Disney Infinity 2.0 pôjde v šľapajách predchodcu

Disney vylepšuje svoju figúrkovú sériu schopnosťami hrdinov a zjednodušenou tvorbou celých svetov.

pridal spacejunker 24.6.2014 o 20:37 pod hry
Disney Infinity 2.0 pôjde v šľapajách predchodcu

HRY > NOVINKY >

Predpokladám, že s konceptom Disney Infinity, resp. s hračkami teleportovanými do hry prostredníctvom fyzických figúrok, sa už stihol za uplynulé tri roky zoznámiť každý. Disney s Infinity udreli klinec po hlavičke, no napriek komerčnému úspechu, po hernej stránke ťahajú oproti konkurencii Skylanders za kratší koniec. Aj pre to sú do boja povolaní Avengers v pokračovaní Disney Infinity: Marvel Super Heroes (2.0 Edition).

Disney Infinity mala na svojich pleciach naložené príliš a podľa krátkej prezentácie na E3, sa zdá, že sa toho veľa nezmenilo. Ba čo viac, niektoré veci sa skomplikovali. Ale začnime od začiatku. Medzi hrdinami Marvelu sa vo svojom dobrodružstve (Play-Set) objaví aj Spider-Man, ktorý bude bojovať proti Green Goblinovi, Mysteriovi a klonom Venoma.

Jednou z vítaných zlepšovákov je zvýšenie úrovne postavičiek na 20. level a strom schopností. Za každú novú úroveň si odomknete novú silu, získať všetky však nebude možné. Thor sa tak môže špecializovať na zosielanie bleskov alebo údery s kladivom. Hrdinovia sú navyše rozdelení do tried (útoky na blízko, na diaľku, tank) a každý má špeciálnu schopnosť, Spider-Man napríklad dokáže paralyzovať nepriateľov. Boje sú tentoraz rýchlejšie a dynamickejšie. A ak v nich padnete, buď položíte na portál novú figúrku alebo pokračujete od checkpointu. V Disney Infinity 2:0 hrdina nemôže zomrieť.

Nové sú aj orby vypadávajúce z nepriateľov: zelené na doplnenie života, oranžové predstavujú skúsenosti, fialové nabíjajú superschopnosť a modré zase odomykajú veci do editora ToyBox. Disney prehlbuje herný zážitok, ale aj komplikuje celý systém predstavením nových okrúhlych Power Discov, ktoré sa vkladajú pod figúrku na portál. Nové menia celé kostýmy hrdinov a jeden druh zase sprístupňuje celé minihry do ToyBoxu. Zatiaľ boli ohlásené tower defense a náhodne generovaná hack'n'slash akcia v štýle Diablo. Cez disky bude možné privolať aj ďalšieho hrdinu, aby vám pomáhal dočasne v boji.

V základnom balení Disney Infinity: Marvel Super Heroes (2.0 Edition) budú traja hrdinovia – Iron Man, Black Widow a Spider-Man – portál, hra a dve spomínané minihry. Disney plánuje uvoľniť aj digitálnu verziu pre majiteľov prvej hry, ktorým stačí dokupovať iba figúrky. Hra bude plne kompatibilná s portálom a figúrkami z Disney Infinity.

So Starter Packom budete môcť hrať v jednom PlaySete aj v kooperatívnom režime a vybrané postavy môžu navštíviť aj iný svet. Po pozbieraní desiatich žetónov sa v New Yorku, domove Spider-Mana, môže preháňať aj Iron Man, pre ktorého bude pripravených niekoľko exkluzívnych misií.

 

Chrbtovou kosťou Disney Infinity 2.0 však bude opäť editor ToyBox. Pridaná detekcia kolízií, definícia vlastných pravidiel a vlastných odkazov pre komunitu potešia skôr pokročilých staviteľov. Avalanche Software zjednodušili celkovo tvorbu levelov procedurálnym generovaním. Môžete si tak vygenerovať pretekárske dráhy, celé mesto alebo len jeho časti, do ktorých potom pozvete AI pomocníkov a tí vám vysadia les alebo kvetinový záhon. Odpadnú tak starosti s dekoráciami. V editore sa objavia aj celé minihry vo forme plánov, ktoré budú vznikať v spolupráci s komunitou.

Zjednodušená bude aj navigácia v kampani, šípka ukáže smer a značka zase vzdialenosť od cieľa. V meste sa hrdinovia môžu preháňať po svojich, spoliehať na super schopnosti alebo nasadnúť do lietajúceho auta a vyletieť na strechy mrakodrapov.

Disney svoj najzárobkovejší titul vylepšuje a prehlbuje jeho herné mechaniky. Či sú hrdinovia Marvelu hodný verzie 2.0 sa ukáže v septembri, kedy hra vyjde pre všetky konzoly a PC.





Disney Infinity 2.0 pôjde v šľapajách predchodcu  Disney Infinity 2.0 pôjde v šľapajách predchodcu
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18412)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk