Obrázky z posledného gameplay videa z The Order: 1886

Aj keď zatiaľ oficiálne video nevypustili, objavilo sa z neho aspoň niekoľko obrázkov

pridal play3man 25.5.2014 o 19:00 pod hry
Obrázky z posledného gameplay videa z The Order: 1886

HRY > NOVINKY >

V piatok Sony nečakane prišla s oznámením večerného streamu z The Order: 1886, no a tak nejak sa čakalo, že keď už prichádzajú s takouto formou prezentácie, dočkáme sa trošku obsiahlejšej prezentácie. Nakoniec však z toho vyšlo len približne dvojminútové video, ktoré by nás malo nalákať na E3. Video však koluje internetom v dosť zlej kvalite, čo vyvoláva v niektorých prípadoch u hráčov rozporuplné pocity o hre samotnej. Včera sa však dostalo von z neoficiálnych zdrojov, že by mali video vypustiť tento utorok. Každopádne ešte pred tým, ako sa tak stane, tu máme niekoľko obrázkov z tohto videa v slušnej kvalite.

Samozrejme stále nejde o zábery bez kompresie, no rozhodne sú to najlepšie, čo sme tu do teraz mali. Hráči si hneď začínali všímať značné zmeny v kvalite grafiky. Tá prešla od posledného videného buildu zmenami skôr k lepšiemu, ale môžeme zachytiť po určitých stránkach aj menšie zhoršenie. Celkom zreteľne sa zlepšila kvalita nasvietenia, shaderov, postáv, teda konkrétne ich tvárí a v neposlednom rade tiež vyzerá vyhladenejšie. Z tých horších vecí je jednoznačne najviditeľnejšia znížená kvalita a detailnosť oblečenia. K tomuto sa však autori už stihli vyjadriť s tým, že k žiadnemu orezávaniu neprišlo, iba majú na sebe iný druh odevu, ktorý je jednoduchší a používa sa pri útokoch. Oficiálne, takzvané ceremoniálne uniformy, budú mať postavy oblečené v iných častiach hry.

Obrázky z posledného gameplay videa z The Order: 1886

The Order: 1886 je jednou z očakávaných exkluzivít pre PlayStation 4, ktorá by sa mohla dočkať vydania ešte v tomto roku, teda samozrejme ak ju náhodou neodložia. Hra je zasadená v alternatívnej histórií 19. storočia v Londýne. Ľudstvo je dlhodobo čelí ohavným príšerám, ktoré sú akýmsi krížencom ľudí a zvierat. Hlavne vďaka tomu boli ľudia nútení k výraznému technologickému pokroku, aby sa voči nim mohli brániť. Mesto je teda nepretržite strážené, či už pozemnými jednotkami, alebo vzducholoďami, ktoré krúžia nad mestom. V dejovej linke budú hneď štyri hlavné postavy - Sir Percivil, Marquis de Lafayette, Lady Igraine a Sir Galahad, ktorého budete ovládať práve vy. Vývojári sa tiež nezabudli vyjadriť aj k príbehu, kde hovoria, že je pre nich rovnako dôležitý, ako grafická stránka hry, preto sa máme tešiť aj na kvalitný príbeh dopĺňaný pekným vizuálom s filmovým pomerom strán 2.39:1, namiesto bežného 16:9. 

Obrázky z posledného gameplay videa z The Order: 1886





Obrázky z posledného gameplay videa z The Order: 1886  Obrázky z posledného gameplay videa z The Order: 1886  Obrázky z posledného gameplay videa z The Order: 1886
Obrázky z posledného gameplay videa z The Order: 1886  Obrázky z posledného gameplay videa z The Order: 1886
Páči sa mi!






PS4

Vývoj: SCEE / Ready at Dawn
Štýl: Akcia
Dátum vydania: 20. február 2015
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Vetráky: pripojenie 3-pin 5v a... (13)
čafte, mám staručký pc 2017/18 (Z270-i7-7700k) nak...
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (9)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (2)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Svet, ukrajina, vojny ... (20059)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk