The Stomping Land - multiplayer dino survival titul od nezávislého vývojára

Potrebujete jesť a ostrov na ktorom sa nachádzate je plný dinosaurov. Nemáte teda veľmi na výber. Na večeru bude steak z dinosaura.

pridal roberto 1.2.2014 o 13:06 pod hry
The Stomping Land - multiplayer dino survival titul od nezávislého vývojára

HRY > NOVINKY >

Čo by mohol nezávislý vývojár podniknúť, ak by veľmi rád pripravil online zombie survival titul, ale žáner je už aj bez neho preplnený na prasknutie? Hmm... A čo takto vyhodiť z hry zombíkov a voľné miesto zaplniť nejakou inou osvedčenou témou. Čo takto indiáni? Alebo Marťania, prípadne dinosaury? A čo takto pomiešať to všetko dohromady. Indiáni spolu s dinosaurami budú prenasledovať Marťanov. Nie, to by bolo prehnané. Necháme si dinosaurov a indiánov. Hráč sa v koži bezbranného dinosaura pokúsi prežiť na divokom západe plnom indiánov... Nie. Naopak. Úbohý indián sa pokúsi prežiť na ostrove plnom dinosaurov. Tak je to správne. Možno takto nejako uvažoval Alex Fundora, keď sa snažil vymyslieť svoj vlastný multiplayer survival titul.

V The Stomping Land sa ocitáte v koži hladného indiána. Potrebujete jesť a ostrov na ktorom sa nachádzate je plný dinosaurov. Nemáte teda veľmi na výber. Na večeru bude steak z dinosaura. Začínate však ako veľmi mladý a neskúsený lovec, takže sa ľahko môže stať, že zostanete bez večere. Alebo sa sami stanete večerou. Okrem mierumilovných, primitívnych bylinožravcov sa po ostrove prechádza aj legendárny Tyranosaurus Rex.

Toho by ste nikdy nemohli skoliť sami. Hráči sú tak motivovaní spájať sa do kmeňov, hromadiť suroviny a vyrábať z nich efektívnejšie luky či pasce. Kmeň si môže zriadiť vlastný tábor a uschovávať si v ňom zásoby mäsa. A veľké zásoby mäsa v tejto hre odomykajú kmeňu prístup k novým možnostiam. Každý kmeň by sa preto mal snažiť svoje primitívne špajze zaplniť stovkami kíl sušeného dinosaurieho mäsa.

Ostrov však nie je tak veľký, aby sa rozrastajúca ľudská populácia nepodpísala na jeho krehkom ekosystéme. Ak začne byť niektorý z kmeňov až príliš nenažraný, bylinožravcov na ostrove citeľne ubudne. A to sa susedným kmeňom určite nebude páčiť. Prežijú len najsilnejší a vyhrá len kmeň, ktorý zostane na ostrove ako posledný.

Projekt Alexa "Jig" Fundora a jeho malého tímu minulý rok viac než úspešne absolvoval Kickstarter kampaň a novým priaznivcom online dino survival žánra už nezostáva nič iné, len trpezlivo čakať.





The Stomping Land - multiplayer dino survival titul od nezávislého vývojára  The Stomping Land - multiplayer dino survival titul od nezávislého vývojára  The Stomping Land - multiplayer dino survival titul od nezávislého vývojára
Páči sa mi!






The Stomping Land - multiplayer dino survival titul od nezávislého vývojára
PC

Vývoj: Alex Fundora
Štýl: Akcia
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (0)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19880)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk