Predestination - od kolonizácie planéty až ku hviezdam

Nová 4x vesmírna ťahová stratégia ponúkne prepracovaný manažment miest aj prieskum vzdialených kútov galaxie.

pridal roberto 14.4.2015 o 12:21 pod hry
Predestination - od kolonizácie planéty až ku hviezdam

HRY > NOVINKY >

Predestination je 4x ťahová stratégia odhrávajúca sa vo vesmíre i na povrchu planét. Momentálne sa nachádza v early access fáze, ale už koncom roka má ponúknuť dizajnovanie 3D lodí, taktické vesmírne boje, do hĺbky prepracovaný systém riadenia kolonizácie planét, diplomaciu, špionáž aj epizodický príbehový režim. Hra má 6 hrateľných rás a hráč si pred začatím hry zvolí aj veľkosť, vek a tvar galaxie.

Základná hra začína v pred-warpovoej ére tým, že preživší vybranej rasy sa vracajú späť v čase, aby začali odznova vybudovaním prvého mesta zo základov havarovanej vesmírnej lode. Planéty majú rozličné biómy, a tak aj na prevažne vodnej planéte nájdeme pár zelených ostrovov, malé púšte a na vrcholoch hôr pásmo večného snehu, pokým púštny svet môže mať svoj malý oceán.

Na všetkých svetoch bude hráč zakladať nové mestá, skúmať vzdialené kúty alebo rovno začne s teraformáciou. Výstavba v každom meste je spravovaná samostatne a hráč bude zodpovedný aj za prepájanie zdrojov surovín a miest, udržiavanie morálky, bezpečnosti, zdravia, zásob potravín, produkciu energie a hospodárenie impéria.

Vesmírne lode sa vyrábajú v dokoch jednotlivých planét, v neskoršej fáze však budú môcť planéty na výrobe lodí aj spolupracovať. Lode sa potom vydajú preskúmať 3D mapu galaxie, bojová mapa však už bude 2D. Taktické súboje nebudú rozdelené na kolá, lode budú prichádzať na rad iba na základe iniciatívy, čo dá šancu aj malým, rýchlejším lodiam. Kolonizácia ďalších planét a obmedzenie dosahu lodí pripomína sériu Galactic Civilizations, rovnako ako bombardovanie povrchu planéty a planetárne výsadky.

Predestination - od kolonizácie planéty až ku hviezdam

Autori neopomenuli ani technologický strom, ktorý bude rozdelený na 4 oddelené éry - Pred-warpové obdobie, Začiatok vesmírnej kolonizácie, Prvý kontakt a Galaktickú dominanciu, v ktorej už bude možné odpaľovať rakety s warpovým pohonom, schopné kamkoľvek v galaxii dopraviť napríklad teraformačnú hlavicu ako súčasť biologickej vojny.

Hra dorazila na Steam early access minulý mesiac a nachádza sa v rannom alfa-štádiu s viacerými nedokončenými či vynechanými funkciami a množstvom bugov, prví dobrovoľní testeri sú však prevažne spokojní.





Predestination - od kolonizácie planéty až ku hviezdam  Predestination - od kolonizácie planéty až ku hviezdam  Predestination - od kolonizácie planéty až ku hviezdam
Predestination - od kolonizácie planéty až ku hviezdam  Predestination - od kolonizácie planéty až ku hviezdam  Predestination - od kolonizácie planéty až ku hviezdam
Páči sa mi!






Predestination - od kolonizácie planéty až ku hviezdam
PC

Vývoj: Brain and Nerd
Štýl: Stratégia / Ťahová
Web: domovská stránka hry
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19545)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk