Hlasom ovládaná stratégia There Came an Echo príde vo februári

Autori hry predvádzajú zaujímavé možnosti pri koordinovaní postáv a potvrdili dátum vydania na PC.

pridal uni 13.1.2015 o 15:22 pod hry
Hlasom ovládaná stratégia There Came an Echo príde vo februári

HRY > NOVINKY >

Stratégia There Came an Echo bude zaujímavá hlavne tým, že ponúkne inovatívny systém ovládania hlasom. Premiéra hry bude o niekoľko týždňov a zdá sa, že sa naozaj máme na čo tešiť.

Hráč sa stane veliteľom malej čaty a pomocou hlasu usmerní jednotky na mape pri plnení cieľov. Corrin, ktorého nahovoril Will Wheaton (Stand By Me, Star Trek, Eureka, The Big Bang Theory) je 31-ročný kryptograf, ktorý objavil špecifický zakódovaný algoritmus a ten je kľúčom k tajomstvu. Corrinove pokusy ale preruší záhadná Val,ktorá mu povie, že jeho život je ohrozený. V príbehu figuruje aj žoldnierka Miranda, pomstychtivá Grace a tajomný britský džentlmen Syll. Členovia skupinky majú medzi sebou často nezhody, ale musia spolupracovať, ak chcú odhaliť pravdu a odolať zákernému nepriateľovi.

Celá hra je od podlahy navrhnutá na plné využitie systému ovládania hlasom, čo tvorcovia odporúčajú aspoň vyskúšať, hoci  bude možné aj ovládanie klávesnicou a gamepadom. Dostupný bude zoznam predefinovaných povelov, ako "open fire" alebo " Corrin, head to Bravo 3", čo uľahčí hlasovú identifikáciu. Hráči si však môžu vytvoriť vlastné frázy. Postavy v hre sa pritom môžu obrátiť na hráča s otázkami, napríklad či môžu pomôcť Grace, ktorá je pod paľbou a po posúdení situácie môže zaznieť "affirmative" alebo "negative". Navyše sa hlasové voľby vzťahujú aj na prostredie a takýmto spôsobom sa môže odpáliť mína alebo nastaviť automatický obranný systém.

Ukážky hry s dojmami hlavných aktérov, ktorí si vyskúšali hlasové ovládanie na vlastnej koži, vidíte na aktuálnom videu, kde je aj potvrdený dátum vydania. There Came an Echo vychádza na Steame 24.februára. Hráči na konzolách si zatiaľ musia počkať.





Hlasom ovládaná stratégia There Came an Echo príde vo februári  Hlasom ovládaná stratégia There Came an Echo príde vo februári
Páči sa mi!






PC
PS4
Xbox One

Vývoj: Iridium Studios
Štýl: Stratégia
Dátum vydania: 24. február 2015
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (3)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19778)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk