Build konferencia Microsoftu začína

Práve začal livestreaming z otvorenia vývojárskej konferencie Microsoftu, kde nám priblíži nový Windows 10, Windows Phone, Office, informácie by sme mali počuť aj o Hololens, možno spomenú aj Xbox One.

pridal saver 29.4.2015 o 17:31 pod hry
Build konferencia Microsoftu začína

HRY > NOVINKY >

Práve začal livestreaming z otvorenia vývojárskej konferencie Microsoftu, kde nám priblíži nový Windows 10, Windows Phone, Office, Project Spartan, informácie by sme mali počuť aj o Hololens, možno spomenú aj Xbox One aplikácie pod Windows 10. Hlavne to celé je zamerané na pohľadu vývojárov na jednotlivé platformy a aj na Cloud, ktorý má už milión serverov.

Na Build konferencii počas nasledujúcich dní čakáme hlavne priblíženie univerzálnych aplikácii, ktoré budú fungovať na všetkých zariadeniach Microsoftu a vývojári ich budú môcť rovno publikovať všade.

 

 

V skratke

- Microsoft umožní z Windowsu vyvíjať ako Windows, tak aj android a aj iOS aplikácie, a rovnako jednoducho importovať a prekompilovať iOS a Android aplikácie. Špeciálne na mobiloch bude aj android jadro, ktoré spustí danú preportovanú aplikáciu.

- Project Spartan browser je odteraz Microsoft Edge a okrem rýchlosti rozšírených možností editovania a Cortany prinesie aj zásuvné moduly, ktoré budú jednoducho konvertovateľné z Chrome.

- Ukázali aktuálnu verziu Windows 10 s Cortanou, plynule presúvateľným designom medzi tabletom a PC ako aj medzi mobilom a PC, kde sa plne napojíte na svoj mobil a editujete a pracujete rovno na ňom. Rovnako ukázali univerzálne aplikácie, ktoré sa plynule prispôsobujú rozmerom a zariadeniu a ukázali aj Xbox One verziu jednej aplikácie, ktorá mala zrušené články keďže na TV nemá zmysel čítať dlhé texty a nechali v nej len videá.

- Hololens prezentácia to zaklincovala a ukázala parádne využitie hologramov vo vašom okolí, ktoré môžu byť pripnuté na stene, môžu vás nasledovať. Napríklad video, ktoré si so sebou zoberiete, alebo zväčšíte napríklad na celú stenu.  Pridali aj ukážku robota, ktorý mal mechanický základ, ale nad ním sa zobrazil holografický robot a poslúchal povely z Hololens.

     





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18411)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk