Microsoft E3 press konferencia - súhrn

Microsoft press konferencia začne o 18:30 a otvorí E3 prezentácie.

pridal saver 9.6.2014 o 18:19 pod hry
Microsoft E3 press konferencia - súhrn

HRY > NOVINKY >

Microsoft press konferencia začne o 18:30 a otvorí E3 prezentácie. Od Microsoftu čakáme predstavenie Xbox360 a Xbox One titulov, ktoré budú zahŕňať ako už predstavené jesenné veci ako Forza Horizon 2, Sunset Overdrive, Disney Fantasia, tak aj nejaké prekvapenia a hlavne Halo 5 spolu s TV seriálom, možno aj prvú ukážku z nextgen pokračovania Gears of War série. Boli aj náznaky na nový hardvér, respektíve novú edíciu Xbox One.

 

 

O 18:00 začala preshow s rozhovormi na zelenom koberci, zatiaľ nám potvrdil svoje predstavenie Killer Instinct, na Lamborghini Avendator prišiel Dan Greenwald z Turn 10, zastavil sa aj Harmonix a 343 industries, ktorý potvrdil Halo prezentáciu. Insomniac prišli na svojom autobuse ako vystrihnutom z Sunset Overdrive aj s mutantom na chladiči.

Major Nelson ešte pred press konferenciou predstavil Achievement tracker aplikáciu, ktorá bude v snap mode realtime sledovať odomkýnania achievementov aj s tipmi na ich odomkýnanie. Aplikácia vyjde ešte v lete. Popritom predstavil aj nový trailer na Killer Instinct Season 2 a nastavil jej dátum na jeseň. Potvrdené bolo aj Happy Wars pre Xbox One.

Press konferencia začína presne o 18:30 a otvára ju samotný Phil Spencer, nový šéf Xboxu, sľubuje len prezentácie hier, ktoré rovno odpaľuje nové Call of Duty: Advanced Warfare, ktoré vyzerá oveľa lepšie ako COD Ghost, aj keď ešte mu k nextgenu krok chýba. Lietajúce kŕdle dron však majú niečo do seba.

Call of Duty strieda Forza a konkrétne Dan Greenwald z Turn 10, ktorý ďakuje hráčom Forzy, zhrňuje jej možnosti a zároveň ohlasuje očakávanú Nurburgring trať pre Forza Motorsport 5. Trať sa objaví na Xbox One už dnes a samozrejme zadarmo.

Jednu forzu strieda druhá a to Forza Horizon 2, ktorú prezentuje Playground Games. Rovno ohlasuje cez 200 vozidiel v hre, cyklus dňa a noci, 1080p rozlíšenie a dátum na 30. septembra.

Nový trailer predstavuje kooperačnú multiplayervku Evolve a spomína jej bonusy pre Xbox.

Prekvapivo sa na Microsoft konferencii objavuje Ubisoft s Assassins Creed: Unity, sériou ktorá bývala exkluzívne na Playstation press konferenciách. Predstavujú možnosť kooperácie v kampani hry pre 4 hráčov. Graficky a aj hrateľne vyzerá titul veľmi dobre, Kooperácia tomu dodáva štýl.

Krátky trailer dostáva aj Dragon Age: Inquisition, ktorý rovnako dostane doplnkový obsah ako prvý na Xboxoch. Hra vychádza 7. októbra.

Nasleduje štýlový Sunset Overdrive trailer, ktorý sa snaží ukázať zábavné prevedenie boja a nie cover štýl vykúkania spoza krytu. Doplnl ho nový Dance Central od Harmonixu a dopĺňa to pekne vyzerajúci Fable Legends postavený na Unreal engine 4, multiplayerová beta začne na jeseň.

Dopĺňa to ukážka z Project Spark, tentoraz zhrňujúca možnosti a pridávajúca nový priestor na hry a to Galaxie.

Len na Xbox One prichádza zaujímavý arkádový titul Ori pripomínajúci Child of Light. Vyvíja ho Moon studios.

Prichádza čas Master Chiefa, ktorý sa v Halo 5: Guardians skrýva a vyzerá, že s iným vojakom ho pôjdeme hľadať.  Nasleduje ho predstavenie Halo Master Chief Chollectiom, ktorý dostane aj multiplayer so 100 mapami, všetky hry pôjdu v 1080p a 60 fps. Kolekcia bude mať 4000 achievement bodov. Master Chief kolekcia bude mať aj prístup do Halo 5 bety a aj filmovú sériu Halo:NightFall, ktorá bude nasledovať príbeh Halo 5.  Kolekcia vyjde už túto jeseň.

Nasledujú hry, ktoré uvidíme v 2015. Otvára ich Inside  hra od Playdead studios, ktorá vyjde začiatkom roka a bude to arkádovka v milom kreslenom štýle pripomínajúcom Another World. Nasledujú indie Xbox hry, kde vidíme Aztez, Knight Squad, Plague Inc Evovled, White Night, ktorý vyzerá veľmi dobre,  Earlthlock, Cuphead, Hyperlight, Liveless Planet, Slash Dash, kinectové Fru, Lovers in dangerous space, Might no 9, Grave, Threees, FenixRage, Wolfee, 10ARB, Hellraid a Below.

Svetovú premiéru dostáva ... Lara Croft, ktorá je u psychológa a spovedá sa zo svojej traumy, ktorú zažije v druhej hre - Rise of the Tomb Raider.

Prekvapuje CD Projekt, ktorý prišiel na Microsoft press konferenciu s novým gameplayom Witchera 3. Ukazuje stopovanie Griffina a aj boj s ním, inventár a kvalitné prestrihové scény. 

Dopĺňa to Ken Lobb, ktorý vrátil späť Killer Instinct, a teraz plánuje vrátiť späť a čisto pre Xbox One - Phantom Dust.

Z Ubisoftu prichádza aj prezentácia The Division, ktorá ukazuje ďalší gameplay v zničenom New Yorku, tentoraz počas Vianoc. Ukazuje kvalitne spravenú mapu a pomalšiu, viac taktickú hrateľnosť. Nasvietenia a kvalita grafiky vyzerá o generáciu lepšie oproti Watch Dogs. Hra vyjde v roku 2015.

Nasleduje Hideky Kamia z Platinum Games a predstavuje ich Xbox One titul Scalebound, ktorý vyzerá na zaujímavý boj monštier s hrdinom kombinujúcim fanasy a sci-fi prvky.

Nakoniec David Jones ohlasuje nový Xbox One titul v otvorenom svete a je ním tretí Crackdown, ktorý si zachováva svoj nezameniteľný štýl.





Microsoft E3 press konferencia - súhrn  Microsoft E3 press konferencia - súhrn  Microsoft E3 press konferencia - súhrn
Microsoft E3 press konferencia - súhrn  Microsoft E3 press konferencia - súhrn  Microsoft E3 press konferencia - súhrn
Microsoft E3 press konferencia - súhrn  Microsoft E3 press konferencia - súhrn  Microsoft E3 press konferencia - súhrn
Microsoft E3 press konferencia - súhrn  Microsoft E3 press konferencia - súhrn  Microsoft E3 press konferencia - súhrn
Microsoft E3 press konferencia - súhrn  Microsoft E3 press konferencia - súhrn  Microsoft E3 press konferencia - súhrn
Microsoft E3 press konferencia - súhrn  Microsoft E3 press konferencia - súhrn  Microsoft E3 press konferencia - súhrn
Microsoft E3 press konferencia - súhrn  Microsoft E3 press konferencia - súhrn
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19541)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk