Týždenník - návraty a odloženia

Tento týždeň sme mali husté teplo a aj husté herné správy, kde sa vrátime do Raputre v DLC pre Bioshock Infinite, priblížená bola prítomnosť v Assassins Creed IV, ohláseny bol Everquest Next a hlavne začal Quakecon.

pridal saver 4.8.2013 o 12:11 pod hry
Týždenník - návraty a odloženia

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň sme mali husté teplo a aj husté herné správy, kde sa vrátime do Raputre v DLC pre Bioshock Infinite, priblížená bola prítomnosť v Assassins Creed IV, ohláseny bol Everquest Next a hlavne začal Quakecon.  A hlavne čo by to bol za týždeň bez noviniek k GTA V? Teraz sme tu mali obrázky, k tomu fanúšikovia zapracovali zmenu postáv aj do GTA IV na PC a porovnali aj boje v Max Payne 3 a GTA V, kde Rockstar zapracovali rovnaký bojový systém.

Bioshock Infinite dostane na jeseň dve nové DLC, ktoré nás vrátia späť do Rapture a to s obomi postavami Bookerom a aj Elizabeth a to presne počas revolúcie. Obaja v expanzii rozbehnú nový príbeh v novej časovej línii, v ktorej sa nepoznajú. Prepojenie s príbehom Bioshock Infinite určite nebude chýbať.

K tomu Ubisoft predstavil príbehovú líniu Assassins Creed IV Black Flag v prítomnosti, kde preberieme sami seba a nastúpime do práce v Abstergu. Budeme hľadať údaje, hackovať, spoznávať všetky prepojenia. Navyše technológie sú teraz vylepšené a DNA všetkých subjektov je v Cloude, napojiť sa tak na ne môže hocikto a hocikedy.

Z iných veľkých udalostí sa rozbehol QuakeCon, z ktorého máme skôr len malé drobnosti ako veľké ohlásenia a teda obrázky a video z Evil Within, obrázky z Wolfensteina, ktorý sa rovno odložil na rok 2014, a hromada záberov prišla aj zo zastaveného Prey 2. Hlavným bodom QuakeConu bola prezentácia Elder Scrolls Online, ktorý sa najnovšie snaží priblížil klasickej Elder Scrolls sérii a vzdialiť od MMO ako ich poznáme. Ak nechcete prejsť na MMO, môžete sa obzrieť po Elder Scrolls antológii.

Podobne sa vzdialiť od klasických MMO snaží aj EverQuest Next, práve ohlásené pokračovanie online RPG série od SOE. Tentoraz však zmenia štýl hry, bude zábavnejšia, akčnejšia a kreatívnejšia, keďže samotný svet budú vytvárať užívatelia ako v Minecrafte. Či to zaujme uvidíme, v každom prípade ničenie celých miest masívnym orkom môže byť zábava.

Zo zaujímavých technologických vecí si Microsoft patentoval Fortalesa okuliare, ktoré umožnia zobrazovať v priestore virtuálne osoby pre multiplayer. Objavil sa aj patent Samsung Smart watch hodiniek,  čo by mala byť ďalšia veľká vec po tabletoch a k tomu sme su tu práve mali neoficiálny koncept Xbox phone

Z recenzii sme sa pozreli na úspešnú Kickstarterovku Shadowrun Returns,  v druhej recenzii sme pridali iný pohľad na Deadpool,  z 3DS sme sa pristavili pri Mario and Luigi: Dream Team, a prešli sme aj nové motorky v MotoGP 13.  Zo zaujímavostí sme si približili zrušený prequel Chasera od Cauldronu.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (2)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19772)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk