V našich končinách sa pripravuje MMORPG Azulgar

Zoznámte sa s pripravovaným online svetom, ktorý pripravuje česká a slovenská komunita a tím Lusorion Creatives .

pridal uni 31.3.2014 o 11:50 pod hry
V našich končinách sa pripravuje MMORPG Azulgar

HRY > NOVINKY >

Česká a slovenská komunita, za ktorou stojí tím Lusorion Creatives pod vedením Alexandra Szeinera, pripravuje MMORPG s názvom Azulgar: Beyond the Frontiers.

V hre sa skĺbia prvky fantasy so sci-fi a dej sa odohrá v rozmedzí niekoľkých časových období stredoveku v 13.-15. storočí. Svet Azulgardu je inšpirovaný reálnymi predlohami a skutočnými lokalitami na Zemi. V hre by ste nemali naraziť na dve zhodné miesta. Dôraz je kladený na voľný pohyb hráča pomocou dopravných prostriedkov a nebudú sa vyskytovať žiadne teleporty na urýchlenie presunu. Počíta sa aj s lokalitami na iných planétach, kam sa presúva formou vortexových brán.

Hráči si vyberú spomedzi troch frakcií, pričom každá je zasvätená určitej kaste bohov, ktorí medzi sebou bojujú. Krajinu však ohrozuje ešte jedno zlo, ktoré je nazývané prvotná temnota a ničí všetko, čo mu príde do cesty. Spolupráca hráčov bude dôležitá pri obrane kráľovstva proti nepriateľským armádam.

Šesť hrateľných rás s vlastnou históriou ponúkne rôzne schopnosti a každá má 7 dostupných povolaní. Rozvoj hrdinov sa nesie v duchu Elder Scrolls, čiže zručnosti sa vylepšujú častým používaním. PvP systém berie do úvahy počínanie hráčov a za zabitie spojenca alebo okrádanie mŕtvol získajú nálepku kriminálnik. Za zabitie piatich členov vlastnej frakcie dostanú status PK- player killer a súčasne s nakradnutým bohatstvom sa stanú aj vyhnancami. Hrdinov sprevádzajú maznáčikovia a ohrozia choroby ako mor a lepra.

Azulgar pobeží na Unity 3D a vyjde v českej profesionálnej verzii s dabingom. Na výber ale bude aj angličtina. Tvorcovia pripravujú uzatvorený beta test a kľúče budú rozosielané a ponúkané v súťažiach. O progrese hry vás budeme informovať.





V našich končinách sa pripravuje MMORPG Azulgar  V našich končinách sa pripravuje MMORPG Azulgar  V našich končinách sa pripravuje MMORPG Azulgar
V našich končinách sa pripravuje MMORPG Azulgar  V našich končinách sa pripravuje MMORPG Azulgar  V našich končinách sa pripravuje MMORPG Azulgar
Páči sa mi!






V našich končinách sa pripravuje MMORPG Azulgar
PC
Slovenské hry

Vývoj: Lusorion Creatives
Štýl: MMO / RPG
Web: domovská stránka hry
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19861)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk