Podivný horor Dollhouse: Room1313 sa nechal inšpirovať novelami Stephena Kinga

Tajomným domom sa nebudete pretĺkať osamote, niečo vám bude stále v pätách, ale vy našťastie môžete vidieť očami toho "niečoho". Ako je to možné? To "niečo" je v skutočnosti vaše svedomie!

pridal roberto 28.2.2014 o 14:05 pod hry
Podivný horor Dollhouse: Room1313 sa nechal inšpirovať novelami Stephena Kinga

HRY > NOVINKY >

Autori sa pri tvorbe Dollhouse: Room 1313 nechali inšpirovať hororovými novelami známeho spisovateľa Stephena Kinga, špeciálne novelou Shining. Uprostred nelineárneho príbehu si hráči sami napíšu svoj vlastný príbeh, pričom náhodne generované prvky by mali zabezpečiť, že sa hráčovi nikdy nepodarí prežiť ten istý príbeh dvakrát. Počas hrania sa hlavná postava, Katherine Langley dostanete do miestností, kde bude možno náhodne vygenerovaná len jediná šálka položená na stole, za dverami ale môže čakať celá náhodne zariadená miestnosť. Mapa sa tak v podstate stáva bludiskom a vy netušíte kadiaľ by mohla viesť cesta von. Viac sa o sebe dozviete až z náhodne objavených nahrávok.

Tajomným domom sa ale nebudete pretĺkať osamote, niečo vám bude stále v pätách a vy môžete vidieť očami toho "niečoho". Vďaka tomu odhalíte jeho polohu, ale zároveň si budete istí, že ono vidí vás... Ako je to možné? To "niečo" je v skutočnosti vaše svedomie!

Podivný horor Dollhouse: Room1313 sa nechal inšpirovať novelami Stephena Kinga

Ak sa vám to zdá trocha podivné, prečítajte si, akým spôsobom vyriešilo štúdio Creazn multiplayerovú časť titulu. Do multiplayer hry sa vždy prihlásia hráči rozdelení do tímov 2 v 2. Prvý tím má na starosti Catherine. Nebude to však tím v pravom zmysle slova, pretože dvaja hráči budú zápasiť o to, komu sa podarí Catherine ovládnuť. Systém bude založený na súboji o Catherinin stav mysle. Jeden hráč získava kontrolu ak u Catherine prevláda "viera", pokým druhého privádzajú k moci jej rozumné myšlienky. Druhý tím bude reprezentovať neviditeľného stopára - svedomie a jeho cieľom bude zabrániť Catherine, aby objavila 13 ukrytých nahrávok, pričom ich môže sám ničiť, alebo použiť ako návnadu.

Ako tento koncept zafunguje sa dozvieme už čoskoro, keď Creazn vpustí do hry prvých záujemcov o Early Access. Oficiálne vydanie je naplánované na leto 2014.





Podivný horor Dollhouse: Room1313 sa nechal inšpirovať novelami Stephena Kinga  Podivný horor Dollhouse: Room1313 sa nechal inšpirovať novelami Stephena Kinga  Podivný horor Dollhouse: Room1313 sa nechal inšpirovať novelami Stephena Kinga
Páči sa mi!






Podivný horor Dollhouse: Room1313 sa nechal inšpirovať novelami Stephena Kinga
PC
PS4

Vývoj: Sodesco / Creazn
Dátum vydania:  2017
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (3)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19889)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk