť 3.3.2024 3]
6.0
| The Last Of Us Part 2 remastered
[pridal PrecedaVlasť 27.2.2024 90]
6.5
| Star Wars Jedi: Survivor
[pridal PaPoČa 22.1.2024 21]
| Tomb Raider I-III Remastered
[pridal T0M0 16.1.2024 18]
9.3
| Alan Wake 2
[pridal Tiqer 20.12.2023 21]
| Witcher 4
[pridal Joey N 10.12.2023 0]
8.5
| Marvels Spider-man 2
[pridal Filip Basketak 27.10.2023 21]
8.9
| Remnant 2
[pridal Umelec roku 19.8.2023 11]
8.3
| Final Fantasy XVI
[pridal Tiqer 2.8.2023 27]
2.0
| Modern Warfare 2022 - minirecenzia
[pridal PrecedaVlasť 23.7.2023 0]
9.0
| Modern Warfare 2019 - minirecenzia
[pridal PrecedaVlasť 23.7.2023 0]
8.6
| Assassins Creed Valhalla
[pridal Lukášcico 11.7.2023 2]
| Preview na Final Fantasy 16
[pridal Sidh 26.5.2023 11]
8.2
| Star Wars Jedi: Survivor
[pridal Tiqer 12.5.2023 9]
9.5
| Resident Evil 4 (2023)
[pridal saimonkaca 5.4.2023 0]
10
8.7
| Resident Evil 4
[pridal Tiqer 4.4.2023 26]
9.0
| Lorelai
[pridal de Bielawa 1.4.2023 5]

SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18425)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk