Zaklínač 3 sa dočká dvoch veľkých platených expanzií

CD Projekt Red dnes ohlásil dve veľké expanzie pre tretieho Zaklínača, ktoré rozšíria príbeh o ďalších 30 hodín.

pridal matus_ace 7.4.2015 o 19:07 pod hry
Zaklínač 3 sa dočká dvoch veľkých platených expanzií

HRY > NOVINKY >

Rozpisovať sa na tomto mieste o tom, kto je Geralt, o čom je séria Zaklínač a čo nás čaká v prichádzajúcej trojke by bolo zbytočné. Je to pravdepodobne najočakávanejšia hra roka a posledné dni sme informáciami o nej bombardovaní z každej strany. S tým, ako sa jej vývoj chýli ku koncu ale autori začínajú pracovať na tom, kam by sa s ňou ďalej mohli posunúť. Už skôr nám autori prízvukovali, že ak sa hra dočká platených rozšírení, budú to skutočne väčšie kúsky, nie len bežné DLC, A teraz sa zdá, že túto svoju filozofiu pre Witcher 3: The Wild Hunt dokonale naplnia.

Marcin Iwiński, spoluzakladateľ CD Projekt Red hovorí, že si ešte dobre pamätajú dobu datadiskov, kedy tieto expanzie skutočne rozširovali základný herný zážitok. A práve k tomu by sa chceli vrátiť. Obe prichádzajúce expanzie pre Zaklínača tak ponúknu viac hodín, ako niektoré celé hry na trhu. Budete ich môcť získať prostredníctvom Expansion Passu, no Iwiński dodáva, že ak máte akékoľvek pochybnosti, nekupujte ho. Počkajte si na recenzie, prípadne si vyskúšajte hru, či vás zaujme. Je to vždy vaša voľba.

Prvá expanzia ponesie názov Hearts of Stone a jej prejdenie by vám malo zabrať zhruba 10 hodín. Geralta zavedie na úplne nové dobrodružstvo do pustín Zeme nikoho a uličiek Oxenfurtu, kde sa Geralt snaží splniť úlohu od tajomného Muža zo skla. Jeho úloha však neprebieha hladko a vyzerá to tak, že nič nie je také, ako sa zdá, nakoľko bude musieť využiť všetky svoje schopnosti, aby sa dostal z tohto podvodu.

Druhá expanzia ponesie názov Blood and Wine a bude ešte dlhšia - zhruba 20 hodín. Toto rozšírenie predstaví úplne nový región zvaný Toussaint, ktorý bol nedotknutý vojnou. Atmosféra miestnej zhovievavosti a tradičných rytierskych rituálov je však len maskou, ktorá skrýva prastaré krvavé tajomstvo. A vy máte v koži Geralta toto tajomstvo odhaliť.

Obe expanzie sú v pláne pre PC, Xbox One a PS4, pričom okrem nového príbehu ponúknu aj nových nepriateľov, nové zbrane a novú výbavu. Navyše sa v nich objavia nové a aj dobre známe postavy. Hearts of Stone si odbije premiéru v októbri, Blood and Wine by malo vyjsť niekedy v prvom štvrťroku 2016.

Update: Za obe rozšírenia zaplatíte 25 eúr.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18418)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk