Moon Hunters z vás spraví nezabudnuteľnú legendu

Hra v ktorej nie je dôležité to, ako žijete, ale ako sa na vás bude spomínať o stovky rokov.

pridal roberto 29.8.2014 o 8:34 pod hry
Moon Hunters z vás spraví nezabudnuteľnú legendu

HRY > NOVINKY >

Moon Hunters je akčné RPG, ktoré budete môcť hrať sami, alebo offline až s 3 spoluhráčmi. Príbeh je zasadený do sveta, ktorý sa bude meniť spolu s každou novou hrou. A to nie len vďaka generovanej hernej mape a nepriateľom, ale svet zmeníte aj vy, pretože každé vyše rozhodnutie bude mať svoje následky.

Jedno dobrodružstvo potrvá iba pár hodín a nechá hráča objaviť iba jeden kúsok príbehu. Pár hodín však hrdinovi stačí, aby vykonal hrdinské skutky a stal sa legendou. No áno, ale akou legendou? To záleží na veľkých i malých rozhodnutiach, ktoré hráč urobí na svojej ceste za slávou. Ak sa odhodlá darovať krv bezvýznamnému umierajúcemu cudzincovi, budú si ho ľudia pamätať ako veľkého dobráka, ale ak hrdinka využije niektoré svoje prednosti, nemalo by ju prekvapiť, že sa do pamäte svojho ľudu zapíše ako koketa. Takýchto osobnostných rysov bude v hre najmenej 50 a ich kombinácia určí, aké meno ponesie súhvezdie pomenované na počesť vášho hrdinu (býk, had, pavúk...).

Čo všetko ste vlastne spôsobili a ako a prečo sa svet zmenil ale nemáte šancu spozorovať na prvý pokus. Do Moon Hunters by sa tak mal každý vrátiť viackrát, preskúmať celý svet a zároveň sledovať, ako veľmi je ľud závislý na svojom hrdinovi. Samotné dobrodružstva by sa nemali sústrediť na prosté porcovanie zlosynov. Skutočne legendárny hrdina predsa oklame bohov, aby ľuďom priniesol oheň, alebo nájde cestu do krajiny mŕtvych a vráti sa odtiaľ aj s dušou svojej milovanej. Podcenená by nemala byť ani akčná zložka. Vyberať si budete medzi čarodejnicou, okultistom, druidom a na boj zblízka zameraným povolaním Spellblade. Každý bude spriaznený s iným druhom mágie a špeciálnymi útokmi.

Moon Hunters z vás spraví nezabudnuteľnú legendu

Koncept hry a pixel artová grafika si okamžite získali srdce KickStarteru a Moon Hunters naplnili svoj 50 tisícový cieľ behom necelých 2 dní. Teraz majú ešte celé 4 týždne, počas ktorých sa môže prefinancovať port na PS3 a PS4 a on-line multiplayer.

Moon Hunters z vás spraví nezabudnuteľnú legendu





Moon Hunters z vás spraví nezabudnuteľnú legendu  Moon Hunters z vás spraví nezabudnuteľnú legendu  Moon Hunters z vás spraví nezabudnuteľnú legendu
Moon Hunters z vás spraví nezabudnuteľnú legendu  Moon Hunters z vás spraví nezabudnuteľnú legendu  Moon Hunters z vás spraví nezabudnuteľnú legendu
Páči sa mi!

Zaradené pod: indie






Moon Hunters z vás spraví nezabudnuteľnú legendu
PC

Vývoj: Kitfox Games / Kitfox Games
Štýl: RPG / Akcia
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19592)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk