Godfather

PS2
pridal starwars 19.7.2006 o 18:57 pod

10


LEVEL 1 - THE ALLEY
V ukážke vás napadnú traja chlapi. Príde vás zachrániť Luca Brasia a jedného zabije. Druhého chytí za krk a bude ho držať pri stene a vy budete musieť zabiť tretieho. Potom čo ho zabijete Lucovi sa vytrhne druhý a budete musieť zabiť aj jeho. Potom čo ho zabijete sa nad Lucom zobrazí symbol ruky , ktorá drží bábku. Vždy keď sa nad niekým zobrazí taký symbol stlačte trojuholník a Aldo(vy) sa s ním porozpráva. Luca vám otvorí dvere a vy sa budete musieť dostať do safe hausu , ktorý je vyznačený na radare.

LEVEL 2 - THE ENFORCER
V tomto leveli vás Luca naučí ako máte presvedčiť majitela obchodu nech zaplatí za ochranu. Porozprávajte sa s Lucom a choďte do obchodu. Porozprávajte sa s mäsiarom no ten odmietne zaplatiť. Chyťte ho pod krk , prípadne mu dajte pár úderov päsťami alebo niečo rozbite. Potom zaplatí a otvorí dvere do herne s hazardnými hrami. Choďte za majiteľom a kúpte ju. V herni sa nachádza aj trezor , ktorý môžete odpáliť. Vráťte sa k mäsiarovi , fízla , ktorý tam príde podplaťte a choďte späť za Lucom a odovzdajte mu prachy.

LEVEL 3 - A GROVE SITUATION
Nasledujte Monka a Paulieho a pri múre sa skrčte. Pred dverami domu stoja dvaja chlapíci. Rozbehnite sa za nimi. Jeden utečie na cintorín , ale druhý tam zostane tak ho otrieskajte o stenu. Choďte na cintorín a zmláťte aj jeho.

LEVEL 4 - SLEEPING WITH THE FISHES
V tomto leveli sa naučíte strieľať. Luca vám dá zbraň tak zostrelte figurínu. Strelte ju do rúk , brucha a nôh a spadne. Oprite sa o stenu a zastrelte ďaľšie dve figuríny. Potom L2 zamierte na kamión , pár krát ho trafte a schovajte zbraň. V časovom limite odvezte Lucu na stretnutie s Brunom Tattagliom a Virgilom Sollozzom. Tí ho zabijú a všimnú si vás , tak budete musieť postrielať niekoľko Tattagliovcov a nakoniec v časovom limite uniknúť fízlom.

LEVEL 5 - THE DON IS DEAD
V ukážke uvidíte ako Tattagliovci postrelili Dona Vita Carleona (DVC) a Monka. Postrielajte Tattagliovcov a zachráňte Monkovu sestru Frankie. Nasleduje ukážka v ktorej vás Fredo , syn DVC , požiada aby ste nasledovali sanitku v ktorej vezú postreleného DVC. Pri nasledovaní sanitky dávajte pozor na autá s ktorých po vašom aute strieľajú Tattagliovci. V ukážke sanitka havaruje a vy budete musieť postrieľať niekoľko Tattagliovcov a jedného presvedčiť aby vám prezradil kto stojí za pokusom o vraždu DVC. Prezradí vám že za tým stojí Sollozzo. Nastúpte do sanitky a odvezte DVC do nemocnice skôr než zomrie.

Choďte do rodinnej vily kde vás Tom Hagen ,consiglier rodiny Carleone , povýši na hodnosť Enforcer.

Choďte do rodinného podniku kde vám Clemenza povie ža máte ísť do nemocnice v ktorej je DVC.

LEVEL 6 - INTESIVE CAR
Choďte za polišom , ktorý vám zoberie zbrane. Potom choďte do izby v ktorej je Frankie a porozprávajte sa s ňou. Zabite Tattagliu , ktorý vás napadne a zoberte mu zbraň. Po ukážke s Michaelom Carleonom choďte nemocnicou až ku dverám za ktorými uvidíte bežať Tattagliovcov. Povedzte Frenkie nech tam ostane a prestrielajte sa cez Tattagliovcov späť k Frankie. Po ukážke ako Frankie odíde z nemocnice , choďte za Michaelom Carleonom , po ceste zabite dvoch Tattagliov a porozprávajte sa s ním. Potom nasleduje ukážka ako poliš McClusky zlomí Michaelovy sánku.

Choďte do rodinného podniku a porozprávajte sa s Clemenzom

LEVEL 7 - FIRE WORKS
Porozprávajte sa s Rosou. Porozprávajte sa s chlapíkom , choďte na poschodie a porozprávajte sa s Monkom , Pauliem a Sonnym. Po ukážke s polišmi zabite polišov , choďte von a úzkou uličkou sa preplížte až do skladu kde sa porozprávajte s Rosou. Potom choďte na strechu a kapitána polície zhoďte zo strechy.

Choďte do rodinného sídla kde vás Tom a Sonny povýšia na Asociate.

LEVEL 8 - DEATH THE TRAITOR
Choďte za Clemenzom do jeho bytu v Brooklyne. Clemenza vám prezradí že Paulie s ktorým ste pracovali v leveli A GROVE SITUATION je zradca. Choďte splou s Pauliem do podniku a na poschodí zoberte zbrane. Potom choďte naspäť na ulicu a porozprávajte sa s Clemenzom. Nasledujte Clemenzu až do podniku , ktorý patrí Tattagliovcom. Prestrielajte sa na poschodie a za barový pult dajte bombu. Potom rýchlo utečte von s podniku. V ukážke sa pokúsite zabiť Paulieho ale on vás prekukne. Prenasledujte Paulieho po poli a zabite ho. Nastúpte do auta a uniknite fízlom do safe hausu v Brooklyne.

Choďte do rodinného podniku a porozprávajte sa s Monkom.

LEVEL 9 - HORSE PLAY
Mr. Woltz nechce vo svojom filme obsadiť krstného syna DVC. Nasledujte Rocca do stajní kde sa spustí ukážka ako Rocco zabije Woltzovho koňa. Spolu s Roccom , ktorý nesie konskú hlavu sa preplížte do vily. Vo vile sa preplížte do Woltzovej spálne kde Rocco umiestní konskú hlavu Woltzovi do postele.Po ukážke sa automaticky ocitáte v rodinnej vile.

Choďte do rodinného hotelu a porozprávajte sa s Tomom a Frankie.

LEVEL 10 - A RECIPE A REVENGE
Michael ide na stretnutie so Sollozzom a Mc Cluskym. V časovom limite sa musíte dostať do Luis Restaurant. Zaparkujte auto a úzkou uličkou sa preplížte ku dverám. Človeka , ktorý tam stojí presvedčte aby vám otvoril dvere. Choďte na záchod a Aldo tam automaticky schová zbraň. Spustí sa ukážka ako Michael zoberie zbraň zo záchoda a Sollozza s McCluskym zastrelí. Prestrielajte sa cez Tattagliov k autu a odvezte Michaela do prístavu.

Choďte do rodinného podniku kde vás DVC povýši na hodnosť Soldier.

LEVEL 11 - NOW ITS PERSONAL
Postrielajte Tattagliovcov a toho čo nemá zbraň presvedčte aby vám prezradil kde je Frankie. Zavolajte Monkovi , choďte do auta a choďte na vyznačené miesto na radare. V ukážke vám Monk nastúpi do auta tak ho odvezte na miesto vyznačené na radare. Prestrielajte sa cez Tattagliov až k Frankie , ktorá zomrie.

LEVEL 12 - THE SILENT WITNES
Choďte za Sonnym a porozprávajte sa s ním. Presvedčte Tattagliu nech vám prezradí kto zabil Frankie. Prezradí že to bol Bruno Tattaglia. Choďte na miesto na radare. Pozabíjajte Tattagliov pred podnikom aj v podniku a Bruna hoďte do pece.

Choďte do rodinného sídla a porozprávajte sa so Sonnym.

LEVEL 13 - SONNYS WAR
Porozprávajte sa so Sonnym a odvezte ho na vyznačené miesto na radare. Prestrielajte sa cez Cuneov až do miestnosti kde presvedčte Cunea nech vám prezradí kde je boss. Prenasledujte bossa až do skladiska kde sa prestrielajte až k bossovi. Potom odvezte Sonnyho do ďalšieho skladiska , ktoré patrí Cuneovcom. Prestrielajte sa cez Cuneov až k majiteľovi , ktorého presvedčte nech vašej rodine predá skladisko.

LEVEL 14 - CHANGE OF PLANS
Sledujte auto v ktorom je Sonny až pokým sa nespustí ukážka ako Sonnyho zastrelia. Prenasledujte auto v ktorom sú Sonnyho vrahovia až do skladiska plného Tattagliovcov. Zabite ich a porozprávajte sa s ochrankárom. V časovom limite choďte do podniku , ktorý patrí Tattagliovcom. Presttrielajte sa k Tattagliovi , ktorého presvedčte nech prezradí kto dal zabiť Sonnyho. Prezradí že to bol Don Barzini. Teraz sa budete musieť v časom limite dostať do rodinného sídla kde Tom prezradí DVC že zabili Sonnyho.

Choďte do rodinného sídla kde vás Michael povýši na hodnosť Capo.

LEVEL 15 - ORDER TO KILL
Prestrielajte sa cez Barziniov až do mistnosti kde Monk v ukážke zabije agenta FBI. Porozprávajte sa s Wiliem Ciccim a v časovom limite choďte do podniku kde sa porozprávajte s Monkom , ktorý zradil. Prestrielajte sa cez Cuneov až k Monkovi , ktorého zabite.Potom už len stačí vyjsť s budovy.

LEVEL 16 - ITS ONLY BUSSINESS
Porozprávajte sa s Tomom , ten vám prezradí že Tessio je zradca. Choďte na misto vyznačené na radare a porozprávajte sa s Wiliem Ciccim. Sledujte Wilieho a Tessia až pokým sa objavia dvaja Barziniovci. V časovom limite sa prestrielajte cez Barziniov až do miestnost v ktorej je niekoľko Barziniov a Tessio. Zabite Barziniov a nakoniec Tessia.

LEVEL 17 - BAPTISM BY FARE
Choďte do kostola a porozprávajte sa s Michaelom.Ten vás pošle za Clemenzom do jedného podniku a porozprávajte sa s ním. Choďte do hotelu , ktorý patrí Stracciovcom. Choďte za Donom Straccim a porozprávajte sa s ním. ChoĎte s Donom Straccim do výťahu a zabite ho. Pomôžte Clemenzovi zabiť ostatných Stracciov a porozprávajte sa s ním. Pošle vás za Wiliem Ciccim , ktorého odvezte k hotelu patriacem Cuneovcom. Wilie pôjde do hotelu a vy počkajte až sa vo dverách objaví Don Cuneo zabite ho. Pomôžte Wiliemu zabiť ostatných Cuneov a porozprávajte sa s ním. Pošle vás za Roccom. Spolu s Roccom sa prestrielajte hotelom ST. Sebastian , ktorý patrí Tattagliovcom až do miestnosti v ktorej zabite Dona Philipa Tattagliu. Porozprávajte sa s Roccom , ktorý vás pošle za Al Nerim. Spolu sa Al Nerim nastúpte do policajtského auta a choďte na miesto vyznačené na radare kde zabijete Dona Barziniho. Pôjdu po vás fízli , ktorým budete musieť v časovom limite uniknúť. Keď sa zbavíte fízlov choďte do kostola kde je Michael.

Choďte do rodinnej vily kde vás Michael povýši na hodnosť Underboss.

napísal starwars 19.7.2006



Páči sa mi!

10
GODFATHER

PC
PS2
PS3
PSP
Xbox
Xbox 360
Wii
Gamecube

Vývoj: EA / EA Redwood
Štýl: Akčná Adventúra
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 24.3. 2006
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
NOVÉ RECENZIE HRÁČOV
4.0
| Skull and Bones - 1. sezóna
[pridal SVK-RUSKO-R 14.4.2024 0]
9.5
| Felvidek PC Recenzia
[pridal PaPoČa 9.4.2024 18]
6.0
| The Last Of Us Part II
[pridal PrecedaVlasť 3.3.2024 4]
6.0
| The Last Of Us Part 2 remastered
[pridal PrecedaVlasť 27.2.2024 90]
6.5
| Star Wars Jedi: Survivor
[pridal PaPoČa 22.1.2024 21]
| Tomb Raider I-III Remastered
[pridal T0M0 16.1.2024 18]
9.3
| Alan Wake 2
[pridal Tiqer 20.12.2023 21]
| Witcher 4
[pridal Joey N 10.12.2023 0]
8.5
| Marvels Spider-man 2
[pridal Filip Basketak 27.10.2023 21]
8.9
| Remnant 2
[pridal Umelec roku 19.8.2023 11]
8.3
| Final Fantasy XVI
[pridal Tiqer 2.8.2023 27]
2.0
| Modern Warfare 2022 - minirecenzia
[pridal PrecedaVlasť 23.7.2023 0]
9.0
| Modern Warfare 2019 - minirecenzia
[pridal PrecedaVlasť 23.7.2023 0]
8.6
| Assassins Creed Valhalla
[pridal Lukášcico 11.7.2023 2]
| Preview na Final Fantasy 16
[pridal Sidh 26.5.2023 11]
8.2
| Star Wars Jedi: Survivor
[pridal Tiqer 12.5.2023 9]
9.5
| Resident Evil 4 (2023)
[pridal saimonkaca 5.4.2023 0]
10
8.7
| Resident Evil 4
[pridal Tiqer 4.4.2023 26]
9.0
| Lorelai
[pridal de Bielawa 1.4.2023 5]

SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19539)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk