Aké je Forza Horizon 2 demo?

Forza Horizon 2 sa tento týždeň odprezentovala 10 gigovým demom a aké vlastne je?

pridal saver 21.9.2014 o 9:26 pod hry
Aké je Forza Horizon 2 demo?

HRY > NOVINKY >

Forza Horizon 2 sa tento týždeň odprezentovala 10 gigovým demom a aké vlastne je? Veľmi pôsobivé. Demo ukázalo časť rozsiahlej mapy s detailne prostredím, ponúklo tri autá na jazdenie a ďalšie dve špeciálne v samostatných pretekoch, k tomu pridáva tri preteky s rôznym zameraním.

Prvé čo udrie do očí je parádna grafika, 1080p, čistých 30 fps a s vysokým antialiansingom (zrejme 4xMSAA) pôsobí obraz veľmi vyhladene a s pastelovými farbami lahodí oku. Vyzerá to ako o generáciu vpred oproti Forza Motorsport 5, síce ide na polovičnom framerate, ale s lepšími efektami, antialiasingom, realtimeovými reflekciami, počasím, menením dňa a noci a samozrejme otvoreným svetom s rôznymi terénmi.   Bude zaujímavé sledovať, čo z toho implementujú do Forzy 6 pri zachovaných 60 fps (o šestke sa hovorí, že možno vyjde až o dva roky s tým, že pôjde na DX12).  Forza vyzerá na technologicky najdokonalejšiu Xbox One hru.

Aké je Forza Horizon 2 demo?

V Horizon 2 nechyba ani opršanie a zaprášenie vozidla a ani postupné ničenie. Ako kvapky na kapote a na skle, pod stieračmi, tak aj zaprášenie vyzerá veľmi dobre, no s ničením sa mohli pohrať.  Síce auto sa postupne ničí, plechy sa pokrčia, poškriabu, nie je to práve uveriteľné. V tomto ohľade sa s tým mohli ešte pohrať. Podobne sa mohli pohrať aj s ľuďmi v meste, kde síce na festivale sú za bariérami stovky ľudí, a v prestrihových scénach rovnako, mestá sú ľudoprázdne.  Určite sa chceli vyhnúť zrážaniu ľudí, ale napríklad Crew to vyriešil ich odskakovaním.

Aké je Forza Horizon 2 demo?
 

K pohodovej jazde patrí aj náležitý jazdný model, ktorý však nie je taký arkádový ako sa môže zdať. Máte tu množstvo nastavení podobných Forze Motorsport a teda od najľahšej obtiažnosti so všetkými asistentami a najjednoduchšou Drivatar AI až po najťažšiu obtiažnosť s najlepšími Drivatarmi, bez všetkých asistentov a s manuálnou prevodovkou a aj so spojkou. Vtedy dosiahnete ovládací model blízko motorsportu. Len tu je rozdiel ten, že môžete vyjsť aj mimo cesty a s autami sa napríklad previezť krížom cez vinice. Možno to nie je reálne ale pre túto hru potrebné, keďže celé prostredie je otvorené a preteky často vedú aj mimo ciest. A má to aj štýl, len možno by mimo ciest mohli mať skutočne offroady väčšiu výhodu. V deme sa to s obmedzenou ponukou vozidiel ťažko porovnáva, uvidíme ako to vyznie v plnej hre.

Aké je Forza Horizon 2 demo?

Samotný štýl Horizonu 2 ide v šľapajách jednotky, a teda vyberáte si preteky po mape, získavate ďalšie autá, súperíte s lietadlami (v deme sú preteky s tímom stíhačiek), vlakom (bude v plnej hre) a inými zaujímavými protivníkmi a samozrejme nechýbajú vaši priatelia, či už v podobe offline Drivatarov, alebo priamo online sa prepojíte so skupinou a spoločne jazdíte od jedných pretekov k ďalším. Nie je to teda automatický systém ako pri Test Drive Unlimited, kde sa vám zobrazovali online hráči náhodne, ale musíte sa do skupiny pripojiť podobne ako v GTA Online. Následne už ste spolu spojení pokým neopustíte session. Môžete si len jazdiť, alebo vždy mieriť do vyznačeného miesta ďalších spoločných pretekov.  Na rozdiel od misii v single kampani si tu môžu hráči vybrať počasie, čas dňa alebo možnosť vypnutia kolízii.

Aké je Forza Horizon 2 demo?

Celkovo vyzerá Forza na kvalitnú oddychovú racingovku, ktorá ponúkne presne to čo od nej čakáte a teda otvorený svet, pekné prostredie, rýchle autá a stovky rozmanitých pretekov.





Aké je Forza Horizon 2 demo?  Aké je Forza Horizon 2 demo?
Páči sa mi! (+1)






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18423)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk