Detaily Mass Effectu 4 leaknuté cez dotazník

Zrejme podobne ako pri Dragon Age aj pri Mass Effecte nám teraz rôzne detaily hry približujú otázky z dotazníka.

pridal saver 18.4.2015 o 18:51 pod hry
Detaily Mass Effectu 4 leaknuté cez dotazník

HRY > NOVINKY >

Zrejme podobne ako pri Dragon Age aj pri Mass Effecte nám teraz rôzne detaily hry približujú otázky z dotazníka. Nevieme, či sú reálne ale pozrite sa sami.

Mass Effect sa podľa informácii má odohrávať v Helius custery, clustery so stovkou solárnych systémov v Andromeda galaxii. Ďaleko od času a miesta hrdinstiev veliteľa Sheparda. Budete trénovaný, ale ešte neskúsený objavovateľ. Preberiete vedenie expedície do Helius Cluster na vytvorenie nového domova pre ľudstvo.  Tu v 4x väčšej oblasti ako Mass Effect 3 budete objavovať, ťažiť, budovať kolónie,a aj stretávať rôzne mimozemské a nebezpečné rasy. Na prežitie a kolonizovanie budete musieť rozširovať svoj arzenál, svoju loď, posádku a vytvárať strategické aliancie na boj proti postupne silnejucím nepriateľom. Popritom stretnete kedysi silnú a záhadnú rasu - Remants, ktorej zabudnuté technológie ponúkajú kľúč k vláde nad týmto regiónom galaxie. Popritom ako objavíte  kým Remnanti boli, začína boj s časom o získanie zdroja ich zabudnutej technológie, ktorá aj určí osud ľudstva

V hre teda budete obsadzovať planéty, budovať na nich základne, ťažiť materiály, upgradovať všetko možné od vybavenia, cez zbrane, až po vašu Tempest loď a Mako vozidlo (aj s paintingom).Zbierať budeme aj posádku z rôznych častí clusteru, každý člen bude mať vlastne parametre a špecifické schopnosti ako aj vlastný príbeh. Ako poznáme Bioware, tak aj vlastné chúťky na sex s vami.

Postupne, ako sa budete vyvíjať, dostanete možnosť AI tímu na rýchle misie Strike team, na ktoré nemáte čas. Napríklad pošlete ich niekoho zachrániť, niekoho obrániť, alebo niečo zničiť. Zatiaľ čo sa vy hráte, oni bojujú a o polhodinu vám ohlásia výsledok a aj bonusy, ktoré získali. Ak však nechcete môžete rýchle misie spraviť aj sami s priateľmi online, alebo si s nimi zahráte klasicky Horde mód.

Viac nájdete tu, vraj je to reálne, ale aj tak je to podozrivo veľa informácii na dotazník. V každom prípade najneskôr na E3 sa o Mass Effecte dozvieme všetky potrebné informácie. Vydanie čakáme budúci rok.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19666)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk