Kto bude druhou hrateľnou postavou v Zaklínačovi 3?

Geralt dostane v treťom dieli parťáka a možno aj nástupcu.

pridal roberto 13.12.2014 o 9:19 pod hry
Kto bude druhou hrateľnou postavou v Zaklínačovi 3?

HRY > NOVINKY >

Minulý víkend v Las Vegas ukázal CD Projekt Red nový trailer na opäť odloženého Zaklínača 3. Geralt by sa mal vrátiť až v máji, ale nepríde sám. Poliaci prekvapili a oznámili, že tretí diel populárnej RPG série sa od svojich predchodcov nebude odlišovať iba väčším a otvorenejším svetom (a ešte krajšou grafikou), ale prvýkrát si zahráme aj za niekoho iného ako za Geralta z Rivie. CD Projekt však neprezradil meno druhého hrateľného charakteru, mieru jeho zapojenia do príbehu, či hra dostane kooperatívny multiplayer... To všetko sa dozvieme neskôr. Vieme iba, že druhý hrateľný charakter bude niekto z traileru.

Totožnosť zaklínačovho hrateľného kolegu je o to dôležitejšia, že Geraltov príbeh končí. CD Projekt oznámil a niekoľkokrát potvrdil, že Geraltov príbeh je trilógia a Wild Hunt bude jeho rozlúčkou. Ak ale neveríme, že by sa CD Projekt tak ľahko vzdal svojej najobľúbenejšej značky, musíme očakávať ďalšie hry z rovnakého univerza ale s iným hrdinom. A čo by mohlo hráčov navnadiť viac, než malá ochutnávka zaradená do poslednej Geraltovej hry? Takže sa poďme pozrieť na 4 hlavných kandidátov na túto prestížnu pozíciu.

Neznámy mních

Vystrašený mních, ktorý je svedkom prepadnutia Divokého Honu. Nezdá sa, že by si čímkoľvek zaslúžil stáť po Geraltovom boku, maximálne by tak mohol poslúžiť počas prológu. CD Projekt by po ňom siahol, ak chce vytvoriť úplne nového hrdinu s novým príbehom, ktorý bude začínať ako absolútny neschopák, čo by ale nahralo RPG vývoju postavy.

Yennefer

Čiernovlasá, vyše 90 ročná čarodejnica a Geraltova partnerka, ktorá sa spolu s ním stratila na konci veľkého Sapkowskeho knižného príbehu a znova sa objaví až vo Wild Hunt. Okrem Geralta má blízky vzťah aj s Ciri a v knižkách dostala veľa priestoru, čo z nej robí jedného z favoritov. Hra za čarodejku by prinieslo veľkú zmenu v hrateľnosti a v boji by sa mohli s Geraltom výborne dopĺňať.

Lambert

Lambert sa v traileri objavil len nakrátko, zato však po Geraltovom boku. Lambert je mladým zaklínačom vycvičeným v Kaer Morhen, pozná sa so všetkými dôležitými charaktermi a s Geraltom zdieľa aj názor na politiku. Je však podstatne mladší, prirodzený nástupca a CD Project ani hráčov by netrápil zmenou hrateľnosti.

Ciri

Keby o druhom hrateľnom charaktere hlasovali fanúšikovia, iste by vyhrala práve mladá Ciri, hnací motor knižnej pentalógie, potomok vládnuceho rodu Cintry, trénovaná ako zaklínačka aj ako čarodejka, v žilách jej koluje krv starších... Zaujímavejší hrateľný charakter si už nemôžeme priať ani po stránke bojov ani po stránke príbehu, ani po stránke vzťahu ku Geraltovi. Hlavnej postave ďalších hier by však mohli byť zložitá minulosť a množstvo schopností aj na obtiaž.

Nový dátum vydania je 19. máj 2015, kedy by mal posledný Witcher s Geraltom, ale možno aj posledný Witcher vôbec, vyjsť naraz na PC, PS4 a Xbox One.





Kto bude druhou hrateľnou postavou v Zaklínačovi 3?  Kto bude druhou hrateľnou postavou v Zaklínačovi 3?  Kto bude druhou hrateľnou postavou v Zaklínačovi 3?
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (34)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18491)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk