Ako je to s MGS Ground Zeroes? Má dve hodiny?

Gamespot sa snaží vysvetliť ako je to skutočne s MGS Ground Zeroes. Je to demo? Aká je dlhá hra? Je to hra v otvorenom svete?

pridal saver 12.3.2014 o 8:08 pod hry
Ako je to s MGS Ground Zeroes? Má dve hodiny?

HRY > NOVINKY >

Gamespot sa snaží vysvetliť ako je to skutočne s MGS Ground Zeroes. Je to platené demo? Aká je dlhá hra? Je to hra v otvorenom svete?  Snažili sa zodpovedať hlavné otázky, ktoré poslednou dobou trápia hráčov.  Viac menej potvrdzujú, že záleží len na vás ako sa na hru pozriete.

Je to platené demo za 30 dolárov?  Nie.

Gamespot hovorí, že nie v tom slova zmysle ako ho poznáme, keďže obsah v Ground Zeroes nebude vo finálnom titule. Na druhej strane to neznamená, že ten obsah nie je nasilu z hry vystrihnutý a predávaný samostatne. Totiž Kojima na začiatku hovoril, že to bude prológ vydaný spolu s hrou, ale Konami mu zrejme následne vysvetlilo, že takto sa biznis nerobí.  Je to teda platený prológ k väčšej hre.

Aká dlhá je hra? Sú to dve hodiny? Nie.

Tu je to komplikovanejšie. Samozrejme dve hodiny sa týkali hlavnej kampane ktoré je krátka a napríklad gamespot ju na prvýkrát prešiel za hodinu. Ale základ Ground Zeroes je v možnostiach prechádzania, vylepšovaní svojho prechádzania a spĺňaní vedľajších úloh. Spolu tam bude cez 10 hodín obsahu. Otázne je zatiaľ aký bude obsah repetívny na malom území kempu.

Je Ground Zeroes ľahšie s prídavkom Slow Motion stealthu? Nie.

Slow Motion je nový prídavok do MGS, ale Gamespot hovorí, že to nijako samotný stealth nezjednodušuje. Len vám pri zaregistrovaní nepriateľom, ktorého ste si nevšimli dá viac času na presné zameranie a zlikvidovanie predtým ako zavolá pomoc. Je to vraj stále náročné keďže je tam stres z rýchleho zamerania. Reálne však je to zrejme menej náročné, ako keby tam tá funkcia nebola.

Je to hra v otvorenom svete? Nie.

Je to len hra v ohraničenom kempe, ktorý keď sa pokúsite opustiť odídete z hry do hlavného menu. Je to teda skôr sandbox na jednej mape, ako otvorený svet. Minimálne si v hre vyskúšate základy nového štýlu, ktorý príde v MGS Phantom Pain, v ňom sa už prostredie otvorí aj za brány kempu.

Veľkosť hry?

Na PS4 má 3.8GB

Keď to zhrnieme, hra má dostatok obsahu a ak sa rozhodnete do toho ísť a prejsť do celé,  10 hodín vám určite bude stáť za tych 30 eur. Ak vám je to veľa, môžete počkať na zlacnenie, alebo rok-dva na Phantom Pain, ku ktorému zrejme minimálne v predobjednávkach alebo v kompletnej edícii pribalia aj Ground Zeroes.

Čo sa týka hodnotení japonci dali hre v novom čísle Famitsu vysokých 9.5 (rovnako práve dali aj Battlefieldu 4). Takže ak ste fanúšik MGS série zrejme nemáte nad čím váhať, môže to byť príjemné skrátenie čakania na plné MGS 5 Phantom pain.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19860)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk