PS4 exkluzivita Bloodborne sa predstavuje

Záhadný Project Beast bol odhalený počas konferencie Sony prvým trailerom, pričom sa k nám pomaly dostávajú prvé informácie a aj gameplay videá

pridal play3man 12.6.2014 o 14:16 pod hry
PS4 exkluzivita Bloodborne sa predstavuje

HRY > NOVINKY >

Pred E3 sme tu mali niekoľko uniknutých videí z novej hry od From Software s pracovným názvom Project Beast. Ako sa predpokladalo, tak sa aj stalo a na E3 sme mohli vidieť túto hru na prvom oficiálnom trailery, ktorý odhalil aj skutočný názov hry - Bloodborne. Nejde teda o žiadny Dark Souls alebo Demon's Souls, ale o niečo úplne nové, no aj napriek tomu je takmer isté, že fanúšikovia práve Demon's Souls po tejto hre takmer určite siahnu.

Bloodborne sa odohráva v starovekom meste s názvom Yharnam, ktoré je známe vďaka dávnemu lieku. Po celé roky chodievali bezradní a chorí ľudia na dlhé púte práve do tohto mesta, kde hľadali pomoc. Hlavná postava je práve jeden z týchto pútnikov, no ako sa neskôr zistí, Yharnam je taktiež zasiahnutý strašnou nákazou. Počas celej hry čelíte vlastnému strachu, zatiaľčo sa budete musieť presekávať nebezpečnými ulicami tohto mesta súbojmi s ohavnými príšerami a pomätenými davmi ľudí nakazených touto chorobou.

Súbojový systém v Bloodborne je plný intenzívnych bojov, kde základom sú strategické elementy z Demon's Souls, no pasívna hrateľnosť v podobe block-and-attack štýlu sa do Bloodborne prepracovala do oveľa rýchlejšej a viac ofenzívnejšej akcie, kde budete mať k dispozícií hneď niekoľko zbraní pre útok na blízko. Po grafickej stránke sa môžeme tešiť na bohatý svet plný detailov. Vďaka PS4 mohli autori v diaľke vymeniť 2D textúry za plnohodnotné objekty a tým pádom môžu z celého sveta tejto hry ukázať omnoho viac. Samozrejmosťou sú nové prvky v grafike, ako kompletne prerobené nasvietenie a tešiť sa môžeme aj na veľmi detailné príšery a gigantických bosov, čo oceníme pri každom jednom súboji s nimi.

Chýbať nebudú ani online funkcie, no tie autori odhalia až neskôr v tomto roku. Zatiaľ iba naznačili, že pracujú na celkom novom online systéme, vďaka ktorému budeme môcť zdieľať vlastné dobrodružstvá s ostatnými. Bloodborne vyjde začiatkom budúceho roka exkluzívne na PlayStation 4.

Na Sony konferencii sme síce mohli vidieť len trailer, no vývojári pustili novinárom aj hrateľnú ukážku, z ktorej sa niečo málo dostalo aj na internet. 





PS4 exkluzivita Bloodborne sa predstavuje  PS4 exkluzivita Bloodborne sa predstavuje
PS4 exkluzivita Bloodborne sa predstavuje  PS4 exkluzivita Bloodborne sa predstavuje
Páči sa mi!






PS4

Vývoj: SCE / From Software
Štýl: Akcia / RPG
Dátum vydania: 25. marec 2015
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (34)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18432)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk